VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

C-UPPSATSEN ÄR REDOVISAD OCH OPPONERAD PÅ!!! Japp, lättnaden är så total att jag skriver det i versaler. Nämen alltså jag tror på riktigt att jag är tio kilo lättare och hundra gånger lyckligare.

VECKANS SÄMSTA

Ångesten inför opponeringen var verkligen brutal. Hur kan det vara att jag fortfarande, efter 16 år i skolan och jag vet verkligen inte hur många redovisningar, fortfarande hatar det av hela mitt hjärta? Men nu hörni, nu är det över!!

VECKANS IMPONERAD AV MIG SJÄLV

Jag gör verkligen det!! Jag läser en bok! Det i sig är absolut ingen stor grej för jag älskar verkligen att läsa. Men att jag läser en bok till vardags och inte på semester, det är stort! Jag kan typ inte minnas sist det hände. Högstadiet?

VECKANS OVÄNTADE BESKED

Jag har alltså anemi?? Här har jag gått runt och trott att den låga energi-nivån jag haft de senaste månaderna var min standard-nivå helt enkelt. Men tydligen är det inte så. Tydligen har jag mått så mycket sämre än jag har behövt. Tacksamheten till läkaren hos hittade det här alltså! Och tacksamheten till receptet hon skrev ut, för snart är jag tillbaka!!

VECKANS RABATTKODER

Jag tror ni alla vet att jag är en sucker för rabattkoder och dealar, så därför gör det mig så glad att den här veckan kunna dela två riktiga favoriter!
1. MATILDABERLIN20 ger er 20% rabatt hos Safira, och allt jag kan säga är in och fynda!!! För alltså jag är KÄR i mina örhängen därifrån, speciellt earcuffen
2. matilda30 ger er 30% på alla posters hos Posterstore (exkl. selection). Heads up - den är giltig tom 3/6.

VECKANS DET VAR DET?

Det var alltså det?? 3 år på KTH är över. Heeelt sjukt vad snabbt det gått!! Något annat sjukt är att vi under första kursen var så många att om man inte kom 20 minuter innan föreläsningen började så fick man sitta på golvet (dock var vi 3 program som läste tillsammans då). Gissa hur många vi var som gick ut och firade i Fredags. 3! Så sjukt!

VECKANS GODASTE

Kan vi ta en liten stund för mina vietnamesiska vårrullar?? Jag dööör lite för hur goda dom var! Och bäst av allt var att jag gjorde så många att det räckte till middagen + två lunch-lådor. Såååå najs! Stay tuned för receptet =)

VECKANS FUNDERING

Har Breyers slutat tillverka sin glass?? I sånna fall vill jag verkligen lägga mig ned och gråta! I våras hittade jag deras mintchoklad till utförsäljning på T-snabben (jag köpte då hem 16 stycken) och igår hittade jag deras Hasselnöts-choklad på utförsäljning på T-Jarlen. Jag HATAR nötter men ändå köpte jag hem 7 för jag har inte hittat dom någon stans däremellan, och är dom slut så får nötterna vara värt det.

VECKANS BEAUTY-TIP

För ett samarbete på Insta fick jag hem 3 produkter från Mádara, och vet ni vad? Jag föll på direkten när jag testade dom, och har inte ändrat åsikt sen dess. Alltså ÄLSKA deras Anti-Pollution CC cream SPF 15!! Jag använder den dagligen kan jag berätta.
Sen var det också deras Oil-to-milk Scrub och Instant moisture and radiance hyrda mask som jag fick hem. Och som sagt - älskar!

VECKANS SOMMARPEPP

Som jag skrev igårkväll, jag tror verkligen att det här kan bli en utav mina absolut bästa somrar ever. Och det är trots corona och det faktum att detta kommer bli den första sommaren någonsin som jag inte tillbringar hemma på ön. Jag vill göra så mycket, och jag kommer att göra så mycket! So let's make it an amazing one!!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Alltså älsk på den bilden på dig och Isa <3 Man blir så himla glad av den!
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
Åh vad jag känner igen den där ångesten innan en redovisning!! Jag börjar på ett nytt jobb i morgon och känner bara en stor klump i magen över att behöva presentera sig och så för en ny grupp människor. Men såå skönt efter när man tagit sig igenom det!! Stor kram vännen ❤️
nouw.com/happym
amandassofi
amandassofi,
Men såå skönt att kunna hitta sig tiden/lugnet att läsa en bok även till vardags! Jag är ju en riktig bokmal som är en riktigt trogen läsare av Chaty Glass böcker.
nouw.com/amandassofi
Emmamehrali
Emmamehrali,
Sååååååå grymt bra jobbat av dig!!!!! 💕
nouw.com/emmamehrali
Hilma
Hilma,
Sååå bra jobbat av dig med tentan hjärtat! Förstår att det måste kännas så jäkla skönt 😍 Och spännande med boken ju! ❤️ jag började i en bok för ett tag sen men det är så svåååårt att ta sig tid att läsa! ❤️
nouw.com/hilma
ExklusivaMoi,
Jag samarbetar aldrig något eller gör några dealer i sociala media men har faktiskt suttit och funderat på det där med när du länkar till olika ställen... ska man inte markera att det är länkning, reklammärkera eller något liknande!?? Det är mer för din egen del så du ev. inte åker dit =/... vore ju tråkigt!
Sen så STORT GRATTIS till slutspurten av pluggandet!!!! Det är alltid tillfredställande med att avklarat mål i livet =D
ExklusivaMoi.blogg.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
så grymt jobbat att du är klar!!
nouw.com/tildablanksvard
linndossing
linndossing,
Du är ju lika fantastisk som alltid!!!! Puss mitt hjärta <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin