VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Nästintill alla i Sverige skulle nog säga vädret, men jag har suttit inne på kontoret mer eller mindre hela dagarna så jag har knappt märkt av det. Och det hade inte spelat någon roll, för jag har haft en riktig toppenvecka på mäklar-planet. Jag har tag in 4 lägenheter, har 3 till som kommer inom det närmsta, redan bokat in 6 möten till nästa vecka (och fler kommer det bli) och så mycket mer, Ja, bra vecka helt enkelt!

VECKANS SÄMSTA

Jag fortsätter på samma spår som i förra veckan - obalans. Det började riktigt bra men sen så fallerade det runt Onsdagen/Torsdagen. (Är det inte alltid så?) Men jag tänker 3 bra dagar den här veckan, då kommer det bli mist en till i nästa. Det betyder att sakta men säkert kommer jag att komma dit.

VECKANS GODASTE

I Torsdags var jag hembjuden till Ella och Richard, och Ella langade typ världens godaste middag. Inspirationen kom tydligen från en mexican bowl men efter det hade hon gått loss. Så det var couscous, kanelkryddad sötpotatis, någon slags vitlöks-bönröra, en typ av picco de gallo, rostade kikärtor, en guacamole-röra, rödbets-hummus och en vitlöks-röra. Nämen alltså snälla!

VECKANS SETT

Hör och häpna, men för första gången någonsin har jag tittat på youtube. Okej, jag brukade kika på dubbade parodier av Harry Potter (leende gullbruna ögon, oh a oh a), Vem var det som kasta? och lyssna på musik på den tiden innan Spotify fanns. Men annars så nej, inget youtube. Den här veckan däremot är det allt jag sett på (bortsett från Nyhetsmorgon).
Jag behöver dock tips på youtubers. Jag ÄLSKAR Janni Delér, vilket är mer eller mindre allt jag sett på. Jag tänker mig nog mer någon internationell än någon svensk. Dock somnade jag med youtube på, som spelade vidare och vips får jag bara tips på What I eat in a day... So hit me up!

VECKANS STOCKHOLM

Jag. Är. Kär! Jag kan verkligen fortfarande inte förstå att man kan bli så kär i en stad, men alltså jag älskar det här stället! I fredags var jag nere vid Strandvägen för att ta en AW med tjejerna, och att sitta där och kika in över alla byggnaderna, ut över Gröna Lund och sen över solnedgången = magiskt!

VECKANS FRUSTRATION

Det är freaking omöjligt att komma fram till Mama Mia City. Jag har liksom inte haft någon fast UM/Gyn sen jag flyttade ifrån Gotland. Där var det så enkelt. Det fanns mer eller mindre 1. Här däremot - var ska man vända sig?
Jag har fått så många tips om Mama Mia och känner att Yes, this is the place. Men att boka tid är omöjligt! Jag har försökt ringa i två veckor nu och kommer inte fram, och att boka via 1177 går inte. Dom svarar heller inte på DM på insta eller via Facebook. Så jag börjar nästan känna mig besegrad... Så då är frågan, var vänder jag mig nu?
(Jag ställde faktiskt frågan på insta och fick en massa bra tips. Nu ska jag bara orka ta tag i att bestämma vilken av dom och sen att faktiskt boka något med... Wish me luck!)

VECKANS BÄSTA KÖP

ÄNTLIGEN är dom här! Snarare; ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och beställt hem ett par. Men oavsett - jag äger numera ett par airpods. Och jag ÄLSKAR det! Dom är verkligen heeeelt otroliga!

VECKANS TRÄNING

Nu ska ni få höra något chockerande - jag håller på att komma ut ur min spring-period. För ett par veckor sen ville jag mer eller mindre sprina 7 dagar i veckan, men nu börjar jag tröttna. Men det är ju så. Jag är en riktig periodare. Så undra nu vad nästa period kommer va. Yoga? Högintensiva spy-pass?

VECKANS MATINSPO

Jag har varit lite småkass på det där med att laga olika recept. Hur svårt ska det egentligen vara fröken Berlin?? Idag ska jag i alla fall se till att preppa lite matlådor inför veckan, för förra veckan tog jag med 5 matlådor på måndagen och slapp sen släpa under resten av veckan. Så skönt!
När jag sökte på lite matinspo hittade jag ett recept på Oven baked feta pasta. Hur gott lät inte det??

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh herregud vilken fantastisk vecka, så mycket positiva grejer du skrivit om. Alltså åh förstår verkligen att just den bilden var mest gillad, superhärlig bild. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
matildakz
matildakz,
Godmorgon! Låter som du haft en fantastisk vecka! <3
nouw.com/matildakz
artist
artist,
Springa tröttnar man på. Testa en ganska tuff yogaform som heter Vinyasa Flow på Youtube.
nouw.com/artist
Alice,
Haha, jag tycker också jag brukar faila där runt onsdag/torsdag! <3 Jag är så dålig på Youtubers, jag kollar sällan Youtubers utan mer dansklipp eller så, är verkligen inget fan av att titta på vloggar och liknande. Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Även om du inte kunnat ta del av vädret helt slår det ju inget mot vad du gjort på jobbet, du är så grym Matilda!! Åhh Airpods, skulle du rekommendera dom framför de från Urbanista? :> KRAM vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh alltså airpods är ju det bästa man har i livet hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin