VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Hmmm! Ska jag på något sätt kunna välja ut bara en enda grej? Jag tror helt ärligt inte att det är möjligt. Livet är bra helt enkelt!

VECKANS SÄMSTA

Jag har varit, och är, i total obalans. Både fysiskt, psykiskt och i livet. Målet om att få min kost på plats har verkligen inte gått bra. Tvärtom tror jag inte att jag någonsin har ätit godis så många dagar i veckan tidigare, och fasta mattider har ju inte gått bra... Vidare har jag jobbat och gjort så himla mycket kul att jag inte har hunnit med resten av mitt liv. Måste få ordning på detta, samtidigt som jag tänker att det kommer.

VECKANS ÄTIT

Än en gång, så mycket gott! Jag har nog aldrig i mitt liv ätit ute på restaurang så många gånger som jag gjort den senaste månaden. Den här veckan har det bland annat varit smoothiebowl på Pom och Flora, lax-sashimi på Broms, pasta på Eataly, tårta från Tösses och pizza i Lisas trädgård. Hör ni hur gott?

VECKANS DRUCKIT

Jag kör på lite på samma spår som i förra veckan: Citronvatten! Alltså SÅ gott! Jag har nästintill bytt ut all saft, all energidryck, all läsk och allt annat mot det. Kaffet going strong tho',

VECKANS FAIL

Skynda er in på min insta (@matildaberlin) så hittar ni den på min story. Finns den inte kvar där så kan jag kort och gott berätta att jag får äta upp allt jag någonsin sagt om att jag numera är bra på att poppa popcorn. Spoiler alert: Det var popcorn överallt! På spisen, på bänken, på golvet, i köket, i hallen - överallt, haha!

VECKANS MÄKLARE

Den här veckan har varit riktigt bra! Det känns mer och mer som att jag kommer in i allt efter semester, och det är SÅ kul! I början av veckan fotograferade vi upp en lägenhet (ni kan kika in den HÄR). Så sjukt snygg! I Onsdags tog jag in en fantastiskt fin vindsvåning (som jag längtar tills den är fotad och jag får visa upp den för er!!!) och i Fredags fick jag champagne för min första försäljning. Så nu känner jag bara - ny vecka nya möjligheter!

VECKANS SUG

Jag är egentligen så himla sugen på att starta en youtube.-kanal. Okej, egentligen inte. För det första så är jag egentligen obekväm med att bara se mig själv på bild, förstå hur jobbigt det skulle vara om jag helt plötsligt också ska både prata och röra på mig med, hehe. För det andra så hinner jag knappt med mina andra sociala medier, så att lägga till något mer finns inte. Men hur sugen blir man ändå inte när man kikar på Janni Delérs vloggar?

VECKANS TRÄNING

Den här veckan har faktiskt varit riktigt bra på tränings-fronten. Jag har både sprungit, varit på gymmet, trampat i trappmaskinen, kört en combat-pass och planerat in en långpromenad i det härliga vädret nu om bara ett par timmar.

Och framför allt - JAG HAR FÅTT ETT PASS IGEN!! Woop woop woop! Från och med den 26e kommer ni att kunna köra BodyCombat med mig som instruktör på SATS Stadion. Be there or be square helt enkelt!

VECKANS MONEY-SPEND

Gårdagen var verkligen inte positiv för min plånbok. Men alla köpen var så behövliga och sånna jag tänkt på länge men bara inte fått till, så det var verkligen så skönt.
- Min jobb-garderob blev uppdaterad med 2 kavajer, en skjorta, en blus och två linnen.
- Nya vitaminer är beställda (mina tar slut om typ 3 dagar, så perfekt)
- Airpodsen är hemklickade!!! Woop woop woop! Inga mer jobbsamtal med sladdar som fastnar och krånglar. Längtar!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Vilken härlig vecka! Airpods är verkligen bästa köpet, så nice ju 😃 <3
nouw.com/desireekujala
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Hahaha jag dog lite smått när jag såg det där med popcornen, så himla roligt! Frågan är hur lyckades du med det? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Frulindhamn
Frulindhamn,
Njuuuut av känslorna och glädjen medan den finns. Även om det känns som du är i obalans så gör du det du vill och det kommer ju en tid då du inte är lika taggad på jobbet osv, så jag säger njut av et 😍❤️ Kram
nouw.com/frulindhamn
Lia
,
Önskar dig ett underbart avslut på denna sommar <3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50
linndossing
linndossing,
Du gjorde helt rätt med att beställa hem airpods, bästa beslutet jag tagit iaf!! Kram
nouw.com/linndossing
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Härlig vecka du har haft och så nice med airpods, när man väl börjat kan man aldrig mer ha hörlurar med sladd!
nouw.com/ebbasalomonsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin