VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Att jag är mäklare! Kan fortfarande inte förstå det. Jag, Matilda Berlin, ska nu alltså börja jobba på riktigt. Springa runt i kostym på Östermalm och förmedla bostäder. Alltså ihhhhh!

VECKANS SÄMSTA

Copy paste på förra veckans: Min mage... Dom här järn-tabletterna gör verkligen kaos med den. Ni ska slippa alla detaljer, med det har verkligen inte varit bra alls kan jag säga. Så på Måndag ska jag ta kontakt med min läkare och se vad hon säger.

VECKANS BÄSTA BESLUT

Att små-spontant boka biljetter och kasta mig över Östersjön och hem till Gotland för helgen. Jag insåg inte riktigt hyr mycket jag behövde det. Att dessutom inte berätta för någon utan överraska var ju bara än bättre.

VECKANS EXAMEN

Nu är det officiellt! Igår fick jag min examen från KTH. Innan så hade jag tekniskt sett bara ansökt om den, men nu har jag fått intyget skickat till mig. Så check på 3 år. Check på en kandidat-examen. Nu är det bara diplom-utdelningen som (förhoppningsvis) är i December kvar. Sen är verkligen allt avslutat.

VECKANS RABATTKOD

Stockholm-peeps! Vill ni ha sommar-snygga naglar ska ni utan tvekan passa på att boka en tid hos @_luxbeautybox_! För det först kostar ett nytt set max 500 kronor, och för det andra får ni 20% rabatt om ni uppger koden matilda20. Jag säger bara BOKA!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Jag inser nu att jag helt har missat att lägga upp bilderna på dom (det kommer), men jag är typ kär i mina nya träningstights från Fitfashion (ni hittar dom HÄR). Dom är både sjukt snygga, sitter som en smäck (dvs halkar inte ned), är inte genomskinliga på något sätt och är (än så länge) svettåliga. Så stort tips!
Använder ni dessutom koden Matildaberlin10 så får ni 10% på allt på hemsidan. Hur bra? Så in och fynda!

VECKANS SOM JAG SAKNAT

Som jag har saknat att dansa loss alltså! Jag är ingen som går ut på krogen allt för ofta, men när jag väl gör det så är det på dansgolvet ni hittar mig. Nu är det ju ett antal månader sen sist och som jag har saknat det. Så förstå att jag levde livet på midsommarfirandet!

VECKANS BORDE GÖRA MER

Jag är sjukt rädd för att förlora mitt barnasinne. Jag vill börja vägra det! Så vad borde jag göra mer? Jo, leka lekar som man gjorde i skolan. Brännboll till exempel. På midsommar körde vi en omgång och det var ju verkligen så kul. Så mer sånt i livet!

VECKANS MÅL

Den här veckan händer det! Det har jag helt enkelt bestämt mig för. Jag ska ta in mitt första objekt. Det vill säga att jag ska se till att skriva ett uppdragsavtal med kund där jag får förtroendet till att förmedla någons bostad. Wish me luck med att jag lyckas!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Haha åh tack för att du tar upp spendera/tillbringa!! fast det är faktiskt så att det heter tillbringa även i negativa sammanhang så länge det handlar om TID, medan det heter spendera när det handlar om pengar 😊❤️ Kram fina du!
nouw.com/frulindhamn
Frulindhamn
Frulindhamn,
Ok efter närmare undersökningar var det så som jag skrev från början, men nu är det visst fritt fram att använda spendera hursomhelst. SKANDAL! 😂❤️
nouw.com/frulindhamn
sarasara
sarasara,
Håller verkligen med om användningen av ordet spendera! Engelskan förstör verkligen allt! Spendera används när det handlar om pengar, medan tillbringa används när det handlar om tid. Kan även tillägga att det på engelska heter "from the bottom of my heart", medan det på svenska heter "från DJUPET av mitt hjärta", haha. I alla fall så vitt jag vet.
nouw.com/sarasara
C
,
På tal om svenska språket: du skriver alltid "Jag kommer på Måndag", i svenskan skriver man måndag. Veckodagar och månader inleds med gemener, förutsatt att de inte inleder en mening såklart. Det korrekta är alltså: "Jag köpte den i mars". Tänkte bara tipsa om det, speciellt då du är mäklare och kanske skriver veckodagar och månader ofta!
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tro det eller ej, men jag har faktiskt koll på den 😉 Jag tog ett aktivt val redan när jag var 9 år gammal att alltid skriva veckodagar och månader med stor bokstav då jag tycker det ser mycket finare ut, haha. Men tack =)
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Så sjukt att du är märklare och är klar!!! Minns när jag började följa dig och du nästan precis hade börjat!! Tiden går så fort <3 Kram
nouw.com/linndossing
Anita,
Alltså du är ju för grym!!! Stooort stort grattis till Mäklare nu 😃 Heja dig 😃
siliiins.blogg.se/
Amiyas
Amiyas,
Åh stort grattis till examen ✨😍
nouw.com/amiyas
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men alltså GRATTIS till examen!
nouw.com/tildablanksvard
C
,
Jaha men dåså!!! Skriv så då, man ska alltid göra vad man själv vill. Ha en fin kväll!! <3

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin