VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Är att ha min syster så nära. Våra PH-kvällar är verkligen livet. Speciellt när hon också bjuder på middag, hehe. Nej men lyckan av att få ett sms med frågan om jag inte bara ska komma över är otrolig!

VECKANS SÄMSTA

Coronan... Som jag skrev i veckan har jag kanske varit väldigt ignorant när det kommer till hur status varit på sistone. Självklart ska vi följa de nya restriktionerna för det handlar ju faktiskt om folks liv, och att ”offra” sin vanliga vardag i ett par veckor är något väldigt litet i det hela. Men, jag är (liksom så många andra) en självisk människa. Att vara utan de rutiner jag är van vid är verkligen inte kul. Och framför allt har det slagit hårt mot jobbet den här veckan. Efter att ha krigat i förra med att boka mina möten känner jag nu att jag mer eller mindre tappat all energi och motivation då ALLA har avbokat. Jag vet såklart att det jobb jag gör är värt det för det kommer komma tillbaka längre fram, men samtidigt frågar jag nästan mig själv: är det värt det?

VECKANS GODIS-UPDATE

Jag gjorde det! Jag gick måndag till torsdag utan att äta en endaste godis (även om jag var sjukt nära). Det är ju ett av min Topp 3 mål för månaden. Mina socker-vanor har verkligen varit utom kontroll på sistone, så att jag inte ätit något på veckans 4 vardagar är enormt stort för mig kan jag säga. Än sjukare är att jag heller inte åt något igår. Inte för att jag inte "fick", utan märkligt nog var jag inte sugen. Beror säkert på fredagen... Men hör ni hur bra? Nu tar vi och kör en repris på det i veckan som kommer.

VECKANS MÄKLARE

Två konstateranden:

1. Man ska ALDRIG jinxa något! Först jinxade jag det genom att skriva att vi skulle ha kontrakt på torsdags kvällen (vilket blev framflyttat till fredagen) och sen genom att jag skrev ut att vi skulle skriva. Sen satt jag där och slet mig i håret i försök att få ihop affären (vilket jag till slut gjorde 2 timmar senare). Så ja, jinxa aldrig något.

2. Den här veckan kommer fokus ligga på att effektivisera mitt arbete. Istället för att köra ofokuserat på en nivå om kanske 65% tänker jag att jag ska ta mig i kragen, köra 110% fokuserat och då kunna ha lite kortare dagar den här veckan. Wish me luck med tanke på att jag nästintill bara ska sitta och ringa (vilket suger).

VECKANS TRÄNING

I och med de nya restriktionerna har jag försökt hålla mig borta från gymmet, men det är lite svårt med tanke på att jag jobbar där med. Så jag kan väl med handen på hjärtat inte säga att jag följer det helt. Men jag har i alla fall dragit ned på besöken. Så 3 dagar den här veckan har jag faktiskt varit ute och sprungit igen. Jag skulle inte säga att jag alls gillar det lika mycket som i våras och somras när jag var inne i mitt flow. Men jag gör det i alla fall, och igår fick jag sån sjuk feeling att jag satte ett nytt distans-rekord.

Hur känner ni kring gym-biten i de nya restriktionerna? Det verkar finnas väldigt många olika synvinklar på det och jag känner mig verkligen sjukt splittrad.

VECKANS MÅSTE

Jag MÅSTE verkligen börja stretcha igen. Speciellt om jag nu ska börja springa igen. Det märks så tydligt när jag inte gör det, för plötsligt blir jag så stel i höften att jag inte ens kan sitta ned normalt på en stol utan att få ont. Kul den gången vi skulle resa till Bali och jag inte hade en aning om detta utan satt med världens smärta under den X antal timmar långa flygresan.

VECKANS MÅSTE x2

Jag måste ta tag i mina matköp. Här har jag gått runt och trott att jag har en riktigt låg och bra matbudget, vilket jag visserligen har. Summan jag lägger på snacks och gotte är däremot inte rimlig. Jag har insett att jag utan problem kan gå in på ICA och köpa läsk, dipp, popcorn, gurka and so on för 150 kr (!) om dagen. Nej, skärpning fröken Berlin!

VECKANS BREAKING THE RULES

Jag har gjort det. Jag har brutit mot mina egna regler och kickat igång julen. Jag har nämligen ett par samarbeten med jul-tema som skulle fotas och skickas in, och när jag nu längtar så otroligt efter julen kände jag bara f-it, nu kör vi! Så jag och Ella har druckit glögg och julmust, byggt pepparkakshus och pratat i timmar om hur vi brukar (och hoppas) fira.

VECKANS MATERIELLA CRAVE

Jag är så sugen på att köpa nya skor. Framför allt höga stövlar. Tro det eller ej men jag har aldrig ägt några. Antingen har det sett ut som ridstövlar eller tant-stövlar när jag testat några, men nu ser jag den ena tjejen efter den andra ha på sig världens snyggaste. Så frågan är - var hittar man dom?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

sarasara
sarasara,

Här i Tyskland är gymmen stängda, så man kan inte ens välja om man ska gå dit eller inte. Det suger verkligen att inte kunna gymma på minst en månad, men samtidigt tänker jag att det förhoppningsvis leder till att smittan minskar.

nouw.com/sarasara
Jasmine,

Jag kan ändå tycka att det är himla mysigt att starta julen tidigt! Det är en så uppskattad högtid full av mys - så varför inte mysa några veckor extra. 😊
Önskar dig en fortsatt fin november månad.
Kram

rosanatt.blogg.se
happyM
happyM,

Åhhhh låter ju hur underbart som helst med såna myskvällar med syrran ❤️ Kram -

nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin