VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Copy-paste på förra veckans bästa = Det här vädret alltså! Solsken, 10-gradig värme, fåglar som kvittrar och träd och blommor som doftar. Nej, våren är ju verkligen magisk och man kan inte bli något annat än lycklig i själen.

VECKANS SÄMSTA

Att åka ifrån Gotland. Eller egentligen inte Gotland i sig, för just nu känner jag mig väldigt färdig där. Men att åka ifrån min familj. Nej fy! Det var (och är) verkligen inte kul någon stans. Det har liksom gått en dag och jag saknar dom redan.

VECKANS PLAGG

Jag vet att jag har tjatat om den i veckan, men alltså jag är kär. Den HÄR kappan är verkligen vårens goal!
PSSSSSST! Med koden HEYQUEEN får du just nu 52% på den och resten utav allt hos Boohoo!

VECKANS DISS

Går till surkärringar. Jag är så himla trött på 50-åriga, bittra, tanter som alltid är negativa, som inte kan le tillbaka när man försöker vara artig och som så tydligt ska bevisa att dom har rätt att man inte kan visa varandra respekt. Är det verkligen nödvändigt att istället för att ta ett par steg åt sidan tvinga mig att kasta mig av vägen och ut i gräset bara för att du tycker att du har rätt? Är det verkligen nödvändigt att bara glo när jag trevligt säger Godmorgon? Nej, fy för kärringar.

VECKANS FEELING

Början av veckan var det lite sådär, men sen vände det. Sen fick jag plötsligt tillbaka den där riktiga peppen och energin till livet. Det låter kanske märkligt, men jag gick från total understimulans där jag mer eller mindre satt i soffan hela dagarna utav att veta vad jag skulle göra med mig själv till att sen nästintill skutta fram i livet igen. Nej, jag tror verkligen att jag behövde komma tillbaka till mitt ÄLSKADE Stockholm. Lyckan av första dagen tillbaka (igår) var verkligen total.

VECKANS KOMMER SAKNA

1. Min familj - OFC!
2. Att kramas. Hemma var det bara att ropa in min lillasyster till rummet och säga åt henne att krama mig, men här är jag ensam.
3. Promenad-gubben. Under mina morgonpromenader hemma var jag en utav dom som sa God morgon till alla jag mötte (kan vi ta en stund för hur mysigt det är?). Här uppe i Stockholm kommer det aldrig att hända, men där kändes det så naturligt på den lilla stigen. Och varje morgon möttes jag om en äldre herre på rätt så exakt samma ställe varpå vi alltid log mot varandra och hälsade. Inget mer än så, men något som var så mysigt, haha.

VECKANS TIPS

Veckans tips kommer i form utav en podd. Den, Embrace Her, släpptes faktiskt redan 2018 men jag hade inte hört talats om den innan jag utav en slump sprang på den för ett par dagar sen. Det är Ellinor Löfgren och Sanja Tegeltija som pratar karriär. Inte slutet utav karriären där man sitter på sin hög av pengar, utan början. Dom langar allt från sina bästa mingeltips till hur du rockar arbetsintervjun till digital marknadsföring - allt. Och det är så himla bra!

VECKANS PEPP

Att kicka igång min egna karriär. Speciellt efter att ha lyssnat på tjejerna ovan är jag så himla redo, peppad, taggad, laddad osv osv. Jag gick från den där deppen i början av veckan till att maila både potentiella samarbeten, höra av mig till min chef om att jag kan komma in och jobba tidigare än tänkt, och lägga upp en plan för tiden framöver.

VECKANS ÄTIT

Säg mig - är inte grillat livet? Jag förstår inte hur det är möjligt att allt blir så mycket godare när det tillagas på en grill istället för i en stekpanna. Och vidare hur det kan kännas så himla fräscht oavsett vad man har till. Nej, MUMS säger jag bara!

VECKANS SKÖNASTE

Att igår få krypa ned i min egna säng. Ytterligare en sak jag inte kan förstå: Hur är det att det är så mycket skönare att krypa ned i sin egna säng än någon annan?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Älskar veckans pepp, grym är du 😃 <3
nouw.com/desireekujala
cinalaurla
cinalaurla,
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är så peppande o inspirerande 😍
nouw.com/linnealiebig
Dixiwonderland.com,
Tänk på att du enligt svensk marknadsföringslag måste skriva högst upp i detta inlägget att det innehåller annonslänkar. Nu är det 2020 och det är dags att alla som är villiga att tjäna pengar på sina sociala medier också följer lagen så att den tråkiga bilden av influencers faktiskt förändras 😊
dixiwonderland.com/
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hittar verkligen ingen annonslänk i detta inlägg?
nouw.com/johannagrahn
artibus
artibus,
Vilken tråkig energi. Jag är uppvuxen med att har man inget snällt att säga ska man vara tyst
nouw.com/artibus
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas du snart får träffa familjen igen, kan tänka mig att det känns i hjärtat att lämna dom <3 Visst är den podden bra?!! Har nog sträcklyssnat varje avsnitt sen jag upptäckte podden haha :'D BÄST! Ha en fin dag hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh alltså koden hos boohoo är ju sååå grym!! Så sugen på att klicka hem något vårfint ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Hoppas du får träffa din familj snart igen! Och skönt ändå att få komma hem till Stockholm igen också? Men så härliga bilder Du tagit och jag är kär i kappan!
nouw.com/tildablanksvard
artibus
artibus,
Grillat grillat grillat, är verkligen livet som du skriver. Jag och Daniel ska ut på jakt efter en ny grill så sommaren är snart räddad. Tänk att allt är gott att grilla, tom citroner! Tack för att du tipsar om podd, har helt tappat bort poddar i mitt liv och vardag. Hoppas du får en fantastisk vecka <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin