VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

Hmm! Det känns så löjligt att skriva, för hur många veckor i rad har jag skrivit det nu?, men livet alltså! Det går nästan inte att plocka ut och särskilja en enda grej för hela känslan av livet, våren, Stockholm - allt = magisk.

VECKANS SÄMSTA

Prestationsångest. I Fredags slog den till. Hårt. Jag tänker inte trötta ut er med ett helt utlägg om det igen (vill ni läsa om det så finns det HÄR), men fy alltså. Efter en hel vecka high on life knockade det mig totalt. Kan vi be lite till gudarna att det släpper idag och att jag imorgon är tillbaka på topp igen?

VECKANS STORA FRÅGA

Hur (?) är det ens möjligt att ha så mycket saker?? Igår fortsatte jag min rensning av förrådet och jag sorterade ur 3 stora lådor med kläder (som jag också fotade och nu ska lägga upp på Shpock), plockade ihop 6 (!) påsar med kläder som skall lämnas in på olika ställen och samlat ihop högar med saker jag ska ge till kompisar.
Så jag fortsätter tipsa om att jag har uppdaterat min Shpock ordentligt (ni hittar den HÄR). Vi snackar helt nya kläder (med prislappen kvar) från bland annat NA-KD och Nelly, favoriter för 10 kronor, smink, inredning och så himla mycket mer. Så kika in och fynda!

NOTE: Du behöver absolut inte ha ett eget Shpock-konto, utan kan bara dra iväg ett mail till matildaberlin@hotmail.com om det är något du vill ha =)

VECKANS LIFE HACK

Under veckan gjorde jag något så sjukt smart (om jag får säga det själv). Jag öppnade nämligen ett bankkonto vid namn Guilt Free Shopping. Så alla pengar jag får in från försäljningar på exempelvis Shpock, sätter jag in där. Då kan jag exempelvis köpa den DÄR kavajen jag spanat in men som i vanliga fall skulle ge mig lite ångest att köpa när man ser summan minska på sitt vanliga bankkonto. Nu däremot försvinner pengar från det guilt freea kontot. Så najs!

VECKANS ORDER

Kommer faktiskt från just det kontot. Mitt hem behövde en liten uppdatering. Eller mer exakt behöver min säng en. Jag har i dagsläget ett enda påslakan och ett enda lakan. Så jag la en liten smått-och-gott order från Ikea som jag nu väntar på. Woop woop!

VECKANS TIPS

Jag köper nästintill aldrig färdigmat, varesig på ICA eller 7-eleven. Jag tycker alltid att man blir så besviken på den där 3-kantsmackan med bara lite pålägg i mitten eller salladen som bara består utav ett par ledsna blad och lite torr pasta (dom såklart säljs till världens överpriser). Men på jobbet fick jag turen att bli bjuden på mat från Panini både på Onsdagen och Fredagen och åt då deras Thai'ish.

STORT TIPS på den!! Riktigt fräsch, riktigt god, mättande - najs helt enkelt! Så behöver ni köpa något på språng är den verkligen att rekommendera.

VECKANS TRÄNING

Jag har den här veckan börjat känna mig lite omotiverad. Det börjar bli dags att få till lite mer variation, frågan är bara hur. Samtidigt älskar jag morgonträningen, så löpningen is still on. Inte i Onsdags dock. Spöregn och snö ledde till mitt första egna gymbesök på 9 veckor. Och också påbörjandet utav en ny bok <-- tips på den med!

VECKANS TELEFONSAMTAL

Än en gång tackar jag livet för sociala medier och för att jag fått lära känna sånna fantastiska människor. I Fredags gjorde jag något jag aldrig någonsin hade kunnat tro att jag skulle få för mig att göra, men när ångesten slog till fick jag för mig att dra iväg ett sms till @lindaviktoriaaa för att fråga om hon hade tid att prata lite. Vi har faktiskt lärt känna varandra härigenom bloggen, men bortsett från ett samtal för en månad sen, så har vi aldrig haft någon "riktig" kontakt. Men 1 timme och 12 minuter babblade vi på om allt mellan himmel och gjort. Älskar't!

VECKANS DRYCK

Fun light still going strong. Men jag vill ändå ge veckans dryck till vin. Även om jag bara druckit två glas har dom varit så härliga. Vem hade btw någonsin kunnat tro att fröken Berlin skulle lära sig att verkligen uppskatta ett glas vin?

VECKANS KOMMANDE MÅL

Jag ska skriva ett längre inlägg om det men jag tänker att istället för att skriva om veckans planer (vilka mer eller mindre kommer att kunna sammanfattas med praktik och c-uppsats) så ska jag radda upp veckans mål. Det första utav dom är att fylla livet med personer som ger mig energi. Typ som hon där ovan 👆🏼

VECKANS RESTAURANGTIPS

... och godaste. Går till Tak. I Onsdags var jag där och åt tillsammans med Teresia och alltså wow! Utsikten, maten (kan verkligen rekommendera deras Nudelsallad med lax)och en förvånansvärt bra prislapp på notan. Om jag ska tillbaka dit i sommar när solen skiner och man kan njuta av uteserveringen på riktigt? Hell yes!

VECKANS INSIKT

Jag har alltid kopplat ihop vardagskvällar med att mer eller mindra vara hemma och ladda om batterierna för nästa arbetsdag. Men vet ni vad? Man kan faktiskt ta en middag med en vän, ändå vara hemma halv 9 och vakna pigg, glad och laddad för nästa dag. Mer sånt tack!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Mysigt att äta på Tak och kul med vänner via bloggen 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Alltså du är så himla fin vännen <3 Önskar så jag kunde sitta på uteserveringen med dig & Isa!! Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Blir så glad av att läsa inlägget, så peppande och att livet faktiskt är så bra!! 🙏🏻 Haha alltså man borde nästan inte rensa, man inser ju hur mycket grejer man har och mycket man inte ens har användning för 😅 HELT RÄTT - man ska fylla livet med personer som ger energi och inte tar! både du och Isa har jag känslan av är personer som uppfyller de kraven ❤️ Bästa du! Ha nu en jättebra vecka vännen, ser fram emot att läsa lite mål :>
nouw.com/emmaengstrom
linneassofie
linneassofie,
Alltså det där med att ha så mycket saker ändå... Känns som att jag städar dagligen, blir galen haha! <3
nouw.com/linneassofie
Johannagrahn
Johannagrahn,
Vin är ju livets dryck <3
nouw.com/johannagrahn
josefinelar
josefinelar,
SÅ FIN!! Och vilket bra inlägg, så roligt att läsa. Kram <3
nouw.com/josefinelar
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, men vilket bra life hack ju! Det ska jag också göra, så smart! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Åh "tyvärr" så kan jag verkligen relatera till prestationsångesten denna veckan ❤️ Vi klarar detta ❤️ Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin