VECKANS LISTA

I samarbete med Drulleförsäkring.nu

VECKANS BÄSTA

Jag har en riktigt bra feeling. Egentligen inte över den här veckan för helt ärligt har det mer eller mindre bara varit en vecka och inte så mycket mer. Men jag har en feeling om att livet kommer bli riktigt j*kla bra!! Jag är påväg mot något stort, något härligt, något jag kommer älska. Jag bara vet det!

VECKANS SÄMSTA

Måste vara att jag har tappat kärleken till min älskade löpning. Eller snarare är det så enkelt att jag lite har tröttnat. Men det är så tråkigt för att 1. det är supersmidigt att checka av på morgonen för då kan jag duscha och göra mig i ordning hemma efteråt, och 2. jag verkligen älskar det! Friheten under och känslan efter är nästintill oslagbar. Men nu är jag inte sugen på att dra ut längre... Vilket suger!

VECKANS GODASTE

I Söndags kom min älskade syster upp till Stockholm. Hon har kommit in på KTH och därför följt sin storasyster i spåren (dvs lämnat Gotland och flyttat till Universitet). För enkelhetens skull åkt hon upp med Pappa när han ändå skulle till jobbet. Så vi möttes upp för en middag på Itamae på Odengatan. Jag och Pappa tog deras poké bowl. Och mm, mm, mmm!

VECKANS MYSIGASTE

Är att hon också har bott hos mig. Det ska tilläggas att min asperger-hjärna (som jag brukar kalla den) har hanterat det oerhört bra. Jag var helt ärligt sjukt nervös när hon sa att hon skulle bo här <-- noter sa, inte frågade. För grejen är att vi är väldigt olika. Jag är ordningssam, gillar att saker är på sin plats och att allt är på mitt vis. Hon däremot är rena motsatsen. Men vi har haft det så himlans bra. Speciellt igårkväll när vi la oss i sängen och kikade på Storkarna.

VECKANS CRAVE

Har varit 100% off eller 100% on. Ena stunden cravear jag sönder på godis och sötsaker (och äter det med. Min torsdag var verkligen inte nådig för min stackars mage...). I nästa creavar jag sönder på gröna juicer och sallader. Något stabilt mellanting har då inte funnits... Kan vi be till hormongudarna för en förändring inför kommande vecka?

VECKANS KOMMANDE UTMANING

Den här veckan har jag börjat komma i fas med mitt liv. Jag ska inte säga att jag hittat balans än, men i alla fall ett steg närmre. Däremot har jag inte haft en minut över till sociala medier (jag har inte ens varit inne på instagram mer än för att lägga upp min dagliga post), bloggar (varken min egna eller någon annans) eller ens att svara ordentligt på varken DMs, emails eller ens sms. Och just där måste jag hitta någon slags lösning. Så just det får bli veckans kommande utmaning.

VECKANS LÄNGTAR

I veckan fick vi veta att vi ska få nya jobbmobiler. Som jag längtar!! Jag berättade ju för ett tag sen om att jag lyckades kasta min älskade telefon i marken när jag skulle tacka en bil för att den stannade för mig när jag gick över vägen. Den klarade sig till 80%, men något i kameran gick sönder så nu blir inte bilderna riktigt som jag vill. Jag har tänkt att jag kanske ska ta tag i och göra det till ett försäkringsärende, men har verkligen inte orkat. Jag ska erkänna att jag inte ens vet vad min försäkring inkluderar. Ett tips till alla (inklusive mig själv) är att ha en ordentlig försäkring! Hos Drulleförsäkring.nu kan man enkelt se, jämföra och hitta den som passar en bäst. Tips!

VECKANS TRÄNING

It. Is. On!
Onsdagar 06:45 ses vi i gruppträningssalen på SATS Stadion!! I veckan körde jag igång med min första klass på jag vet inte hur länge. Så himla kul!! Och bättre start på en onsdag kan man ju inte få än med en hel sal fylld med grymma BodyCombat-deltagare. Woop woop!

VECKANS MÅSTE

Jag MÅSTE uppdatera min kontors-garderob! Jag har i dagsläget cirka 3 linnen och 2 par byxor jag alternerar mellan. Inte för att det egentligen är något fel att ha samma kläder två gånger på en vecka, men jag är en sån person som inspireras av och känner mig lite härligare när jag får klä mig i olika outfits. Så en vända på stan är ett måste!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Du kanske bara behöver ta en paus från löpningen för att få tillbaka motivationen igen! Tvinga dig inte till det om du inte vill <3
nouw.com/celinelundqvists
Julia,
vad är det för klädkod för er? 😊 För tycker att du verkar ha jäääääättemycket snygga kläder som jag tycker passar som kontorskläder, lite sådär sexig office-ish... men det kanske man inte ska vara som mäklare... vet ingenting 😊 <3
ajlimuller.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh vad mysigt att du haft din syster på besök och att det "gått så bra som det gjort", vad kul att höra!! På tal om garderob - In NEED av en ny haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
johnssons
johnssons,
Åh vilken rolig och bra lista!!🤍
nouw.com/johnssons

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin