VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

I Onsdags kom resultatet på min sista tenta och därmed också beskedet: Jag klarade mitt mål! 3 år på KTH och inte en enda omtenta. Så. Galet. Skönt!

VECKANS SÄMSTA

We all know it - corona. Jag hade ett totalt breakdown i Måndags och grät mig bokstavligt talat till sömns. Och efter det har jag haft sån ångest att jag fått nackspärr.
Nu låter det som att jag går runt och mår skit hela tiden, och så är det verkligen inte, för typ 85% utav tiden lever jag på (nästan) som vanligt. Men jag tror att vi alla kan enas om att det här är sjukt obehagligt.

Topp HÄR // Byxor (slutsålda, men väldigt lika) HÄR // Skor HÄR // Blus HÄR

VECKANS RABATTKOD

Den gäller fortfarande! Koden MBERLIN ger er hela 10% på allt hos Bubbleroom. Dessutom har dom (tom idag) 20% på allt, vilket betyder att ni tillsammans med koden får hela 30%.

VECKANS TACKSAMHET

Jag är verkligen så otroligt tacksam över att få vakna till ljus utanför mitt fönster istället för ett totalt bäckmörker. Och att se få njuta utav solljus, fågelkvitter och något som inte är svinkyla - mm, mm, mm! Spring is coming!

VECKANS TRÄNING

Jag säger det igen: jag är själv nästan chockad men jag har fått till en riktigt bra träningsvecka trots att SATS varit stängt (och jag inte gått dit efter att det öppnade). Det har blivit ett par riktigt bra löpturer, ett Combat-pass och framför allt ett styrkepass som gav mig träningsvärken från jag vet inte vad (du hittar det HÄR) samtidigt som vägt av det hela med vilodagar. Nej riktigt bra vecka faktiskt!

VECKANS CRAVE

Leverpastej. Och smörgåsgurka. Jag vet, så märkligt. Men för ett par dagar sen hade dom specialpris på just leverpastej på Hemköp. Jag köpte ingen, men sen dess har jag inte kunnat släppa det. Hur gott ändå??

VECKANS DONE

Och där kickade vi igång den. C-uppsatsen är on!
Jag vet helt ärligt inte om jag tycker det är skönt eller jobbigt att ha något att fokusera på just nu. Men samtidigt, står resten av världen still så kan jag lika gärna köra ett riktigt race, (kanske till och med) checka av den och sen kunna njuta av livet när det väl är igång igen

VECKANS KÄNDIS-SPOTTING

Minns ni att jag hade med den här punkten varje vecka under perioden jag bodde i Vasastan? Då gick jag från att ha bott i Täby och aldrig sett nån till att nästintill varje dag gå bakom någon kändis på gatan, haha! Vem spottade jag den här veckan då? Jo Gertrude Tornvall var på en visning jag hade. Eller egentligen var det förra veckan, men eftersom att jag redan hade publicerat Veckans lista då så får den hänga med den här listan.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en riktigt härlig vecka vännen minus ångesten. lycka till med c- Uppsattaen ❤️
nouw.com/missjohansson
elllensvensson
elllensvensson,
Lycka till, kötta det sista😍
nouw.com/elllensvensson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Så grym bra jobbat av det, nu klarar du C-uppsatsen också LYCKA TILL!! <3
nouw.com/emmamehrali
merelleyakoub
merelleyakoub,
linndossing
linndossing,
Men snälla HUR grym är du som klarat ALLA tentor utan omtenta, bästa! Kör hårt med C-uppsatsen nu! Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin