VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Är det menat att jag ska kunna välja bara en enda grej? Mina vänner? Att jag lyckades få sign på plats? Att jag har semester? Att jag är på Gotland? Omöjligt ju!

VECKANS SÄMSTA

Jag har nog faktiskt inte skrivit det här, men den senaste veckan har jag haft jätteproblem (igen) med min visdomstand. Förra gången den bråkade med mig så rekommenderade min tandläkare mig en antibakteriell gel som mer eller mindre räddade mig. Tror ni inte att nu när jag då skulle köpa en ny så är den restad i hela Sverige??

VECKANS I DID IT

Jag har tagit in mina två första objekt!! Den första (som ni ser på bilden här ovan - hur fin??) fick jag samtalet om att hon ville köra en vecka efter vårat möte och den andra fick jag sign på plats - wihoooo! DOm här ligger inte ute än, men jag har en tredje som ni hittar HÄR. Det är en helt nyproducerad (och sååå snygg!) 2a precis vid KTH som ligger ute till ACCEPTERAT PRIS. Så har ni kommit in på högskola/universitet i Stockholm är den perfekt!!

VECKANS SETT PÅ

Igår började jag, Wilma och hennes pojkvän se My Spy, och omg vad rolig! Det är en sån där löjlig familjekomedi från 2020 och finns på Netflix. Stort tips!

VECKANS TÄVLING

Igår publicerade jag sommarens bästa tävling på min insta. Ni vill inte missa den! Så klicka in på min insta (som du hittar HÄR) och leta fram den här 👆🏼 bilden. Den avslutas på Onsdag, så klicka in nu!!

VECKANS MÅSTE FUNDERA ÖVER

Jag fullkomligt älskar mitt jobb! Den senaste veckan har jag verkligen förstått hur folk kan bli arbetsnarkomaner. Att vara mäklare är inget 40-timmars jobb, nej vi snackar så mycket mer. Så enkelt är det. Så nu måste jag fundera över hur jag vill lägga upp mitt liv framöver. Jag kommer inte kunna fortsätta med allt på samma sätt som jag gjort innan utan måste göra någon slags omprioritering. Något jag måste fundera över.

VECKANS AW-TIPS

AW-tips nummer 1: Ta AWs! Det behöver inte ens va på Fredagar, utan kan va vilken dag som. Onsdagar var tydligen en väldigt bra dag.

AW-tips nummer 2: Banks takbar! Både inne och ute är magiska. Miljön, stämningen, utsikten. Älska!

VECKANS BÄSTA PÅMINNELSE

Minns ni att jag för ett par veckor sen hade jättestrul med SL och det resulterade i att det drogs 1800 kronor för mycket? Efter mycket om och men fick jag ett mail med info om att det skulle återbetalas inom 10 arbetsdagar. De första dagarna tänkte jag på det, men 10 arbetsdagar är ändå rätt så lång tid. När jag träffade Ella förra Söndagen frågade hon om hur det hade gått, och plötsligt insåg jag att jag inte hade fått någon betalning och jag helt och hållet glömt det. Så tack vare henne fick jag i Torsdags tillbaka mina pengar.

VECKANS WASTE OF MONEY

Efter solsken kommer regn (sa den negativa människan). Igår insåg jag att jag de senaste månaderna har betalat för både SvD och DN... Jag signade upp på gratismånader för att komma åt artiklar till C-uppsatsen. Jag brukar vara sjuuukt noggrann med att säga upp sånt, men tydligen missade jag det. Sånt sjukt waste of money, speciellt med tanke på att jag inte ens läser det...

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
OMG du är så grym!! Så kul med projektet och lycka till, ser otroligt fint ut 😍 Jättekul att du trivs så mycket med jobbet men slut inte ut dig för mycket!! Kram i massor ❤️
nouw.com/emmaengstrom
marietheresel
marietheresel,
Men näej! Sånt där är ju så drygt att glömma bort. Pengar ner i toaletten liksom 😫❤️
nouw.com/marietheresel
ExklusivaMoi,
Minns själv hur jag kände, speciellt i början av yrket, vilken stolthet och glöd man hade +att jag kände att jag kunde kötta fett mycket =)... jag har yrkestävlat inom min branch! Så länge man känner för sitt yrke så kommer man långt, självklat gör ens arbetsplats massooor också<33
AW är verkligen mysiga och absolut vilken dagar som helst 😉... det är ju ändå efter jobbat man har AW, HAHHAHAA!
ExklusivaMoi.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Låter som du hittat ditt drömjobb!! <3
nouw.com/amandassofi
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Du är ju för fin <3
nouw.com/jenniferliindqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså älskar den där bilden på dig när du står och skrattar. Bilden sprider sån sjuk glädje! Åh vilken tur hon påminde dig, sånt där är så lätt att glömma bort. Skönt att få tillbaka så pass mycket pengar! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,
Så jäkla skönt att du har så många punkter på Veckans Bästa, blir sååå glad av det hjärtat! ❤️ Däremot tycker jag att din tand fasen får ge sig nu alltså!
nouw.com/hilma
Linda,
Du är ju bara såååå himla fin vännen (älskar din mest like:ade bild) <33
lindaviktoria.se
happyM
happyM,
Hihi men åh så glad jag blir av att höra hur mycket fint du har i livet just nu, detta är du så otroligt värd vännen ❤️❤️
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Alltså du är ju så vacker Matilda!
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin