VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Min hy börjar ÄNTLIGEN bli bra igen! Lyckan är verkligen total, för som jag skrev i veckan så har jag mått sjukt dåligt över hur den varit de senaste månaderna. Fortsätt läsa nere under VECKANS SKÖNHETSTIPS =)

VECKANS SÄMSTA

Kosten... Going strong. Jag börjar verkligen få panik på mig själv. Hur svårt kan det liksom vara att ta kontroll, sluta äta godis och helt enkelt äta bra mat istället? Jag säger då det - att jobba på kontor är fasen farligt, haha! Det har dock inte gått helt åt skogen utan kanske lite mer två steg fram och ett tillbaka.

VECKANS SKÖNHETSTIPS

Jag är verkligen chockad! Min hy har verkligen varit kaos under senaste månaderna. Finnar, pormaskar, blemmor, stora sår - katastrof. Inget jag har försökt med har hjälpt. Inte förens nu. I ett samarbete på instagram med Clinique fick jag hem lite olika produkter och bara två veckor in ser jag helt otroliga resultat. Som sagt - chockad! Med koden MB20 får ni hela 20% på allt hos Qlinique. Mina favoriter (som verkligen funkat för mig) är:

Clinique Liquid Facial Soap Mild

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Clarifying Lotion 1,0 Twice A Day Exfoliator

Clinique Smart Custom-Repair Serum

Clinique Smart SPF15 Moisturizer Dry/Combination

Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer Dry/Combination Skin

STORT TIPS!!

VECKANS GODASTE

I Fredags hade vi AW med jobbet och efter ett musik quiz ute hos Södermalms-kontoret gick vi vidare till Riche för middag. Ni hör rätt: Min Riche-oskuld är tagen.
Jag funderade först på om jag inte skulle ta köttbullarna, för det känns nästan lite fel att ha varit där men inte ätit dom. Men så rekommenderade servitören fisk-gratängen. Och MUMS säger jag bara!

VECKANS MÄKLARE

Det har verkligen varit full fart den här veckan. 9 intagsmöten - check. Idag blir det såklart också visning, så är ni på jakt efter en helt otrolig 3a borde ni helt klart kolla in Sandhamnsgatan 83. Och vet ni någon som skulle vara intresserad av en kostnadsfri värdering så vet ni att det bara är att be dom ringa mig =)

Tröja (slutsåld, men liknande) HÄR // Byxor HÄR (mina absoluta favoriter nu i höst!!)// Skor HÄR

VECKANS ANDRA RABATTKODSTIPS

Om ni har missat det så har jag ytterligare ett grymt samarbete på min insta. Och det är inte med vilka som helst, utan med Bubbleroom. Jag känner dock att den är för bra för att bara dela där, så nu kommer den även här. Med koden MBERLIN får ni 10% på allt! Woop woop!

VECKANS FUNDERING

Vad är det ni tycker är kul att läsa om här inne? Förut när jag langade 2 inlägg om dagen kändes det enklare för då kunde jag skriva om allt möjligt och hålla en bra variation men med återkommande segment. Nu dock är det bara 7 inlägg/vecka. Så frågan är - vad vill ni läsa om? Min vardag/mäkleri? Outfits? Restaurangtips? Skönhet? Ekonomi? I don't know - so let me know!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

ellenwiklund
ellenwiklund,

Men vilken rolig lista! Hoppas du får en fin söndag, kram🤎

nouw.com/ellenwiklund
emelivet
emelivet,

Vilken härlig lista 😊 förstår verkligen det där med hyn, skönt att det blivit bättre 🤍

nouw.com/emelivet
malinkirstine
malinkirstine,
Snyggaste tjejen i stan!
nouw.com/malinkirstine
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas du får en fortsatt fin dag <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
Hilma
Hilma,

Vad härligt att du fått ordning på hyn fina du <3 det är aldrig kul när den krånglar! PUSS vännen! Ha en skön söndag <3

nouw.com/hilma
Ellendelin
Ellendelin ,

Åhhh så kul med nya hudvårdsprodukter, man får ett helt annat självförtroende när man hittat sin rutin!🤎

nouw.com/ellendelin
happyM
happyM,

Åh min hud är också helt kaos just nu, så himla skönt att det börjat lätta för dig ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin