VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag har alltid önskat mig en överraskning och i fredags fick jag verkligen en. Jag lovar att berätta allt i ett längre inlägg för det här förtjänar verkligen det. Men vi kan utan tvekan konstatera att jag har världens absolut bästa syster och världens bästa vänner!!

VECKANS SÄMSTA

Min hy... Jag får verkligen panik! Det är finnar och sår i hela pannan och jag förstår inte hur tusan jag ska göra för att bli av med dom.

VECKANS INSETT ATT JAG SAKNAR

Jag har den här veckan insett att jag verkligen saknar:

1. Att dansa! Både ute på klubb och (framför allt) på gymmet. Under så många år har jag dansat minst en gång i veckan och nu har jag inte kört ett enda pass sedan jag vickade hemma på Gotland i somras.
2. Mina morgon-promenader. Förra året promenerade jag varenda morgon och följde det med mysfrulle hemma. Thank God för mina söndagar med Ella och numera mina torsdagar där jag traskar till Be Core.
3. Att resa! Inte bara för resandets skull utan för att jag hade behövt det där breaket, reseten, restarten jag alltid får när jag åker iväg.

VECKANS GODASTE

Är ni på jakt efter en italiensk restaurang i Gamla stan kan jag utan tvekan rekommendera Portofino. Deras Fettuccine Portofino (kalvfilé, tryffelkräm, mascarpone och spenat) var verkligen helt otrolig!

VECKANS SETT

Äntligen är den här!! Serie-hösten! Woop, woop woop! Paradise Hotel, Lyxfällan, Biggest Looser (snart) och allt annat. Efter en lång dag på jobbet när jag måste låtsas vara 1000 gånger smartare än jag faktiskt är är det så fruktansvärt skönt att komma hem, sätta på PH och konstatera att jag ändå är rätt så smart.

VECKANS CRAVE

Jag är egentligen på ett sånt fruktansvärt shoppinghumör. Jag cravear verkligen sönder på nya outfits. Men av någon anledning hittat jag ändå ingenting. Inte för att det inte är något fint, för jag fullkomligt älskar modet nu. Utan för att jag helt enkelt är off. Jag öppnar NA-KDs startsida, stänger ned. Går in på Zara, går ut. Sjukt störigt....

VECKANS KÄNDIS-SPOTTANDE

Den här veckan har jag sett fler kändisar än under hela dom 2 åren jag bodde i Täby, haha! Jag har bland annat tränat megaformer brevid Peg Parnevik, gått förbi Steffo, sett Bianca Ingross och Lovisa promenera utanför kontoret, mött Moa Mattsson och ett par till.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

faltinnatalie
faltinnatalie,

Så himla rolig lista med annorlunda punkter!

nouw.com/faltinnatalie
Linnealiebig
Linnealiebig,

Så härlig lista 🤩

nouw.com/linnealiebig
matildakz
matildakz,

Älskar dessa listorna!

nouw.com/matildakz
KateOgembo
KateOgembo,

Åh så gott med Portofinos mat! ser fram emot att höra vad överraskningen är. Kul att ha sett lite kändisar här och där 😊

nouw.com/kateogembo
emmyborg
emmyborg,

så bra inlägg!!

nouw.com/emmyborg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Att få bli överraskad är så himla mysigt och spännande! Så så glad för att du fick en sån otroligt fin överraskning av dom. Ser fram emot att få läsa lite mer om den dagen. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åhhh nu blev jag så nyfiken på överraskningen hihi ❤️ Kram

nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin