VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

Det stavas LIVET. Det stavas STOCKHOLM. Det stavas VÅREN. Jag har mått så otroligt bra i min vardag den här veckan och kan verkligen inget annat än älska varje dag.

VECKANS SÄMSTA

Vi kan lämna det med att jag är oerhört glad över att skolan och allt vad grupparbeten snart är över.

VECKANS TIPS

Jag fortsatte på min vår-städning och jag har fortsatt med att uppdatera min Shpock ordentligt (ni hittar den HÄR). Vi snackar helt nya kläder (med prislappen kvar) från bland annat NA-KD och Nelly, favoriter för 10 kronor, smink, inredning och så himla mycket mer. Bland annat blusen på bilden ovan.
Så kika in och fynda!

NOTE: Du behöver absolut inte ha ett eget Shpock-konto, utan kan bara dra iväg ett mail till matildaberlin@hotmail.com om det är något du vill ha =)

VECKANS KLÄDESPLAGG

Jag vill (som jag har sagt typ 3o-11 gånger) uppdatera hela min garderob. Sidenote: Shoppa från min Shpock så jag kan göra det, hehe. Nejmen, jag har utan tvekan gått och fallit för dom HÄR byxorna och framför allt den HÄR skinn-blazern. Hur cool?

VECKANS BUD

I Tisdags hände det! Jag kom hem och möttes utav mig första riktiga bud. Alltså ihhhh! Jag har drömt om det enda sen jag startade min blogg men samtidigt aldrig riktigt trott på att det skulle hända. Så TUSEN TACK @graafledinpr <3

VECKANS BÄSTA TELEFONSAMTAL

Kom igår. Pappa är uppe och jobbar, och för en gångs skull är både han och jag tillräckligt lediga för att kunna äta middag tillsammans. Så ikväll ska jag äntligen få träffa honom igen <3

VECKANS TRÄNING

8 veckor minus 2 dagar blev det. Nästan exakt 8 veckor utan att jag ens satte min fot på ett gym. Hör ni hur sjukt det är? Men i Tisdags var det över och jag åkte tillbaka till Täby Centrum för att hålla mina två älskade pass. Som jag saknat det alltså!

VECKANS MATERIELLA CRAVE

Som jag skrev igår så har jag fått världens crave efter att köpa väskor. I 3 år har jag burit med halva mitt liv i en ryggsäck på ryggen. Numera behöver jag inte det på samma sätt, så plötsligt vill jag köpa snygga väskor att kunna bygga en outfit kring. Jag börjar verkligen undra vem jag numera är, hahaha!

VECKANS MÄKLAR UPDATE

Nu är jag nästa igång på riktigt (är bara typ 2 månader kvar innan jag får min licens... SÄMST!). Den här veckan har jag fått en jobbtelefon, börjat ringa samtal (trots min totala telefon-skräck), gjort mitt första prospekt och fotograferats. Yes, numera hittar ni mig till och med på hemsidan (se HÄR och scrolla ned lite).

VECKANS PROJEKT

Jag har/håller på att göra om lite här hemma. Eller göra om är att ta i. Men en liten vår-update är ett måste. Vet ni att jag typ aldrig har köpt inredning i mitt liv (bortsett från ljuslyktor vilket jag till slut fick ett förbud på utav mitt ex), men nu är allt jag kan tänka på saker jag vill köpa? Frågan är bara om jag får tummen ut och faktiskt köper saker med?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Men vad kul att du och din pappa hinner ses! Kram finis <3
nouw.com/desireekujala
beattriicee
beattriicee,
Vilket roligt projekt du har framför dig med lite ändring hemma!! 😍 Det är så mysigt att inskaffa inredning och pyssla om!
nouw.com/beattriicee
elllensvensson
elllensvensson,
Härligt att du haft en bra vecka✨
nouw.com/elllensvensson
happyM
happyM,
Åh det märks verkligen hur bra du mår och jag blir sååå himla glad över att läsa det ❤️ Tycker det är så himla fint hur du delar med dig av livet och alla toppar och dalar man går igenom, du är fantastisk ❤️ Kram
nouw.com/happym
englabjork
englabjork,
Men åh vad glad man blir av det här inlägget! Så härligt att älska sin vardag ju! Så bra att du mår bra vännen <3 Och är så sugen på att rensa ut mina kläder och uppdatera garderoben, bästa känslan!KRAM
nouw.com/englabjork
Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vad glad jag blir att läsa att du mår så otroligt bra😍, bilden på dig var amazing!!!
nouw.com/mammatillthea
Ajli,
Vilken härlig vecka, heja heja 😊
ajlimuller.se
Hilma
Hilma,
Åh men vad mysigt med pappa-middag hjärtat! 😍 Hoppas ni får det superdupermysigt ❤️❤️
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Så jäkla sjukt att du snart är klar!!!! BÄST!!! Är så stolt <3 Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin