VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Det är ju utan tvekan att min älskade familj är här och hälsar på! Fasen vad jag har saknat dom! Så att ha haft dom här i min lägga, att ha fått kramas, skrattat, gråtit (mamma har) och bara varit har verkligen varit magiskt!

VECKANS SÄMSTA

Att vi bara fick en enda dag tillsammans... Det är nästan så att jag funderar på att smita hem med dom nu när dom åker.

VECKANS SKÖNHETS-SPOIL

I onsdags var jag och fixade mina naglar, vilket verkligen var på tiden. Utväxten jag hade var då inte att leka med, hehe. Jag funderade först på att köra en french ombre igen (vilket jag haft de tre senaste seten) då utväxten blir så mjuk och liksom funkar. Men så va jag ändå lite sugen på något höstigare - and she nailed it! Är ni också sugna så ger koden Matilda20 er 20% rabatt hos @_luxbeautybox_. Lovar att ni inte kommer att bli besvikna!!

VECKANS HATAR

Jag fullkomligt hatar hur kallt och mörkt det redan blivit! Det känns lite som att det gick från sommar till höst över en natt, och nu känns det som att det gick från myshöst till höst-höst på bara en vecka. Plötsligt är det jacka på som gäller och ett bäckmörker runt omkring när man går hem på kvällen. Inte okej...

VECKANS LÄNGTAR

Det märkliga, för att fortsätta på föregående punkt, är att jag tok-längtar efter jul. Vi snackar nästan så att jag hade kunnat sätta igång julmusiken. Okej, riktigt så illa är det inte. Men jag längtar verkligen så otroligt! Myset, feelingen, maten, dofterna, de tända ljusen och allt annat. Ihhh! Mitt hjärta blir varmt av bara tanken!

VECKANS MÄKLANDE

Dagarna den här veckan har som sagt varit långa och det kändes inte alls som att jag fått de utfallen som jag önskat. Men ny vecka = nya möjligheter! Vi får ju dock inte glömma att jag i torsdags hade kontraktsskrivning. Erik Dahlbergsgatan 27 såld innan visning ✌🏼

VECKANS SAKNAR

Med tanke på att fokus just nu ligger till tusen på jobbet så har mitt sociala-mediande (kan man böja det så?? Hahaha!), men eller mindre lagts på hyllan. Om jag saknar det? Så oerhört! Jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är oerhört skönt att kunna släppa det och inte ha samma stress över att publicera här, kommentera där och så vidare. Men jag saknar verkligen att kunna vara kreativ, att ha tid att författa, tänka ut och fota och så vidare. Just nu hinner jag/orkar jag knapt gå in på instagram. Rättelse, jag går in och kikar på stories men scrollar nästan aldrig mitt feed... Och ja, det saknar jag verkligen att göra.

VECKANS TRÄNING

Träningsvärken den här veckan har då inte varit att leka med. Oh my säger jag bara! Först ut var nya combat-releasen som jag ska släppa på Onsdag. Tro mig när jag säger att jag efter det visste att jag har muskler i axlar och skulderblad. Tisdags-pumpen gav enorm träningsvärk i rumpan. Jag har fortfarande brutal träningsvärk i magen efter megaformern i torsdags och gårdagens combat kommer helt klart att ha satt sina spår med. Om jag älskar't??

VECKANS SKÄRPNING MATILDA

Jag vet att jag har sagt det ett par gånger innan, men nu måste jag verkligen skärpa mig. Den här veckan har jag haft 2 dagar där jag på riktigt enbart ätit godis och kakor - och ingenting annat. Och dom andra dagarna har det en hel del godis med i bilden med. Jag. Mår. Skit! Jag hör ju hur min kropp skriker efter mat men ändå är det sötsakerna jag kastar mig över. Så nu är det verkligen skärpning som gäller! Mer mat åt kroppen!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,

Så himla mysigt att familjen hälsade på!❤️ Tråkigt att det inte blev långvarigt, men hoppas ni ses snart igen och att du får en ny, superbra vecka! Kram🥰

nouw.com/nellaroc
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Men åååh, jag tok-längtar också till jul!!! <3

nouw.com/lindaviktoriaaa
artibus
artibus,

Fina dina du, man vill ju bara sitta på ett fik under hösten och mysa med dig <3

nouw.com/artibus
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Hoppas du får en fin dag! <3

nouw.com/psykiskohalsablogg
malinlinneaa
malinlinneaa,

Du är inte ensam om att längta till jul, har också under veckan längtat efter att få lyssna på julmusik 😍

nouw.com/malinlinneaa
happyM
happyM,

Åhhh vad underbart att få ha familjen på besök ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
cesiliegm
cesiliegm,

Du er så vakker!

nouw.com/cesiliegm
Patriciaespe
Patriciaespe,

Fina du!!! 💓

nouw.com/patriciaespe

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin