VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Var ska jag ens börja?? Hela den här veckan har varit fylld så himla mycket kul. Praktik, dejter, frisörbesök, träningspass, solsken och ännu mer. Vi skulle kunna sammanfatta det med kärleken och lyckan av att vara tillbaka i Stockholm. <-- det får nog vara veckans bästa.

VECKANS SÄMSTA

Hmmm. Jag kommer helt ärligt inte på något. Hur underbart??

VECKANS TAGNA OSKULD

Haha, not in that way you dirty thing 😘 Nej men igår gjorde jag det! Det tog bara 3 år från det att jag flyttade från Gotland tills jag satte mig och drack rosé på en uteservering i Stockholm. Och vet ni vad ?? Det var MAGISKT!! Fler sånna dagar tack!

VECKANS TIPS

Jag har haft en riktig vår-städning här hemma och i Fredags uppdaterade jag min Shpock ordentligt (ni hittar den HÄR). Vi snackar helt nya kläder (med prislappen kvar) från bland annat NA-KD och Nelly, favoriter för 10 kronor, smink, inredning och så himla mycket mer.
Kika in den och fynda!

NOTE: Du behöver absolut inte ha ett eget Shpock-konto, utan kan bara dra iväg ett mail till matildaberlin@hotmail.com om det är något du vill ha =)

VECKANS SKÖNHET

Vilken vecka på denna fronten alltså! Ett besök hos världens i särklass bästa frisör (ni kan boka tid hos Javiera HÄR - vilket ni verkligen borde!), en anisiktsbehandling på Make up store och sen lite nya hudvårdsprodukter. Underbart!

VECKANS ÖGONBRYNSSITUATION

Har varit kaos, haha! Men eftersom att jag visste att jag skulle få mina bryn plockade på Make Up store igår så tänkte jag då inte stå och plocka dom själv innan nej. Så kaoset var ett totalt faktum fram tills igår. Numera - flawless!

VECKANS FEELING

Behöver jag ens förklara hur sjukt bra den varit?? Jag är så otroligt lycklig över att vara här i Stockholm, och med det här otroliga solskenet så kan man ju verkligen inte vara något annat än energifylld till tusen.

VECKANS INSIKT

Jag har bestämt mig för att (försöka) bli en sån där person som tränar innan jobbet. En sån där vidrig person som är på gymmet vid 06. Egentligen hatar jag dom, för vilken normal person tränar så dags?? Men jag har en tanke, ett mål, en dröm om att bli spontanare. Och ett steg ditåt är att inte ha kvällarna uppbokade för träning, så då har jag bara ett val att göra: att bli en sån vidrig människa.

VECKANS DRUCKIT

Kaffe, kaffe och åter kaffe. Men inte för att jag behövt energi-kicken, utan för att det den här veckan har varit så oerhört gott.

VECKANS GÅTT MOT MINA PRINCIPER

Jag låser ALLTID toa-dörren. Det är trots att jag bor ensam här, vet att ytterdörren är låst och att jag har de enda nycklarna. Dock slutade min taklampa fungera i Torsdags och måste felanmälas (vilket inte behandlas under helgen - såklart). Så numera har jag kissat med dörren, inte bara olåst, utan öppen för att få lite ljus. Nummer 2 gör jag dock i bäckmörker med dörren både stängd och låst.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

englabjork
englabjork,
Låter som en helt underbar vecka! Nu saknar man storstan alltså <3 kram!
nouw.com/englabjork
elllensvensson
elllensvensson,
Låter som en bra vecka snygging 💘
nouw.com/elllensvensson
isabylund
isabylund,
Men ja, mer uteservering är ett MÅSTE!! Livet ju <3
nouw.com/isabylund
ineees
ineees,
Underbart att läsa detta, man får så mycket energi av att läsa dina tankar och allmäna insikter, det är verkligen underhållande<3 Lycka till med att bli en jobbig människa som tränar på morgonen, och guuud vad härligt med rosé på en uteservering<3 Kram!
nouw.com/ineees
artist
artist,
Fint att du har haft det bra.
nouw.com/artist
happyM
happyM,
Åh men huur härligt att inte ens ha något "veckans sämsta"?? Såå underbart ❤️ Kram ❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,
Så underbart att du haft en så fin vecka hjärtat! Mer såna veckor tack!! 😍 Och håret alltså, hur snyggt blev det inte?! ❤️❤️ Bamsekramar!
nouw.com/hilma
tildablanksvard
tildablanksvard,
Vilken underbar vecka! Och håret blev ju magiskt!
nouw.com/tildablanksvard
Emma Engström,
Det är inte bara veckans lista utan veckans feel-good lista!! Vad glad jag blir över att du haft en så bra vecka som du haft, det smittar haha! Älskar dina outfits också Matilda, så otroligt snyggt och inspirerande! Håret - goals, uteservering - kan det blir bättre än så? Massa braigheter helt enkelt 😃 KRAM bästa du så får vi hoppas på en ny underbar vecka <3
nouw.com/emmaengstrom
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Som trebarnsmamma (vuxna sedan länge) sitter jag fortfarande med öppen toa dörr. Det har även hänt på jobbet att jag glömde stänga 😉
nouw.com/stenhagenbettan

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin