VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Efter annonsering som på gång, ett par privatvisningar och en del förhandling stod det i kalendern: Lördag 10:00 Avtal. Woop woop! Det finns helt klart sämre starter på helgen!

VECKANS SÄMSTA

Jag har gått och blivit en riktig socker-råtta. It's bad guys... Riktigt illa. Jag trycker på riktigt nästan ett kilo lösgodis varje dag. Och det har nästan hamnat på den nivån att jag äter det istället för mat. Nej, det här måste vi få förändring på. Det är just bara så gott...

VECKANS GODASTE

Jag fullkomligt älskar att Ella har kommit in i mitt liv! För det första så har vi väldigt mycket lika värderingar, för det andra älskar hon att röra sig ungefär lika mycket som jag, för det tredje är hon tillsammans med en mäklare och van vid hur våra scheman ser ut och för det fjärde är hon bara fantastisk! Så rätt spontant kom hon till kontoret och plockade upp mig för en långpromenad efter vilken vi plockade upp varsin bowl från Hawaii poké och gick hem till henne. Sååå mysigt och såååå gott!

VECKANS MYSIGASTE

I fredags fyllde Ella dessutom år och då hon bor mitt emellan tunnelbanestationen och jobbet tänkte jag bara plinga på dörren och snabbt säga grattis. Istället blev jag då inbjuden till mysfrulle med både matchalatte och macrons. Bättre start på fredagar är svåra att få!

VECKANS MÄKLAR-UPDATE

Äntligen börjar det kännas bra. Istället för att stå och trampa vatten så har jag börjat bygga en stadig grund att stå på. Veckan har varit fylld med privatvisningar, fotograferingar, möten, planeringar inför Hemnet-publiceringar och så klart ett kontrakt. Woop woop!

VECKANS KLUMPIGA

Jag vet inte hur jag gjorde det, men inför kontraktskrivning igår så lyckades jag med det där 👆🏼. Kan någon snälla förklara hur det gick till? Så ja, det låg bokstavligt talat blod, svett och (nästan) tårar bakom förmedlingen.

VECKANS PROJEKT

I fredags fick vi nya telefoner på jobbet. YAAAY! Som jag längtat! Min plan var egentligen att bara köra en telefon (dvs inte både jobb och privat). Dock är minnet för litet för att flytta över min privata och jag älskar att alltid ha alla mina bilder från alla år med mig (dvs 75.000). Så veckans projekt kommer bli att reda ut vad jag ska göra, hur jag ska göra och hur jag ska lösa allt till slut.

VECKANS TRÄNING

... och veckans bästa köp ingår i samma kategori. Träningen har gått riktigt bra faktiskt, men jag vet som sagt att jag måste hitta på något nytt nu när jag börjar bli klar med löpningen. Så jag köpte en födelsedagspresent till mig själv i form av träningsklipp hos Becore. Rätt så exakt tillräckligt många för att kunna köra Megaformer en gång i veckan fram till årsskiftet. Är så taggad!

VECKANS CRAVE

Jag är sååå sugen på 1. köttbullar, brunsås och lingon, 2. pannkakor med blåbärssylt och 3. en krämig kantarell-pasta. Vilken tycker ni att jag ska laga ikväll??

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Men vad trevligt att du hittat Ella! Ni verkar passa väldigt bra ihop. 🤍
nouw.com/ellendelin
ebbabrage
ebbabrage,
Nej vad roligt med avtalet!! 🥰
nouw.com/ebbabrage
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Ibland så kommer jag också in i sån där period då jag typ lever på glass, då kan jag äta flera varje dag och det sjuka är att man aldrig tröttnar heller haha. Du kommer ta dig ur det där sockerträsket! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
myjjohansson
myjjohansson,
Fortfarande så rackarns imponerad över "mäklar-Matilda", så roligt att ha fått följa dig sedan dag 1 i den resan!😍 puss på dig vännen❤️
nouw.com/myjjohansson
Mirre,
Ajaja ja det såg ut ut, jag trodde först du menade att du brutit av nageln, men så såg jag ju att så var inte fallet utan att du haft satt en sådan där i fingret aj. Kul att träffa en så bra vän
sweetwordsbymirre.com
annawickell
annawickell,
Tips ang telefonen, köp till minne på Apple för 39kr i månaden! Jag har obegränsat 😍 då finns de kvar i molnet!
nouw.com/annawickell

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin