VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Går utan tvekan till mina vänner och dessa fantastiska sommarkvällar! Fasen vad jag inte vill att dom ska ta slut. Just nu lever jag verkligen för dom och försöker carpa varenda en. För hur mycket det än varit under dagen så finns det inget som slår hur mycket energi man får av att möta upp någon av mina fantastiska tjejer, sätta oss på en uteservering och få prata om allt mellan himmel och jord. Nej, älska!

VECKANS SÄMSTA

Ombokningar... Den här veckan har jag haft 5 stycken värderingar som ställts in. För individerna det handlar om spelar det ingen roll. För dom handlar det om en kostnadsfri värdering utan förpliktelser. Klart man kan ställa in det samma dag. För mig däremot handlar det om över en timmes förberedelse. Jag läser på om föreningen, kikar Hemnet, söker på vad vi sålt tidigare, börjar leta efter potentiella spekulanter, läser på om byggnaden, förbereder dokument - jag lägger ned jäkligt mycket tid och energi på det. Så när folk då ställer in....

VECKANS GODASTE

På kontoret finns det en regel om att när någon omsatt 2 miljoner så skall det ätas tårta. I somras var det två av mina kollegor som klev över gränsen. Så i fredags åt vi tårta nummer 1 och imorgon ska vi äta tårta nummer 2. Jag är så nyfiken på vad det kommer att bli då, speciellt med tanke på tårtan vi åt i fredags. För det var inte vilken tårta som helst nej. Det var Mr Cakes Devils Chocolate Cake. Nämen snälla vad gott!

VECKANS KONSTATERANDE

Jag behöver komma tillbaka till mina gamla sov-vanor. Numera somnar jag runt halv 12, vilket är alldeles för sent för mig. Jag behöver verkligen någon timme mer. Så nästa veckas mål får bli att faktiskt komma till ro lite tidigare.

VECKANS ALKOHOL-INTAG

Jag fick lite halvpanik i förrgår när jag insåg att jag har druckit alkohol 4 dagar den här veckan. Vem är jag ens? För 1-2 år sedan drack jag cirka en gång i månaden. Sånna totala kontraster. Men sen kom jag på att en sån kväll som jag brukade ha då inkluderade kanske en hel flaska vin, 2 groggar och typ 6 shottar. Den här veckan har jag druckit 4 glas. That's it. Och då har jag verkligen njutit av dom. Så då kändes det plötsligt väldigt okej.

VECKANS VÄDER

Okej, jag vet att det inte riktigt är okej att klaga och att det här kommer bita mig i arslet om bara någon vecka. Men jag är klar med den här värmen. Utomlands klagar jag ALDRIG! Aldrig, aldrig, aldrig. Men för det första är det väldigt stor skillnad på när man kan njuta och när man måste fungera i det (dvs jobba, handla, leva) och för det andra är inte Sverige anpassat för dom här temperaturerna. Jag är däremot kär i det klimatet som är vid 20-tiden. Precis så kan det få fortsätta vara i en evighet till.

VECKANS SVETT

För att fortsätta på förra punkten. Jag. Ger. Upp! Nej, jag svettas så sjukt mycket att jag vill ge upp livet lite granna. Både när jag är ute och springer och när jag är på gymmet. Jag skojar inte när jag säger att kläderna är dyngsura efter mitt pass. Bara för kul så vägde jag mig innan och efter mitt gympass i onsdags och jag svettades på riktigt ut ett helt kilo. Hör ni?? Så sjukt!

VECKANS TRÄNING

Bra vecka ändå! Bra variation mellan löpning, BodyPump, BodyCombat och till och med en cirkel igår på gymmet. Riktigt härligt!
OCH PEPPS!! Ni vet väl att ni från och med nu på onsdag kommer att kunna köra BodyCombat med mig igen?? 06:45 på SATS Stadion. Be there or be square!

VECKANS FORTSATTA SUG

Det är så dumt, men jag är verkligen sugen på att börja vlogga. Men:
1. jag hinner ju knappt med livet som det är, så det finns ju inte en chans att jag kan lägga till något mer,
2. jag har ju inte ens något som är roligt nog att fota under mina dagar, så hur ska jag få till film-material? och,
3. jag hatar mig själv på film.
Så nja, någon youtube-karriär blir det nog inte direkt.

VECKANS SUG NUMMER 2

Jag är så oerhört sugen på att gå ut och äta en pasta någonstans. Och att uppdatera min kontors-garderob. Och min sko-garderob. Och fortsätta gå ut och dricka vin. Ja ni hör ju, det är dags att börja sälja en massa lägenheter för med min nuvarande budget går det ju verkligen inte.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Älskar dina söndagslistor!!
nouw.com/ellendelin
Jasmine,
Veckans mest likade bild är jättefin!
Kram
rosanatt.blogg.se
sofiahaag
sofiahaag,
Så härliga bilder!!
nouw.com/sofiahaag
paulastrom98
paulastrom98,
Älskar bilderna, vilken härlig känsla man får <3
nouw.com/paulastrom98
happyM
happyM,
Åh ser helt underbart ut ❤️ Kram
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Kan helt klart förstå att du har haft helt underbara kväll mer tjejerna! Gud så fantastiskt att ha så många fina människor i ditt liv. Så glad för din skull. Men alltså jisses så god tårta! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin