VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

JAG ÄR NUMERA REGISTRERAD FASTIGHETSMÄKLARE!!!! Alltså ihhh! I Torsdags kväll kom mailet med beskedet och bekräftelsen. Så nu kör vi!!

VECKANS SÄMSTA

Min mage... Dom här järn-tabletterna gör verkligen kaos med den. Ni ska slippa alla detaljer, med det har verkligen inte varit bra alls kan jag säga.

VECKANS FIRAT

Behöver jag ens säga att det där glaset bubbel satt fint efter beskedet i Torsdags??

VECKANS TRÄNING

Morgonträning still going strong! Och jag älskar det! Den här veckan blev det faktiskt inte något annat än just det. Dessutom lyckades jag få till ett BodyPump-pass, vilket kändes så härligt efter två veckor helt utan gruppträning. Vidare behöver jag få in styrketräning för jag kan inte bara springa, så det får bli min nya grej tänker jag.

VECKANS RABATTKOD

Stockholm-peeps! Vill ni ha sommar-snygga naglar ska ni utan tvekan passa på att boka en tid hos @_luxbeautybox_! För det först kostar ett nytt set max 500 kronor, och för det andra får ni 20% rabatt om ni uppger koden matilda20. Jag säger bara BOKA!

VECKANS CHECK

Igår tog jag årets första dopp i havet. Skyndar ni er in kan ni se det på min insta-story. Det var verkligen inget långt bad, men det var ändå förvånansvärt varmt. Så check på mitt Topp 3 mål för Juni.

VECKANS GODASTE

(Bortsett från bubblet i Torsdags då), Så var det sushin jag tog med mig hem den kvällen. Världens bästa Mamma som hon är, så swishade hon över en liten slant för att jag skulle äta något gott att fira med. Då blev det en Yume special roll från Yume sushi vid Östermalms torg. Bortsett från att dom typ bara innehöll avokado, vilket jag inte gillar (kanske skulle ha läst menyn bättre, hehe), så var det verkligen sjuuuukt gott!!

VECKANS TACKSAMHET

Jag kör en total copy paste på förra veckan, för jag är så otroligt tacksam över människorna i mitt liv! Mina älskade föräldrar, mina fantastiska systrar, min bästa vän som alltid finns där, mina nya kollegor och, den här veckan framför allt, mina nyfunna vänner som förgyller min vardag. Tack, tack, tack för att ni alla finns <3

VECKANS FINASTE

... och veckans insikt: små saker betyder så mycket och jag vill verkligen bli en sån som tänker på andra mer. Jag började nästan gråta både när Isa skickade blombud och när Ella lämnade den här chokladkakan på mitt skrivbord. Så sjukt fint!! En sån människa vill jag verkligen också bli!

VECKANS PEPP

Nu j*klar kör vi!! Den här veckan ska jag köra jobb till tusen! Till nästa Söndag är mitt mål att ta in mitt första objekt. Wish me luck!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Gu vilken toppenvecka bruden 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
sarasara
sarasara,
Det är säkert olika för alla, men jag tycker att järntabletten Duroferon funkar jättebra för mig! Bodypump körde jag jättemycket ett tag och jag älskade det. Nu har jag nyligen övergått till gymträning.
nouw.com/sarasara
elinormarias
elinormarias,
Vilken jäkla toppen vecka! Du är SÅ grym! <3
nouw.com/elinormarias
isabylund
isabylund,
haha gud.. jag var verkligen tvungen att stanna till och fundera på "har jag skickat blommor?? Är jag SÅ FIN??". Men nä, det finns visst fler Isa i ditt liv, hah.
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Blir lika stolt över dig varje gång jag läser att du är klar. SÅ häftigt!!
nouw.com/linndossing
Ellendelin
Ellendelin ,
Låter som en riktig toppenvecka!! Gratts igen till examen och jobb. KRAM 💜
nouw.com/ellendelin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin