VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kavaj HÄR // Topp (slutsåld, men liknande) HÄR // Jeans HÄR

VECKANS BÄSTA

1. Att vara tillbaka i Stockholm! Den här staden alltså!
2. Se VECKANS MÄKLARE.

VECKANS SÄMSTA

Början av veckan. Jag kände mig värdelös och som att jag aldrig någonsin kommer att lyckas med att få ihop mitt liv. Välkommen tillbaka från semestern fröken Berlin... Men i Torsdags vände det totalt, så nu är allt bra igen =)

VECKANS ÄTIT

Så mycket gott! Vi kan ju börja med att jag haft matlåda med vietnamesiska vårrullar till lunch i 3 dagar, fortsätta med kebaben på Meat on a stick och avsluta med Torsdags-fikat på Mr Cake 👌🏻

VECKANS DRUCKIT

Här kommer ett supertips, något man totalt glömt bort, men som är så enkelt, så gott, så hälsosamt. *trumvirvel tack* Citronvatten. Nämen hur gott? Svar: SÅ gott!

VECKANS INTE DRUCKIT

Okej, det här är det sjukaste. Men jag har, hör och häpna, inte druckit en enda energidryck den här veckan. Jag vet helt ärligt inte när det sist hände. 9 år sen??

VECKANS MÄKLARE

Sjukaste ever, men i Tisdags gjorde jag det. Fotografering 09:00, privatvisning 09:45, bud, förhandling, 16:00 kontraktsskrivning. Jag förmedlade alltså min första lägenhet!! Woop woop woop!!

VECKANS MATERIELLA CRAVE

- Airpods.
Som jag ska köpa. Ska bara få tummen ur. Jag behöver dom nämligen till jobbet. De trådlösa lurarna jag har hör personen jag pratar med inte vad jag säger i, och att använda dom med sladd (som jag gör nu) är ju bara så irriterande.

- Dammsugare.
Ni skulle ha sett Isas min när jag berättade att jag inte äger någon dammsugare. Grejen är att jag HATAR att dammsuga därför har jag haft en robottdammsugare (bästa köpet jag gjort), dock är batteriet så dåligt att han numera är pensionerad. Därför är jag sugen på att köpa en trådlös, skaftdammsugare. Snarare har jag insett att jag behöver en.

VECKANS AWs

Som jag skrev igårkväll - jag har inte tillbringat en enda vardagskväll hemma. Nope, det har varit AWs på alla möjliga sätt. Bubbel-AW när finaste @linndossing var i Stockholm, middags-AW med kontoret, jobb-AW med Lisa, vin-AW med @isabylund och dejt-AW. Vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle göra något sånt för ett par månader sen?? Inte jag i alla fall!

VECKANS CORONA

Negativ.
I Onsdags var jag och testade mig för antikroppar, och långt ifrån oväntat nog, kom det tillbaka negativt. Nästan alla på kontoret har testat sig tidigare och ingen påvisade antikroppar, och med tanke på hur nära vi ändå jobbar med varandra (även om vi såklart vidtagit diverse åtgärder) så kändes det väldigt otroligt att jag skulle haft det och inte dom. Men när jag ändå fick chansen att testa mig så var jag såklart nyfiken.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Skönt att du kunde vända veckan till det bättre 😊 kram <3
nouw.com/desireekujala
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! SÅ underbart att du har träffat så många fina männsikor denna vecka. Ett härligt umgänge gör verkligen allt. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Lever fortfarande på vår dejt, det var precis vad man behövde! Kände att vi alla tre gick därifrån lite gladare och lite starkare! Puss
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Underbart med massa AWs 💕
nouw.com/carroat
Emmamehrali
Emmamehrali,
Prata med en sjuksköterska om det antikropp testet. Hon kände en som först visade att personen hade antikroppar men sedan tog personen test två gånger till och då visade det negativt. Mycket märkligt 💕
nouw.com/emmamehrali
beattriicee
beattriicee,
Förstår att det är underbart att vara tillbaka i Stockholm! 🧡
nouw.com/beattriicee
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Härlig vecka du verkar ha haft!! <3
nouw.com/ebbasalomonsson
Amanda (Swedish Passport),
Men alltså huuuur kan du överleva utan dammsugare? Låter helt galet i min värld men då är jag iofs orimligt pedantisk (vilket är en oerhört dålig kombo med att ha en hund, haha) så dammsuger minst en gång om dagen, gärna fler, haha! Mina grannar måste älska mig 😉 Så glad att höra att du haft en fin vecka, och verkligen SÅ KUL med första lägenheten, HEJA DIG!
swedishpassport.com
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Det går inte att kommentera ditt senaste inlägg 😟 Borta bra men hemma bäst, så är det ju!! 😉
nouw.com/jenniferofhbg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin