VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Igår städade jag heeeela lägenheten. Alltså verkligen städade. Jag kan inte ens minnas sist det var såhär rent. Toan är skrubbad, golvet sopat, fläckarna i soffan är borta, sängen är nybäddad och till och med golvet är svabbat (<-- vilket jag bara gjort en enda gång innan). Sååå härligt!

VECKANS SÄMSTA

Mitt mående. Jag har verkligen varit, och ärt fortfarande, så orimligt trött. Ni vet hur man liksom känner att det här är fel. Håller tummarna för att provresultaten från tisdagens blodprover visar på något som går att bota rätt så enkelt.

VECKANS PLAGG

Nämen har jag årtiondets mysigaste jacka eller vadå?? Om jag lever i den? Hell yes!
Ni hittar den HÄR =)

VECKANS RABATTKOD

Jag har ett fantastiskt samarbete på insta tillsammans med Bubbleroom (där jackan ovan kommer ifrån). Med koden MBERLIN får ni 10% rabatt på hela sidan. Hur bra? Happy shopping säger jag bara.

VECKANS OUPS, I DID IT

Även fast jag igår skrev att jag skulle julpynta så trodde jag då inte att det skulle ske. But oups, I did it. Glöggen är framme, advents-stjärnan uppe, granen klädd och jultröjan invikt i garderoben. Jag har alltid som regel att det är första advent som gäller. Men 2020 är ett extraordinärt år som kräver extraordinära åtgärder.

VECKANS BÄSTA KÖP

När jag tänker efter kanske det var i förra veckan? Oavsett har jag ÄNTLIGEN en Mateus-mugg. Någo jag sucktat efter såå länge men aldrig "unnat" mig själv - förens nu. Och jag är kär!!

VECKANS INTE

Lyssna på det här: Jag har inte druckit någon läsk alls den här veckan. Varför? För att jag helt enkelt inte varit sugen, vilket är supermärkligt med tanke på att jag förr-förra fredagen (no krydd) drack 4 stycken 1,5-liters julmust. Tack för det säger både kroppen och plånboken.

VECKANS ÄTIT

Mindre läsk men desto mer leverpastej. Med tanke på att jag tror att det är anemi som spökar med min hälsa så köpte jag hem en stor förpackning leverpastej som jag nu sett till att trycka i mig av varje dag. Kan vi förresten ta en stund för hur gott det är med en macka med leverpastej och smörgåsgurka på?? Mm, mm, mmm!

VECKANS TRÄNING

Hemmaträningen är on igen. Not a fan at all, but what to do? Så här 👆🏼 ser ni min nya workout spot. Uppe på vinden där det förhoppningvis är ordentligt ljudisolerat i golvet.

VECKANS NEDRÄKNING

3 veckor! (Troligtvis) Tre veckor kvar att kriga innan jag lämnar mitt älskade Stockholm för mitt älskade Gotland. Plötsligt ser jag ett litet ljus i den här höst-depss-tunneln. Ihhh vad jag längtar! Nu kör vi känner jag bara!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Bästa känslan när allt är städat 😍 och hur snygg var inte muggen😳

nouw.com/emelivet
Nellaroc
Nellaroc,

Hoppas tröttheten lägger sig, men skönt att städningen är avkalarad! Hoppas du får världens bästa kommande vecka <3 kramis

nouw.com/nellaroc
Hilma
Hilma,

Gud vad nice med en kliniskt ren lägis hihi 😊 Bra jobbat finis! KRAM! <3

nouw.com/hilma
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh så mysigt med tidigt julpynt, jag ska tjuvstarta med julpyntet imorgon 🙈🤩 Hoppas du mår bättre och blir av med tröttheten snart, kramis ❤️

nouw.com/lillymihlte
malinkirstine
malinkirstine,
Fina fina Matilda <3 Kan pandemin försvinna så att vi kan hänga?
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin