VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

It’s spelled: Semester! Eller mer exakt vacation om man vill vara lite internationell. Den här veckan hemma på Gotland har varit fantastisk! En vecka till att njuta, sen är det tillbaka till Stockholm och verkligheten. Så nu är det bara att fortsätta njuta till tusen.

VECKANS SÄMSTA

Hmm... Det måste nog vara att min visdomstand fortfarande bråkar med mig. Plus att jag som ovan nämnt bara har en veckas semester kvar.

VECKANS FIRAT

I Fredags firade jag min examen (igen) - woop woop! Klart man ska fira, eller hur? Ni ska få läsa mer om det, men något jag kan konstatera är att det är fasen rätt så värdelöst att gå ut under corona. Antingen går man (jag) ut för att dansa eller träffa nya personer och nu kan man inte göra något av det när man måste sitta stilla vid sitt bord. Så tråkigt faktiskt. Men annars var det hur kul som helst!

VECKANS LYSSNAT PÅ

Har ni inte hör Eveline Jacobssons sommarprat så måste ni göra det. Nu låter jag som en sån person som lyssnat på alla sommarprat, och det har jag (tyvärr) verkligen inte. Jag känner nästan (men bara nästan) att det är för många. Därför vill jag tipsa om dom som är riktigt bra. Och Evelines är det! Hon är en ”helt vanlig” intensivvårdssköterska och berättar om hennes upplevelser under corona-pandemin. Så bra!

VECKANS BIG SISTER-APPROVAL

Min älskade lilla sladdis till syster har skaffat sin första pojkvän. Det här fick jag reda på i ett sms i April (?) där det stod ”Jag och Adam är tillsammans btw.” Sedan dess har jag gått runt och funderat på vem denna Adam är. Nu har jag äntligen fått träffa honom, och helt ärligt, jag älskar honom! Så himla härlig! Och dom är ju bara så söta tillsammans!

VECKANS SER FRAM EMOT

På Fredag får jag min första inkomst på 2 månader. Woop woop woop! Behöver jag förklara att det kommer bli väldigt trevligt med lite plus på bankkontot igen?

VECKANS GODASTE

Att välja en enda grej är ju rent ut sagt omöjligt! Hemgjord sushi, gårdagens sallad på Fiket, Pappas hamburgare, rökta räkor, Mammas vitlöksbröd osv osv. Ni hör ju, jag lever som en queen!

VECKANS SJUKASTE

I Måndags fick jag ett sånt sjukt meddelande på Instagram. För rätt länge sen gillade, kommenterade och taggade jag en väl i en bild med en tävling som Vembla hade. Det var så pass länge sen att jag hade glömt det. Men så kom DMt med meddelandet om att jag hade vunnit 1000kr att handla mat för. Hör ni hur trevligt? Speciellt med tanke på att jag lämnade min kyl med ett urgröpt paket smör, en wasabi-tub och mandelmassa som blev kvar från semelbaket vid fettisdagen, haha!

VECKANS I-LANDS-PROBLEM

Jag har under de här dagarna tagit så många fantastiska bilder att jag inte ens orkar gå igenom eller redigera dom. Så med största sannolikhet kommer ni inte ens få se dom... Där snackar vi i-lands-problem.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
helt SJUKT att du vann en tävling till? Orkar inte med dig!! Haha. Fast glad för din skull såklart : ))))
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men åh vad jag har saknat din blogg! Inte läst den på ett tag och kikade in nu och blev så lycklig <33 Du sprider så positiv energi, blir så glad när jag läser dina inlägg! Fina du! Och grattis igen till examen, du är så grym <33
nouw.com/celinelundqvists
Hilma
Hilma,
Åh men vad trevligt att vinna en tävling! 🥰 det är ju liksom aldrig fel. Jobbigt att din tand ska krångla så dock... Hoppas du får en skön söndagskväll hjärtis ❤️❤️
nouw.com/hilma
megkaup
megkaup,
du är ju så grym som grejade examen - och grattis till vinsten, matpengar är ju aldrig fel!!! 😃
nouw.com/megkaup

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin