VECKANS LISTA

I samarbete med Julklappen.se

VECKANS BÄSTA

Min älskade syster. Egentligen båda två (såklart). Men den här veckan har jag uppskattat Isa så otroligt mycket. Stöttningen, kärleken, enkelheten, humorn, hon.

VECKANS SÄMSTA

Coronan...

VECKANS SVÅRASTE

Vi är där igen: Det är dags att skriva sin önskelista. Jag tycker på riktigt synd om min familj nu när dom ska handla julklappar åt mig (och än mer synd om dom om dom inte gör det, hehe. Mvh krävande barn), så jag har verkligen tänkt försöka hjälpa till genom att skriva en ordentlig lista åt dom. Så igår klickade jag upp vårat google docs (julen tagen in i den digitala åldern), scrollade ned till rubriken Tilda, och sen tog det stopp. Vad ska jag önska mig? Efter ett par minuters stirrande på skärmen klickade jag in på Julklappen.se. Tanken är väl egentligen att man ska använda sidan för att hitta dom bästa julklapparna till andra, men varför inte använda den för tips till sig själv? Hur bra? Supertips! Både när ni ska komma på vad ni skall ge era nära och kära, men också om ni liksom jag har svårt med vad ni ska önska er, haha! För jag ska erkänna att jag inte bara har svårt att komma på vad jag ska önska mig. Utan det är också lite småkrångligt att komma på vad jag ska köpa. Skönt nog har jag inte så många jag ska köpa till. Stor fördel med liten familj! Speciellt nu under corona när man inte vet hur många man får vara när man skall fira. Förhoppningsvis kommer vi inte till ett läge där man inte får vara mer än 5 personer, och då är vi safe, woop woop! Sidetrack, så tillbaka till poängen. Tack vare att jag tillbringade ett par minuter inne på deras hemsida (jag använde den inför Morsdag med när jag inte visste vad jag skulle köpa då dom har grymma tips på personliga morsdagspresenter med), scrollandes mellan kategorierna Julklapp till syster, Julklapp till Mamma och Julklapp till Pappa har jag nu checkat av cirka hälften av 2020s klappar. Kan vi btw ta en stund för det? När har man någonsin varit i så här god tid? Varje år säger jag I år ska jag se till att börja köpa julklappar i tid så att jag slipper den där stressen som alltid blir för att man inte får tummen ur, men så slutar det ändå med att jag springer på stan sista veckan. Allra helst med tanke på att jag alltid glömmer att leverans-tiden till Gotland är längre än till Stockholm så plötsligt går det inte att beställa något, utan jag får helt enkelt luta mig på Visbys lilla shoppingutbud. Men i år är jag igång! Nu ska jag bara checka av dom sista med.

VECKANS MYSIGASTE

Nämen hur mysigt är det inte med julen ändå? I fredags hörde jag på Nyhetsmorgon att officiella dagen när julmusiken kom igång, så då tyckte jag att det var okej och startade med. Så julmusiken är på, ljusslingan sitter nu uppe på balkongen och jag har börjar kika på julklappar till både Mamma, Pappa och mina systrar. Igårkväll blev jag såååå sugen på glögg. Hör ni? Haha! Dumt nog hade jag ingen hemma, så en tripp till affären får det bli idag.

VECKANS GODIS-UPDATE

Jag vill inte jinxa något, men kan det vara så att jag snart kanske kan hitta en balans? Ytterligare en vecka checkad utan godis måndag till torsdag, och det känna så bra! Jag har till och med knappt varit sugen på läsk, vilket annars är något jag bokstavligt talat hinkar i mig. Jag ber verkligen till gudarna att det kan få fortsätta såhär!

VECKANS MÅENDE

Skit. Rent ut sagt. Jag är verkligen så fruktansvärt trött. Tidigare trodde jag som sagt att det bara var en kombination av mörker och allmänt höstdepp, men så kom jag på att det med största sannolikhet är min anemi som är tillbaka och spökar. Tydligen var ”min läkare” (jag har pratat med henne i telefon 1 gång...) mammaledig. Så nu jobbar jag på att lista om mig och skaffa en ny läkare, för nu måste jag få ordning på det här.

VECKANS SMINK

Jag vet inte var det har kommit ifrån, kanske för att jag sett så extremt trött ut, men från ingen stans fick jag för mig att jag skulle använda eyeliner. Det är något jag inte ens använder på fest. Men den här veckan har jag haft det varje dag.

VECKANS NEDRÄKNING

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar efter att få åka hem. Hela min kropp skriker efter att få andas gotlansluft, kramas med Mamma, samla hela familjen under samma tak och helt enkelt känna att livet är komplett. Så nedräkningen till julledigheten skriker i mitt bakhuvud för varje sekund som går.

VECKANS TRÄNING

Jag har tappat all träningsglädje. Kanske i och med veckans mående, vem vet. Missförstå mig inte, jag fortsätter att träna för att jag vet hur bra jag mår av det. Men jag känner inte den där totala 200%-iga lyckan jag annars brukar känna. Det har också gjort att jag hamnat i en period av nästintill bara konditionsträning. Även om jag vet att jag behöver köra annat så har jag noll motivation. Speciellt nu i och med restriktionerna (som jag med handen på hjärtat inte följer till 100%...). Nej, jag hade verkligen behövt en ny inspirationskick!

VECKANS PROJEKT

Som ni läste igår har jag äntligen tagit tag i att rensa mitt förråd och uppdatera min Shpock. Ni hittar den HÄR (jag har bara samlat allt där, så ni behöver inte ha ett konto om det är något ni vill köpa utan ni kan helt enkelt maila mig då).

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,

Vilket bra tips om juklappar, ska kolla in det! Ha en superbra söndag <3

nouw.com/nellaroc
malinkirstine
malinkirstine,
Men GE MIG DEN DÄR GODIS-SKÅLEN? Fy vad gott <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin