VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

I Torsdags blev det klart - min c-uppsats är godkänd och registrerad, jag har skickat in min examens ansökan och är alltså HELT klar med skolan. Så himla sjukt! Vidare så var veckans bästa firandet utav det i Fredags. Vilken kväll alltså! Så pass bra att jag var tvungen att skriva ett inlägg på natten när jag kom hem, dvs 02:11 haha!

VECKANS SÄMSTA

Väntan. Först väntan på att c-uppsatsen skulle registreras och nu väntan på att min mäklarlicens skall handläggas. Har inte resten av världen lärt sig att jag är en otålig människa och vill att saker skall ske på en gång?

Tights HÄR // SportBH HÄR

VECKANS KLÄDESPLAGG

Jag har under de senaste dagarna levt i dessa träningskläder! Är verkligen KÄR i dom. Framför allt tightsen som sitter som en smäck. Både hög, tight midja och sådär perfekta så att dom inte ens har en chans att åka ned. ÄLSKA! Dessutom är dom just nu på sjukaste rean, så stort tips om ni vill fynda lite nya träningskläder. (Tightsen kostar bara 240kr och SportBHn 179:- . Hör ni hur bra??)

VECKANS TRÄNING

Morgonträning is life!! Aldrig, aldrig, ALDRIG någonsin hade jag trott att jag skulle bli en sån som gillar att gå upp och utsätta min kropp för något så jobbigt så tidigt på morgonen. Men vet ni vad? Jag ÄLSKAR det! Och det är utan tvekan något jag permanent ska implementera i min vardag.

VECKANS BÄSTA KÖP

På väg hem från jobbet gick jag förbi T-jarlen och såg en affisch med Breyers ice-cream för bara 11.95 kr/styck. Som ni ser så gick jag då loss lite granna, hehe!

VECKANS MÅSTE JOBBA PÅ

Balans. På grund utav medicinen jag fått för min anemi så har hela min kropp, och framför allt min mage, hamnat i totalt kaos. Inte för att gå in på det allt för mycket, men det blir emellanåt total-stopp. Så till den gräns att jag inte ens klarar av att äta. Det leder sen till att när det släpper blir jag panik-hungrig och bara slänger i mig allt jag kommer över.
Jag tänker egentligen att min kropp snart kommer att adaptera sig efter den. Men utöver det måste jag försöka få lite struktur och ordning (dvs mer fasta tider) när det framför allt kommer till just maten för att hitta balans i energin.

VECKANS RECEPT

I Måndags hade jag enorm energi och fick lite feeling till att på riktigt laga mat. Så på tuben hem satte jag mig och sökte runt efter något slags recept att ge mig på. Det hela resulterade i dessa Fantastiska Fiskburgare. Så himla enkla och så himla goda, så stort tips på dom!

VECKANS TACKSAMHET

Jag är så otroligt tacksam över människorna i mitt liv! Mina älskade föräldrar (middagen med Pappa i Torsdags var ovärderlig), mina fantastiska systrar, min bästa vän som alltid finns där, mina nya kollegor och, den här veckan framför allt, mina nyfunna vänner som förgyller min vardag. Tack, tack, tack för att ni alla finns <3

VECKANS ÄNTLIGEN FICK JAG TESTA

Äntligen fick jag testa paddel. Jag vet inte hur många gånger jag har uttalat orden Åhhh! Vet du att det har jag fortfarande inte testat, men det låter ju så kul! Och nu så kan jag säga att det är verkligen kul!

VECKANS KÄNDISSPAN

Jajamensan, även denna vecka har jag fått spotta lite kändisar. Utanför paddel-hallen stod både Alexandra Nilsson (Kissie) och Bisse som tydligen kört en omgång innan oss.
På kvällen både såg och blev vi sedan introducerade för My från Ex On The Beach (fasen vad jag älskade henne där!).

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Förstår att det känns sjukt att skolan är över! Det ska bli så kul att fälja din resa in i arbetslivet nu 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Har verkligen noll procent sug på att testa paddel men vet att om jag gör det kommer jag fråga mig själv varför jag var så anti det haha.
nouw.com/johannagrahn
Anita,
Fiskburgare lät såå gott 😃
siliiins.blogg.se/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon älskade du! Haha alltså jag dör, det där hade kunnat vara så jag om det var extrapris på något. Sambo tycker alltid att jag är lite skum som handlar på mig en massa när det är extrapris men varför inte? Speciellt när det är godsaker.. 😉 Massa kramar <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Alltså VILKEN vecka!!! Helt magiskt <3 Så underbart att du är klar, känns som du började nyss!! Kram
nouw.com/linndossing
Frulindhamn
Frulindhamn,
Vilken go vecka 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
Emmamehrali
Emmamehrali,
STORT GRATTSI till din examen!! SÅÅÅ grym du är vännen!! Hahah, älskar att du gick lost på glass 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
Amanda (Swedish Passport),
Men alltså GRATTIS TILL EXAMEN! Du är grym!
swedishpassport.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin