VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

LIVET <-- i versaler! Jag kan fortfarande inte förstå att jag är mäklare. I Fredags ringde det på växeln och jag vågade svara.
Hon: Hej! Jag har lite frågor till en mäklare.
Jag: Hej! Hur kan jag hjälpa till?
Hon: Jaha! Så du är mäklare? Man vet ju liksom inte vem det är som svarar när man ringer in såhär.
Jag: Haha, nej precis. Men ja, jag är mäklare.

HUR SJUKT?? Klipp till att jag sen 2 timmar senare blir uppringd av samma person igen och en kvart senare är i deras lägenhet för att ge en värdering och nu väntar i hopp om att dom ska signa mig. Jag säger det igen HUR SJUKT??

Lägg sen till Stockholms fantastiska väder, alla mina otroliga vänner och resten av vardagen i sig. Nej, älska livet!

VECKANS SÄMSTA

Bortsett från min mage som fortfarande krånglar (note to self: kom ihåg att ringa din läkare den här veckan och inte glömma det igen) så har min hy varit kaos. Jag har fått sånna där enormt finnar som ligger djupt under huden och som när man inte kan låta bli dom, blir till stora sår. Dessutom har jag pormaskar i hela fejset. Inte bara små svarta prickar, utan dom är så stora att huden blir alldeles ojämn.
Nu när jag läser det jag skrivit slår det mig att det låter som någon slags obalans i kroppen. Eller vad tror ni?

VECKANS ROLIGASTE

Inlägget is still to come, men i Onsdags när vi hade save the date med jobbet så blev vi överraskade med att få köra höghöjdsbana. Ni skulle ha sett mig studsa i min chefs baksäte när jag insåg var vi var på väg. Det här är något jag velat göra så länge, men alltid blivit nedröstad av resten av familjen när vi varit på resande fot och fått chansen. Så äntligen!! Och det var verkligen SÅ kul med!

VECKANS SETT

Om ni inte har sett Mia Skäringers No more fucks to give så MÅÅÅÅÅSTE ni! Det är den mest klockrena, råa, samhällsnyttiga, inspirerande show jag någonsin sett. Jag missade att se den live när hon körde den live, så förstå lyckan när den nu finns på Netflix. Så in och kika!

VECKANS RABATTKOD

Dem kommer en sista gång eftersom att koden går ut på Tisdag, så Stockholm-peeps! Vill ni ha sommar-snygga naglar ska ni utan tvekan passa på att boka en tid hos @_luxbeautybox_! För det först kostar ett nytt set max 500 kronor, och för det andra får ni 20% rabatt om ni uppger koden matilda20. Jag säger bara BOKA!

VECKANS HUR TÄNKTE HON DÄR?

Hur tänkte min älskade syster när hon skickade ett olivträd till mig? Jag har ju typ världens mest ogröna fingrar. Därav har jag enbart 3 plantor hemma. Dom tre har nu följt med mig i flera år och är vana vid att bli vattnade kanske varannan vecka. Nu har jag plötsligt ett olivträd att ta hand om, dessutom under dom här extremt varma månaderna. Hur tänkte hon där?? Den kommer ju va död inom en vecka...

VECKANS OUTFIT

Framför allt är det kanske veckans accessoar, för jag är KÄR i min nya väska. Nämen snälla, hur snygg är den inte?? Ett stort plus är dessutom att jag äntligen har något att replacea min 100%-iga Thailands-fejk Michael Kors med.

VECKANS MÅSTE KÖPA

Jag MÅSTE verkligen köpa en fläkt. Tro mig, jag är ingen person som klagar på värmen - ever. Men den här veckan har varit brutal. All tid jag är hemma har jag både balkongdörren och dörren till trapphuset öppen på vid gavel för att försöka skapa något som helst slags drag. Ni ska se blickarna alla som går förbi ger mig, haha! Men trots det så är det så sjukt varmt. Så veckans uppdrag: köp en fläkt!

VECKANS DRUCKIT

Alldeles för mycket alkohol. Aldrig i mitt liv har jag förstått det där när folk säger att på sommaren blir det ju lite mer dricka. Klipp till att jag den här veckan har druckit Måndag, Onsdag, Fredag och Lördag. Nejmen jag tror inte att ni förstår hur sjukt det här är i min värld. Backa 1,5 år så drack jag max (och då menar jag max) en gång i månaden. Skillnaden är dock att nu tar jag ett glas för att det är trevlig, då söp jag mig full.

VECKANS JOBBIGASTE INSIKT

Jag har tänkt helt fel! Den 24e var jag så nöjd, för jag hade lyckats hålla tillbaka rätt så okej på utgifterna under Juni, vilket var skönt eftersom att jag bara fick ett halvt CSN (= precis under min hyra). Äntligen när den 25e kom så skulle jag få unna mig en shoppingtur. Men nej fröken Berlin. Bara för att du de senaste åren har haft ett sommarjobb som betalar ut samma månad som man jobbar vilket innebär att det inte blev något eftersläp eller lucka i inkomsterna, så betyder det inte att alla jobb du jobbar på under sommaren har det. Så månadens inkomst = 435 kronor. Woop woop woop! Nästan så man saknar att va student ju, haha!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ksg kan tänka mig att man inte inser "sin roll" efter ett bra tag, så ovant om du förstår mig rätt?! Men alltså HEJA DIG, så himla kul med lägenheten! Hur grym?! 😍 haha fick låna en fläkt till mitt rum igårkväll för smälter verkligen bort på nätterna, kan säga att det är min bästa vän just nu 😂❤️
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Älskar verkligen din rabatt, synd att jag inte hinner upp till Stockholm!! 😭
nouw.com/beattriicee
Alice,
Åh, jag vill också se Mia Skäringers show, den verkar så bra! <3 Och förstår att det känns lite konstigt att vara mäklare nu, hihi, du är grym! Kram!
nouw.com/aliceemericsson
marietheresel
marietheresel,
Oh noooo vad jobbigt med pengarna 😫 hatar när det blir sådär ❤️
nouw.com/marietheresel
linndossing
linndossing,
Har tänkt kolla på Mias show länge, det ska jag fasen göra ikväll!! Så kul <3 Kram
nouw.com/linndossing
amandagroth
amandagroth,
Alltid så fin ! 😍
nouw.com/amandagroth
Amanda (Swedish Passport),
Alltså hade nog inte överlevt den här veckan utan min fläkt, haha! Så himla kul med höghöjdsbanan ju, jag vill också men har av någon anledning samlat på mig en massa höjdrädda personer i min närhet, haha 😉
swedishpassport.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin