VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag kör en copy paste på förra veckan: Semester! Att ha fått vara hemma på Gotland har verkligen varit helt fantastiskt! Dessutom har jag upplevt ön mer än jag någonsin gjort. Vi har åkt på flera roadtrips, testat olika restauranger och bara haft det så sjukt bra.

VECKANS SÄMSTA

Fysisk obalans i kroppen. De senaste veckorna har jag haft sämre hy än jag någonsin haft i hela mitt liv. Det var varit stora finnar som nästintill exploderat under huden, gjort oerhört ont och utvecklats till sår så fort jag ens råkat nudda dom. Dessutom har min mage varit brutalt uppsvälld. Så hela jag har varit i en total obalans. Inte alls trevligt...

VECKANS GODASTE

Än en gång - hur tusan ska jag kunna välja en enda sak? Jag har blivit så otroligt bortskämd när det kommer till mat. Mamma och Pappa är verkligen helt otroliga på den punkten och dessutom har jag varit ute och ätit mer än jag typ varit under hela våren. YUMMY!

VECKANS MÄKLARE

Även om det har varit semester så har jag jobbat en del. Jag har både lyckats boka in ett möte (woop woop) och lagt upp min första annons på Hemnet (woop woop again). Ni hittar annonsen HÄR. Just nu är den lite småtråkig, jag vet, men vi får tillgång för fotografering på Tisdag så ni får kika in då och se hur fantastiskt snygg den verkligen är.

VECKANS BÄSTA KUNDSERVICE

Går till både Nordic Choice (Hotell) och Hemtex. Jag hade ett presentkort på en hotellfrulle som gick ut nu i Juni (något jag valde att inte nyttja pga corona) och efter en snabb email-konversation lovade dom att fixa ett nytt åt mig. Och precis innan jag lämnade Stockholm fick jag en leverans från Hemtex där två produkter var skadade (om än väldigt lite, knappt så det märks). Då dessa var slutsålda erbjöd dom att ersätta med presentkort (köpet var också med ett presentkort) och dessutom fick jag behålla produkterna. Så när jag nu kom hem möttes jag av presentkort både på hotellfrulle och Hemtex. Så grym kundservice!

VECKANS SÖTASTE

Alltså jag dör lite för dom här två! Min lilla sladdis till lillasyster har skaffat sin första pojkvän. En sjukt härlig sådan. I veckan firade dom två månader och då hade Wilma packat en picknick-korg med massa gotte. Men eftersom att det var för kallt ute så hade dom istället picknicken i hennes säng. Hur gulligt??

VECKANS INSPO

Som jag nämnde tidigare i veckan så har jag (återigen) fått en riktig cruch på Janni Delér. Inte bara för att hon är sjukt snygg, utan för allt hon utstrålar. Jag är så taggad på att ta tag i mitt liv och må skitbra - inifrån och ut. (Får man inte alltid det efter semestern?, haha). Så en massa härlig matinspo med bra näringsämnen, vitaminer och mineraler, en ny pepp på att köra pilates (har aldrig någonsin hänt innan)

VECKANS ROLIGASTE

Tänk att 22 år senare sitter bilderna från min golfkarriär fortfarande uppe på golfbanan dit Morfar tog mig. Hur galet är inte det egentligen?

VECKANS SETT

Har ni inte sett Min pappa Marianne än så måste ni det! Jag har velat se den så länge men sparat den till att se tillsammans med min familj, och igår fick vi äntligen tid. SÅ. BRA. FILM! En riktig feel good!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar