VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Copy-paste på förra veckans bästa = Det här vädret alltså! Solsken, 10-gradig värme, fåglar som kvittrar och träd och blommor som doftar. Nej, våren är ju verkligen magisk!

VECKANS SÄMSTA

Ångest. Mitt mående växlar verkligen så sjukt mycket just nu. Ena stunden jag vara lyckligare än lyckligast och känna att jag är tillbaka till mig själv, bara för att i nästa sekund ha en ångestklump i magen större än Donald Trumps ego. Som jag skrev igår så hade det varit så mycket enklare om man hade haft ett konstant stadie utav deppighet eller så, för det här humör-växlandet tär enormt på en.

VECKANS OUTFIT

Under veckan släppte Alexandra Nilsson en kollektion för Bubbleroom, och som jag skrev här i ett inlägg så var jag först inte alls särskilt positiv till den. Men jösses vad jag fick äta upp det för jag dööör verkligen för min outfit på bilden ovan. Ni hittar toppen HÄR, byxorna (slutsålda med väldigt lika) HÄR och skorna HÄR.

VECKANS MÄRKLIGASTE CRAVE

Jag vet faktiskt inte varför men jag vill VERKLIGEN ha ett par fluffiga tofflor. Egentligen tror jag inte att jag kommer använda dom men vi snackar till och med den nivån där jag drömmer om det. Visserligen gick drömmen ut på att jag skulle springa orientering för att vinna ett par tofflor från iDeal of Sweden, så så himla rimligt var det inte, haha! Vad säger ni: Tofflor YAY or NAY?

VECKANS FRÅGA

Nu var det ett tag sen jag hade en frågestund. Dock vet jag att det inte är lika många som är här inne och kommenterar, så intresset kanske inte är så stort. Men skulle ni vara sugna på en? Och lova nu att vara ärliga! (det är helt anonymt, inte ens jag ser vem som svarat)

VECKANS LÖJLIGASTE

Det finns en otrolig nackdel med sol och löning ute, och det är den omvända skid-brille-brännan jag dragit på mig. Då jag alltid springer med buff för att inte bli kall om öronen (och för att hålla hörlurarna på plats) så har jag fått ett sträck i pannan. Den nedre halvan är liksom resten av ansiktet några nyanser mörkare än den totalt kritvita övre delen. Jag har alltså ett stort vitt sträck i hela pannan, haha! Och det ser så löjligt ut!

VECKANS TRÄNING

Jag förstår det knappt, men nu checkar jag alltså 5 veckor utan gym. Hur sjukt är det inte?? Jag vet att jag får och jag kommer troligtvis börja gå dit när jag kommer tillbaka till Stockholm igen. Men jag vet inte, det känns typ som att jag hade gjort något fel om jag hade gått dit.
Anyways, veckans träning har gått sjukt bra. Utöver löpningen som varit så härlig i det här vädret, så har jag fått till så sjukt bra styrke-pass. Vem hade vetat att hemmaträning var vad jag behövde för att ta tag i styrke-träningen, haha!

VECKANS SERIE-TIPS

Gåsmamman! Som jag skrev förra veckan så har jag äntligen börjat se den (tog ett tag då jag inte har c-more vilket gör det betydligt krångligare. Har ni det inte heller hittar ni den HÄR), och jag är HOOKED <--- ja, i versaler. Den är verkligen så sjukt bra! Så stort tips på den!!

VECKANS ÄTIT

Det här med att vara hemma hos mina älskade föräldrar alltså. Det både finns så mycket gott i kylen (hemma i min kyl finns för tillfället en nästintill slut smörförpackning, en oöppnad kombucha och en halv flaska ketchup), så mycket variation (till skillnad från mitt vanliga periodande) och att dom är sjukt duktiga på att laga mat gör det ju heller inte värre.

VECKANS UTMANING

48 timmar utan en enda like eller kommentar på insta. Jag blev ju då alltså action blockad eftersom att dom trodde att jag spamade eller var en bot (var väldigt aktiv under de korta perioder jag hade pauser i plugget, för att sen inte ens logga in). Efter en snabb googling verkade en 48 timmars paus vara lösningen, så under 2 dygn höll jag mig helt därifrån för att inte råka gilla något, haha!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men jaaa till gåsmamman, så bra och spännande serie!!! Underbart att du har allt det framför dig <3 Kram
nouw.com/linndossing
megkaup
megkaup,
älskar din outfit, vill också hitta en snygg topp med öppen rygg!
nouw.com/megkaup
linneassofie
linneassofie,
Haha alltså fluffiga tofflor-craving! Känner sååå igen mig, och fick faktiskt ett par i julas. Trodde inte heller jag skulle anväda värst mycket men vi är fan ta mig bästa vänner nu så jag rekommenderar starkt 😃<3 Kramis
nouw.com/linneassofie
Desireekujala
Desireekujala,
Vilken lyx att vara hos sina föräldrar och bli bjuden på mat, njuut! <33
nouw.com/desireekujala
Vilket lyx med värme. Det har itne vi haft på samma sätt, längtar dock efter värme nu.
www.saramadeleine.se
Byrebeccas
Byrebeccas,
Så himla härligt med värme och sol 😍
nouw.com/byrebeccas
isabylund
isabylund,
Åh men välkommen till livet med humörsvägningar : ))) Nästa gång vi ses kan vi ventilera dessa! Samt senaste Tinder-bottennappen! Haha <3
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Åh du gjorde sååå rätt i att börja kolla gåsmamman, gud vad jag önskar att jag hade avsnitt kvar att se 😟 Den är ju såååå bra ❤️ Kram
nouw.com/happym
Carolina,
Härligt med veckans lista. Älskar att skriva sådana här inlägg på söndagar 😃
Trist att höra om din ångest, aldrig kul när det blir toppar och dalar lite titt som tätt. Hoppas du får bukt med det värsta av ångesten <3
knaset.com
artibus
artibus,
Vet du att jag ser upp till dig så mycket när det gäller bloggandet, såklart mycket annat också. Men just inom bloggen är du mitt facit. Dessa veckolistor du skriver är så underbara, jag försökte ta efter de förr men fick inte till det så bra som du. Hoppas du får en fantastisk kommande vecka <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin