VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Det här vädret alltså! Solsken, 10-gradig värme, fåglar som kvittrar och träd och blommor som doftar. Nej, våren är ju verkligen magisk!

VECKANS SÄMSTA

Projektet som heter min "nya dator"... Lång historia kort så har jag besökt butiken 3 gånger, suttit i telefonkö till deras kundtjänst i över en timme och blivit klickad vid 4 tillfällen. Förstå frustrationen... Efter mycket om och men är nu den datorn (som numera min syster ska köpa utav mig) inlämnad på service och jag väntar på leveransen utav den ny-nya datorn jag beställd i veckan.

VECKANS FUNDERING

Är det bara jag (och min syster) eller tar solen oerhört starkt just nu? Jag fick på riktigt en rand i pannan efter att bara ha varit ute och sprungit och Isa blev röd i hela facet efter 2 timmars beach-volly. Vi skämtade lite lätt om att det ärr pga corona. Nästintill inga flygresor och så mycket mindre trafik överlag = friskare luft = lättare för solstrålar att ta sig fram. Men vad tror ni? Kan det faktiskt inte vara så att det är så?

VECKANS TIPS

Proteinbröd! Ni vet sånt där fyrkantigt mörkt bröd som är onödigt dyrt bara för att det står protein på. Men vet ni vad? Det är löjligt gott och mättar riktigt bra. Stort tips på det!

VECKANS TRÄNING

4 veckor utan gym. Det här är första gången på över 8 år jag har haft ett sånt långt uppehåll därifrån. Det känns verkligen så sjukt och jag saknar det enormt, framför allt det sociala. Men trots det har jag haft ytterligare en toppen-träningsvecka. Och hur underbart är det verkligen inte att springa ute i det här otroliga vädret?

VECKANS SOCIALDISTANSING

Jag har hållt mig i en fortsatt halvkarantän hemma i fall att jag skulle ha råkat dra med mig något från Stockholm. Så sorgligt nog har jag inte gjort så himla mycket mer än att sitta hemma och skriva c-uppsats. Däremot tog jag en långpromenad med @lindaviktoriaaa som sällskap i telefonen. Så himla underbart! Dessutom var @alicemalmstrom nere på ön, så vi passade också på att ta en promenad i solen. Än en gång - så underbart!

VECKANS SETT

Hur mycket bra har det inte funnits att se på? Först såklart både PH och Robinson. Sen började ju Ex on the beach (YAY! Vad tror ni om säsongen btw? Och hur mycket älskar man inte Josephine?). När jag hade sett ikapp allt började jag äntligen se Gåsmamman. Jag har velat se den så länge men har inte C-more, men nu lyckades jag hitta den på annat ställe. Och WOW vad bra alltså!

VECKANS ÄTIT

Än en gång, så mycket gott! Jag tror inte att ni förstår hur löjligt taggad jag var på påsk-maten, haha! Få saker slår ju dock maten vi hämtade hem från Surfers i Onsdags. Alltså MUMS!

VECKANS KOFFEINFRONT

Tjejen som vanligtvis sänker (minst) en burk energidryck av något slag ligger fortfarande stabilt kvar på en enda burk under dessa veckor på Gotland. Jag är dock inte helt koffeinfri som jag var förra veckan utan dricker en eller ett par koppar kaffe och njuter till tusen utav det. För er som undrar så var det aldrig en aktiv handling att undvika koffein utan det bara blev så, haha! Men jag kan berätta att plånboken tackar mig NOCCO-pausen.

VECKANS BRO-CODE?

Jag har alltid trott att det där med Bro-code, det vill säga att en snubbe går inte på en annans ex, var oerhört högt värderat i kill-världen. Den senaste tiden har jag dock börjat tvivla på det då både den ena och den andra personen hört av sig. Så antingen är det här med Bro-code bara snack eller så hade mitt ex inte så nära vänner som jag trodde.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså är det något man njuter av just nu så är det ju verkligen att våren är här, ääääälskar det ❤️ Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men åh helt magisk har denna veckan varit!
nouw.com/tildablanksvard
linndossing
linndossing,
Älskar nya eotb! Men har otroligt svårt för haidar alltså.... Hoppas nästa vecka blir fin <3 Kram
nouw.com/linndossing
by_anniess
by_anniess,
Faktiskt tänkt liknande, vi var ute häromdagen på gården- korvgrillning och sol. Och kändes som jag fått lite färg efteråt. Var inte ute länge alls 😉 *leer*
Jag älskar med våren<3 Så underbart!
Kramar!
nouw.com/by_anniess
malinhardstahl
malinhardstahl,
Håller med dig - så himla underbart att springa i vårvädret! Kramar
nouw.com/malinhardstahl
megkaup
megkaup,
förstår varför den bilden blev så lajkad, så fin! och jag tror du kan vara inne på något, solen känns extra stark nu, har ocmså fått färg efter bara en stund ute i solen! KRAM och glad påsk! 💛
nouw.com/megkaup
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är bara sååå underbar, älskar dessa inlägg 😍 kram
nouw.com/linnealiebig
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Håller med dig helt!! Så fina bilder!! Kram
nouw.com/hannakarlzzon
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bilden på dig i solnedgången - WOW! Trots omständigheterna med viruset och det sociala låter är det ju jättekul att du lyckats få till lite dejter i alla fall, skulle gå under om jag inte fick träffa en människa haha! Kram finaste <3
nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
Håller med Emma här ovanför, WOW! Så skönt med lite sol och plusgrader! <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin