VECKANS LISTA

Godmorgon finignar!

Vad är detta? Veckans lista på en måndag? Det fick helt enkelt bli så med tanke på att den 1a blev en söndag och mina Topp 3 mål helt klart måste komma på rätt dag. Så ja, here goes (förra) veckans lista =)

VECKANS BÄSTA

Jag gjorde det! Jag satte mitt mål! Läs mer under VECKANS MÄKLARE.

VECKANS SÄMSTA

Själviskt, men utan tvekan att @annawickell halloween-fest blev inställd. Rätt beslut utifrån rådande restriktioner, men så tråkigt! Jag vet att hon var taggad till tusen och hade levererat som århundradets host.

VECKANS MÄKLARE

I förra veckan bestämde jag mig: Den här veckan är det 110% jobb som gäller. Så jag bokade inte in något annat utan räknade med att jobba 09-21/22 (vilket jag gjorde). Jag satte också själv upp två mål med två olika belöningar som helt enkelt bara skulle checkas av. Dessutom gick jag i måndags till min chef och sa att Jag fungerar såhär. Jag skulle älska om du kunde utmana mig att om jag lyckas med X så får jag något. Hon tyckte det var en bra idé och langade utmaningen till alla på kontoret. Sjukt nöjt checkade jag av den 10:58 i fredags och då checkade jag mentalt ut. Jag var klar, haha! Sååå skönt! Dessutom blev det två kontrakt, vilket känns otroligt bra!

VECKANS PANIK

Allt detta baby-hår alltså.... Jag får verkligen panik! Dag 3 och 4 efter att jag tvättat håret ser det så trött och frissigt ut att jag inte vill något annat än att sätta upp det. Men försöker jag dra bak det med en klämma eller snodd smiter det ut så mycket att det bara ser ovårdat ut, och sätter jag det i en slicktoffs så upptäcker jag efter en stund att jag har små fjongar som står rakt ut. Paniiiik!

VECKANS GODASTE

Bortsett från de hemgjorda hamburgarna jag lagade igår (har verkligen haft världens crave på burgare på sistone) är det utan tvekan min systers mozarella-pasta. Jag tror inte att ni förstår hur mysigt det är att efter en lång arbetsdag åka hem till henne, bli bjuden på sjukt god mat och mysa upp i soffan framför PH tillsammans. Älska!

VECKANS VILL ATT

Jag har fått sån feeling för att jag vill att det här ska bli en riktig te- och sopphöst. Jag vet egentligen inte varför, men jag bara vill det. Dock har det gått lite sådär hittills. Det har väl snarare varit kaffe och godis. Men jag har en vision och jobbar ditåt, haha.

VECKANS TIPS

Igårkväll såg jag en story på insta där en vän tipsade om Travis Elliot och hans poweryoga. Plötsligt fick jag lite feeling, rullade ut min yogamatta och körde ett 30-minuters flow och stretchpass. Ni som känner mig vet att jag är väldigt picky när det kommer till instruktörer och pass, och framför allt när det kommer till yoga. Men jag gillade verkligen hans pass, så kan helt klart rekommendera!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Hoppas din helg har varit fantastisk och att din vecka börjar lika så 🥰
nouw.com/evelinajosefines
happyM
happyM,

Hoppas du får en jättefin vecka finis ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
annawickell
annawickell,

Vi har fått in en massa trevliga teer på jobbet. Får köpa hem en massa så får vi ha tekvällar hos mig 😃 jajaja!!

nouw.com/annawickell
Hilma
Hilma,

Heja dig vännen, du är så GRYM! <3


nouw.com/hilma
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul läsning! Hoppas du får en härlig vecka ❤️

nouw.com/agnesmathilda

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin