VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

C-uppsatsen är inlämnad! Woop woop woop! Visserligen betyder det fortfarande inte att det är klart. Det är opponering på Fredag (ångest för redovisningar alltså...) och sen revidering och inlämning senast Fredagen veckan därpå. Men DEN ÄR INLÄMNAD!!

VECKANS SÄMSTA

Snacka om i-landsproblem, men jag har den här veckan fått 3 enorma finnar i ansiktet som både gjort så otroligt ont och varit fruktansvärt fula. Dessutom är jag en sån som inte kan låta bli att vara där och pilla så

VECKANS FUNDERING

Har Shpock en algoritm likt Instagram? I flera dagar kan det vara helt dött där inne men sen när någon lägger ett bud på något jag säljer så kan det plötsligt komma bud på tre andra olika saker. Så märkligt

Ni hittar btw min Shpock HÄR (klicka på Items uppe till vänster). Där säljer jag allt från helt nya kläder från bland annat NA-KD och Nelly, favoriter för 10 kronor, smink, inredning och så himla mycket mer.
Så kika in och fynda! NOTE: Du behöver absolut inte ha ett eget Shpock-konto, utan kan bara dra iväg ett mail till matildaberlin@hotmail.com om det är något du vill ha =)

VECKANS KUNDKLUBB

Är ni inte med i MIOs så är det ett måste!! I förrgår fick jag ett sms om att alla medlemmar får 250 kronor rabatt vid köp över 500. Det betyder alltså att man kan köpa sjukt fin inredning värt 500 men bara betala 250. Hör ni hur bra?? Och det här är inte första gången. Nej det händer både nu och då. Alltså ÄLSKA!

Hur snyggt är inte mitt plånboksfodral? Jag är verkligen kär i det!

VECKANS DRYCK

Bortsett från Fun light som still is going strong, så går veckans dryck till vin. Och än mer specifikt vitt vin. Vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle bli en sån som verkligen kan uppskatta ett riktigt härligt glas vin? Rosé kan jag ändå köpa, men vitt. Nej, älska!

VECKANS SETT

Efter en period där TV-timmarna fyllts med Paradise Hotel, Ex on the beach och Robinson är det som att min hjärna gjort revolt för nu har jag fått världens sug av att lära mig saker. Så de senaste dagarna är det dokumentärer som gällt. Visserligen är inte allt på super-intellektuell och djup nivå (även om jag igår såg en om Swedbank och Penningatvätten). Ett tips är en serie med Anders Hansen på SVTPlay om hur hjärnan funkar. Riktigt intressant men på en avslappnad nivå =)

VECKANS DOFT

Jag fullkomligt älskar The Body Shops Special Edition Cool Cucumber! Nämen jag tror inte att ni förstår hur härligt den doftar och dessutom har den en kylande effekt mot huden. Jag har konstant med mig en tub av handkrämen i min väska, använder duschkrämen efter mina morgonpass och smörjer mig med lotionen när jag kommer ihåg ( <-- hehe). Nej, STORT tips på lite vardags-lyx.

VECKANS NEJMEN VÄNTA NU!

Jag vet inte om jag har bott under en sten eller så, men jag trodde att man typ inte alls fick resa i världen just nu. Jag trodde verkligen inte att utlänningar fick resa in i Sverige bara sådär, men tydligen har jag fel.
Fine, men det som stör mig ENORMT är hur vi dag efter dag får läsa att resten av världen tycker att Sverige mer eller mindre har bidragit till massmord, men så kommer utlänningar och inte respekterar vad som gäller. För de flesta svenskar följer ändå restriktionerna helt okej. Vi håller (typ) 2 meter, ingen kroppskontakt med andra än de närmsta och så vidare och så vidare. Men så i Fredags stötte jag på två London-bor (vid två helt olika tillfällen) som båda ville stå nära när de pratade, ville hälsa med att skaka hand och sen kramas hejdå. När jag då sa No, sorry. But no touching you know reagerade dom sjukt besvikna.
Ska världen se ned på oss är det f*n inte rätt att utlänningar kommer hit på semester och bryter restriktionerna. Tack för mig.

VECKANS FRIEND-UPDATE

Vid det här laget är det inte direkt någon hemlighet att jag har insett att jag inte har allt för många vänner (läs annars mitt inlägg Sanningen - Jag har inga vänner) vilket är något jag både vill och jobbar på att ändra. På det planet har den här veckan varit fantastisk! I Torsdags hade jag världens härligaste kväll i Rålis tillsammans med @isabylund och Lisa ( <— som jag då träffade för första gången), och i Fredags hade jag mysigaste kvällen på länge tillsammans med @annawickell (som jag heller aldrig hade träffat innan). ÄLSKA!

VECKANS SHOUT-OUT

Går till @johannagrahn! På sistone har jag noterat ett betydligt tråkigare klimat i kommentarsfälten på många bloggar. Men innan bloggaren själv ens haft en möjlighet att svara och bemöta kommentaren så har Johanna varit där och stått upp för en härligare känsla. Nej HEJA DIG!!! <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh vad underbart att du träffat så mycket fina människor denna vecka och även några nya! Det är verkligen en skrämmande förtjusning att träffa nya vänner från nätet helt klart. Jag har hunnit träffa två stycken och hoppas verkligen på fler. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin