VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

Att vara hemma ändå. Jag ska erkänna att jag fortfarande har sjukt ångest över att jag åkte hit, för vi ska inte resa i onödan just nu. Å andra sidan tycker jag att vara där för Mamma som skulle opereras (nu blev ju det dock instället) till viss del kan motiveras. Men ändå. Ni förstår tankegången. Oavsett är det sjukt skönt att vara här med dom (trots att jag redan saknar Stockholm oerhört mycket).

VECKANS SÄMSTA

Bortsett från Corona, är det att mina nya dator strular. Jag köpte den på Elgigantens outlet-sida som dator i nyskick. Men nu är det grejer för ca 2000kr som behövs repareras (vilket jag självklart inte tänker stå för), strul med att få tag i deras kundtjänst, potentiellt så att jag är utan dator i flera veckor under tiden som jag ska skriva min C-uppsats och kanske till och med så att jag ska försöka strula med att reklamera den (hur nu det ska gå till när kartongen är i Stockholm 😩) och då behöva köpa en betydligt dyrare dator då denna var ett fynd (förstår nu varför...). Gaaaah! Så irriterande!

Klänning HÄR // Klackar HÄR

VECKANS TACKSAMHET

Efter att ha läst om Spanien, Italien och alla andra länder i total lockdown är jag så otroligt tacksam över att fortfarande kunna vara ute och röra mig fritt. Jag tror nog ärligt talat att jag aldrig har uppskattat vår-värme, solsken och fågelkvitter så mycket som jag gjort de senaste dagarna. Thank God for it!

VECKANS FEELING

Oproduktiv (eller heter den inproduktiv?). Oavsett känner jag bara hur dagarna går samma utan att jag varken gör något vettigt eller chillar galet. Men imorgon ska det bli ordning på torpet. Skriver mer om det då =)

VECKANS TRÄNING

Check på vecka nummer 3 utan gym-besök. Det slog mig precis att det är första gången på typ 8 år som jag har haft ett sånt långt uppehåll därifrån. Hur sjukt? Oavsett har det varit en riktigt bra träningsvecka. Faktiskt en kopia på de tidigare. Löpning, BodyCombat, ett grymt styrke-pass (som du hittar HÄR) och vilodag på det.

VECKANS FUNDERING

Hur tusan ska jag få till det här med dateande, leva singelliv och potentiellt hitta en kille jag vill dela min vardag med? Jag är ledsen med Gotlands tinder-utbud var inget vidare (gick igenom det på ca 2 minuter). Och dessutom inbillar jag mig att det är en fastlandskille jag är på jakt efter. Men hur får man kontakt med dom när man är fast på den ö?

VECKANS MYSIGASTE

Igårkväll hade vi en familjemiddag (utan Isa som är iväg och jobbar =( ) för att fira att jag både skrivit min sista tenta och dessutom klarat alla dessa år utan en enda omtenta ( <-- sorry att jag tar upp det gång på gång, men jag är verkligen så sjukt stolt över mig själv för det). Så Pappa lagade till riktigt gott kött som serverades med pressad potatis, hemgjord sås och ett glas vin (mitt första på hur länge?). Och därefter satt vi kvar vid köksbordet och bara pratade hela kvällen. Så himla mysigt!!

VECKANS ÄTIT

Så himla mycket gott! Både nyttigt och onyttigt. Det är liksom lite som att antingen komma hem till jul eller flytta in på ett hotell när man kommer hem. Både kyl och skafferi är fyllt med så himla mycket gott. Studenten klagar inte om man säger så, hehe.

VECKANS HAR INTE DRUCKIT

Koffein. Så sjukt det med. Det har nästan gått en hel vecka utan koffein, och det är trots att jag har nya NOCCOn ståendes här hemma. Det är egentligen inte så att jag aktivt försöker undvika, utan har mer eller mindre bara blivit så och nu känns det lite som att jag vill se hur långt jag kan ta det, haha! Samtidigt hade jag aldrig tackat nej om någon erbjöd mig en kopp kaffe. Hmmm, vi får se var det här slutar helt enkelt.

VECKANS TIPS

Färga ögonbrynen! Det gör verkligen så otroligt mycket! Ett tag var jag bra på att göra det, men sen kom något emellan och så glömde jag bort det. Men varje gång jag gör det förstår jag verkligen inte varför jag inte gjort det innan (igen). Plötsligt ser man nästan sminkad ut trots att man vaknar helt osminkad. Självklart hade jag hellre gått till någon som fixat det (det + lashlift = goals), men som den student jag är kommer här hemma-tipset. Jag rekommenderar verkligen den HÄR tillsammans med den HÄR guiden. Just trust me!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

amandagroth
amandagroth,
Vacker du är 😍
nouw.com/amandagroth
Emmamehrali
Emmamehrali,
Den sista bilden, alltså WOW sååååååå vacker du är vännen!!! 💕💕
nouw.com/emmamehrali
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad mysigt med familjemiddag, se till att njuutnu när du är hemma <3. Och jag förstår att du är stolt över dina tentor, det ska du vara! Kram <3
nouw.com/desireekujala
by_anniess
by_anniess,
Härliga Du, vilken pepplista<3
Wow för dig med koffeinet 😊 Vet inte om jag skulle klara veckan utan kaffe .. *ler*
Kram!
nouw.com/by_anniess
Johannagrahn
Johannagrahn,
om en bortser från det hemska är livet just nu ganska lugnt och skönt ändå ju ☺️
nouw.com/johannagrahn
malinhardstahl
malinhardstahl,
Grym du är som klarat en vecka utan koffein <3 kram
nouw.com/malinhardstahl
happyM
happyM,
Åh men skönt att det ändå känns bra att vara hemma, du tog helt rätt beslut även om jag förstår att det är sjukt jobbigt ❤️ Stor kram vännen ❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Nej vad tråkigt att höra om datorn, så himla typiskt! Jag hoppas verkligen det löser sig!! <3 Njuter faktiskt av att vi kan vara ute nu och ta vara på det, man kan faktiskt röra sig en hel del och träna utomhus. Man får använda fantasin helt enkelt och något jag tänkte på var "vilken tur" vi haft att corona kom nu och inte som till hösten?! Förstår inte alls hur du kunnat vara utan koffein?? Skulle dö av tanken bara haha, så all cred till dig! :'D Kram finaste Matilda <3
nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
Alltså den där tjejen, den där klänningen och dom där träden. OMG. Njut utav att vara på din ö nu gumman, all kärlek till dig <3
nouw.com/artibus
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hallå! Angående tinder!! Gå in på Tinder-appen, sen inställningar, klicka på "Plats" och sen "Lägg till en ny plats" och skriv in eller klicka på vart som helst på kartan för att kunna se utbudet där du klickat!
nouw.com/feliciaidachristina

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin