VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Att tentaP är över!! Jag kan nog inte ens beskriva lättnaden över att inte ha plugg under tidspress över sig <— magisk! Nog för att jag har en C-uppsats att ta tag i, men den här veckan behövde jag semester (bortsett från de dagar jag har jobbat). Nej, så skönt!

VECKANS SÄMSTA

Behöver jag ens säga det? Corona. (Lämnar det där).

VECKANS MÄKLERI

Hela Måndagen och Tisdagen hade jag praktik. Så himla kul att vara tillbaka med gänget! Än en gång inser jag hur taggad jag är på att få börja. Och idag ska jag iväg och köra en heldag med visningar tillsammans med en utav mäklarna. Wish me luck!

VECKANS FEELING

Balans! Okej, inte till 100% än, men jag mår redan så otroligt mycket bättre. Jag har haft tid att äta bra, träna bra (sjukt nog), haft praktik, strukturerat mitt liv och haft tid att bara kunna ligga på sängen med. Sjukt bra feeling faktiskt!

VECKANS FRÅGA

Räknas man som vuxen eller barn när man äter popcorn och glass till middag? Barn för att man väljer att göra det? Eller vuxen för att man faktiskt får?

VECKANS TRÄNING

Jag är själv nästan chockad när jag säger det, men jag har fått till en riktigt bra träningsvecka trots att SATS är stängt och jag inte haft något gym att gå till. Löpsäsongen är utan tvekan igång (ÄLSKA att springa i det här soliga vädret), jag har kört BodyCombat här hemma, fått till ett riktigt bra styrkepass (du hittar det HÄR) och vägt av det hela med vilodagar. Nej, bra vecka!

VECKANS RABATTKOD

It's back! Koden MBERLIN ger er hela 10% på allt hos Bubbleroom. Go loco, använd den själv, langa den till alla ni känner - happy shopping helt enkelt!

VECKANS SKÖNHET

Tack vare kombinationen corona-halv-karantän och självtagen semester har jag haft tid att verkligen ta han om mig själv. Mina kvällsrutiner i badrummet har varit magiska! Den ena krämen efter den andra, hårinpackningar, hemma-färgning av ögonbryn och så vidare och så vidare. UNDERBART!

VECKANS MYSIGASTE

It's a tie! Mellan:
- Måndags-middagen tillsammans med the gang. Tacos, mys och Med andra ord. Kan ju typ inte bli bättre!
- Onsdags-fikat tillsammans med @isabylund, @amandalarssons och Kristin på Cafe Saturnus. Fler sånna tack!

VECKANS DRUCKIT

För det första: så mycket. Men mer bestämt: Fun light Strawberry. Nämen snälla vad gott det är!

VECKANS VAD HÄNDER?

Ja hörni. Vad händer? Hur kommer det bli? Uppenbarligen kommer vi helt enkelt bara att få go with the flow den närmsta tiden, ta allt som det kommer, tvätta händerna ordentligt och fortsätta ta livet med en liten klackspark.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså den onsdagsfikan såg ju sååå himla mysig ut!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag älskar ju att träna men att göra det hemma gåååår bara inte! Jag får försöka ta efter dig lite!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Onsdagen var guuuuuld <3 Och den där sista bilden på dig: SÅ FIN!! glow!
nouw.com/isabylund
Hilma
Hilma,
Så sjukt roligt lista att läsa som vanligt vännen <3 Vad kuuuul med praktiken! Och ja, du är ju magiskt vacker as usual om man säger så. PUSS <33
nouw.com/hilma
Alice,
Härligt att du haft det så himla bra med träningen, och balansen ju! <3 Kramar, hoppas det fortsätter så!
nouw.com/aliceemericsson
tildablanksvard
tildablanksvard,
Låter ändå som en helt underbar vecka! kram
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin