VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Är något så enkelt som en nybäddad säng. Det var lite (alldeles) för länge sen jag bäddade rent, det vill säga fram tills igår när jag äntligen fick tummen ut. Och herre vad gott jag sovit inatt. Mm, mm, mmmm!

VECKANS SÄMSTA

Jag kommer skriva mer om det imorgonbitti, men de senaste två dagarna har jag klankat ned väldigt mycket på mig själv. Och det, rent ut sagt, suger! Men mer om det sen.

VECKANS HÄRLIGASTE

Till och börja med kan jag säga att jag har noll tidsuppfattning. Jag minns inte ens vad jag gjorde i måndags, haha! Eller i torsdags för den delen. Men jag vet i alla fall att jag i tisdags och onsdags var på Skepparholmen konferens och spa för två heldagar fyllda med utbildning, vilket var så härligt. God mat, sova på hotell, frulle, en massa nya bekantskaper och så mycket inspiration.

VECKANS BÄSTA KÖP

Jag behåller den här frän förra veckan, för alltså wow vilken skillnad det gjort för mina trötta mornar den här veckan. Okej, köpet är en Smartplug. Det är alltså en plug till eluttaget som jag nu kopplat min lampa till. Den kan jag sen ställa in en timer via telefonen. Så när jag nu slår upp ögonen är det inte bäckmörkt längre utan lampan lyser upp hela rummet. Älska!

VECKANS KOST

Jag kan för första gången på evigheter säga att jag har ätit bra den här veckan. Okej, bortsett från kassa mattider och rutiner då. Men istället för att då trycka godis till mellis har jag ätit frukt, keso, kvarg eller något annat bra som hållt min blodsockernivå jämn istället för den totala berg-och-dalbane-liknande kurvan jag har haft innan. Förstår ni hur skönt det är??

VECKANS TILLBAKA TILL MEDELTIDEN

Okej, nu överdriver jag. Men tillbaka till 2010 kanske.
Det är alltså nästan 2021 och jag måste förklara för mina vänner att jag inte kunnat svara på deras meddelande på flera timmar för att jag har slut på internet på mobilen, haha! I know, but it's true! Jag är van att klara mig på väldigt lite surf då jag till för 2 år sedan hade 1 gb i månaden, och det har jag gjort genom att stänga av vissa funktioner från att dra data. Exempelvis måste jag ladda ned poddar och ljudböcker så dom är offline, bilder får inte laddas upp på cloudet om jag inte har wifi osv. Men nu när jag bytte mobil följde tydligen inte dessa inställningar med. Ett par långpromenader med poddar i öroenen och x antal nya bilder senare tog mitt internet slut - i mitten av månaden. Kul...

Tröja (slutsåld, men väldigt lik) HÄR // Byxor HÄR // Plånbok HÄR

VECKANS STORA TIPS

Ni har väl inte missat att Bubbleroom (där alla plaggen ovan kommer ifrån) fyller 15 år? I och med det har dom 15 % rabatt på hela hemsidan. Och dessutom har jag ett samarbete på instagram där ni med koden MBERLIN får ni 10% EXTRA på allt! Woop woop!

VECKANS SER FRAM EMOT

På lördag kommer världens i särklass bästa @annawickell att hosta en halloween-fest. Nämen hör ni hur trevligt? För det första så är det mina första Halloweenfest ever, för det andra kommer hon att vara the hostis of the year, och för det tredje kommer det vara typ världens bästa gäng där. Så om jag är taggad? Hell to the freaking yes!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin