VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Än en gång, jag vet att jag suger som säger det, men jag kan inte berätta riktigt än. Ni får vänta till imorgonbitti. Lovar att berätta ALLT då!!

VECKANS SÄMSTA

Jag har insett att mitt liv inte är hållbart som det är idag. Jag har känt att jag har halkat efter. Fortsätter jag såhär så kommer jag inte att leva ett liv jag vill leva. Så det har lett till insikten: Jag måste ge upp vissa saker jag älskar.

VECKANS I DID IT

Jag är igång!! Alltså - på riktigt! Det är verkligen helt otroligt att jag faktiskt, efter 3 års plugg och en hel del praktik, är igång och får göra det jag redan älskar att göra. Dessutom har jag lyckats göra något stort som jag ska berätta allt om. Woop woop woop, and GO ME!

VECKANS LYSNAT PÅ

Jag tipsade om det igår, men här kommer det igen: Björn Natthiko Lindeblads sommarprat.
Ni. Måste. Lyssna. På. Det!
Therese Lindgrens är också helt otroligt bra

VECKANS GODASTE

Behöver ni tips på restaurang på Östermalm så är Daphne's det! Deras grillade röding med chablissås, ramslök, sparris och forellrom var to die for! Mm, mm, mmm säger jag bara!!

VECKANS KÄNDISSPOTTING

Den här veckan har varit helt otrolig på den punkten. Förstå att under de första åren jag bodde här (mer exakt i Täby) såg jag fasen inte en enda kändis. Den här veckan däremot har jag bland annat spottat Moa Mattsson, Anders Hansen, Bianca Ingrossos kille, Kristin Kaspersen, Lena Philipsson

VECKANS TRÄNING

Jag älskar verkligen träningsflowet jag är inne i just nu. Speciellt älskar jag tillskottet av BodyPump under Tisdagsmornarna. Jag längtar dock efter att hösten skall komma och gymmet utökar sitt gruppträningsschema med fler morgon klasser. Dock vill jag inte sluta springa, så just nu är det riktigt bra som det är.

VECKANS BÄSTA KÖP

Förra veckans MÅSTE KÖPA var en fläkt, och precis lagom till att vädret gjorde en 180 graders-vändning köpte jag en. Still, utan tvekan bästa köpet för nu är jag redo för nästa värmebölja.

VECKANS MÅSTE SLUTA

Jag måste sluta småäta i sängen på kvällen. Framför allt knäckebröd och popcorn. Det hjälper liksom inte att det är nybäddat med nytvättade lakan när det ligger smulor överallt man rör sig.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Ja älskar Daphnes, deras musslor är magiska 😍😍
nouw.com/johannagrahn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Haha men åh snacka om att du gör mig nyfiken när jag måste vänta ända till imorgon innan jag får veta det. Längtar!! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
marietheresel
marietheresel,
Hahaha knäckebröd i sängen, aldrig gött asså 🙈❤️
nouw.com/marietheresel
Anita,
Wow... Maten såg dröm ut 😃
siliiins.blogg.se/
Hilma
Hilma,
Men åh jag vill veta veckans bäst nuuuu hihi! 🥰
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Men känner igen mig så väl, åt middag i sängen i husbilen så den va full med rostad lök, inte alls skönt kan jag säga 😂 Kram
nouw.com/linndossing
Marie,
Härligt, och vi har lika naglar nu jag tror faktiskt att jag gillar fransk fade bäst, det är snyggast
sweetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,
Men alltså man blir ju såååååååå nyfiken, vill veta nu och inte imorgon bitti! 😂
nouw.com/beattriicee

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin