VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag har gjort det! Jag har skrivit min sista tenta! Äntligen har jag tagit mig ur det där svarta hålet som är tentap - och jag har gjort det för sista gången ever. Äntligen kan jag ta kontroll över mitt liv igen, äntligen kan jag få må bra igen - ÄNTLIGEN!

VECKANS SÄMSTA

Behöver jag ens säga det? För bortsett från mitt mående som verkligen inte varit bra på sistone, så finns det ju verkligen bara ett enda fokus och det är såklart Corona. Jag är som sagt själv inte rädd för att få det (händer det så händer det), men för det första så vill jag ju verkligen inte bli någon smittspridare och för det andra så påverkas alla våra liv så otroligt mycket just nu och det suger verkligen!

VECKANS BESVIKELSE

Igår hände det - min resa blev inställd. Det var väl egentligen rätt så väntat, men ändå. Det freaking suger! Inga stränder, ingen sol, ingen tacos...
(Ur ett väldigt personligt perspektiv. Ur ett samhällsmässigt förstår jag såklart!)

VECKANS NYA FUNDERING

Är jag inte värd att ta en weekend någon stans här i Sverige istället? Att bara få komma bort lite. Frågan är bara var. Har ni några tips?
Samtidigt hoppas jag att kanske kunna komma iväg senare i vår och då ska jag ju inte bränna pengar nu utan spara tills dess. Hmmm.

VECKANS SKÖNASTE

Att jag inte började packa igår som jag hade tänkt. Fatta den besvikelsen idag! Nämen jag kliver väl upp och packar upp väskan igen då. Nej, tack och lov för det!

VECKANS TRÄNING

Som att det inte var nog med att resan blev inställd så har ju även SATS stängt (än en gång, klagar bara ur ett personligt perspektiv. Står helt bakom besluten). Så nu har löpsäsongen dragit igång. Och vet ni vad? Det har varit så härligt att springa ute i den friska luften och känna solen skina mot ansiktet. Underbart! Jag måste bara försöka lägga upp en plan så att jag inte springer sönder min kropp nu det första jag gör.

VECKANS RABATTKOD

It's back! Koden MBERLIN ger er hela 10% på allt hos Bubbleroom. Go loco, använd den själv, langa den till alla ni känner - happy shopping helt enkelt!

VECKANS LIVSMEDEL

Jag säger det igen - kikärtor! Jag har verkligen gått och fått dille på det. Så himla gott och går ju att använda i typ allt!

VECKANS INSPO

Jag har verkligen blivit kär i Lovisa Barkmans lägenhet. Jag menar, bara se på den! Helt otrolig ju! Och det gör mig ju bara så mycket mer sugen på att hitta min nya lägga. Tänk bara att få flytta, inreda allt från scratch och bo någonstans man verkligen älskar.

VECKANS KOMMIT FRAM TILL

Jag har ju skrivit ett par gånger att min mage har varit jätteuppsvälld (jag tror btw inte att ni förstår hur illa det har varit. Vi snackar gravid vecka 30), men nu har jag nog kommit fram till vad det beror på. Det är med sorg i rösten jag säger att Jag kan inte äta kål längre. I alla fall inte rå vitkål. Jag har på sistone ätit en hel del (blandat ut det tillsammans med isbergssallad) då det både mättar bra och kostar betydligt mindre än annan grönsallad. Men nu är jag rätt så säker på att det är just det som inte funkar med min kropp.

VECKANS VAD HÄNDER?

Ja hörni. Vad händer? Hur kommer det bli? Uppenbarligen kommer vi helt enkelt bara att få go with the flow den närmsta tiden, ta allt som det kommer, tvätta händerna ordentligt och fortsätta ta livet med en liten klackspark.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men f*ck att resan blev inställd! Förstår verkligen din besvikelse vännen... ❤️ Grymt bra jobbat med tentan i alla fall och YEEY till rabattkoden! 😍 Har väntat ska jag erkänna för jag vill beställa ett par nya sweatpants hihi ☺️ TACK! Hoppas din söndag blir bra finaste du, KRAAAAM! ❤️
nouw.com/hilma
Anita,
Så surt angående resan!! 😟
siliiins.blogg.se/
malinhardstahl
malinhardstahl,
Neeej vad tråkigt att resan blev inställt! Grym du är som gjort tentan <3
nouw.com/malinhardstahl
happyM
happyM,
Åh alltså bääästa känslan efter att ha gjort bort något i skolan, ääälskar!!❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så tråkigt att resan är inställd vännen, men jag håller tummarna för att den blir av senare i vår! <3 Stor kram till dig, nu tar vi livet med en klackspark! <3
nouw.com/lillymihlte
isabylund
isabylund,
Åh idag får jag peppa upp dig angående resan! Tänkte faktiskt dra iväg på weekend nånstans i Sverige i vår, vi kanske kan göra det ihop? Tänk så mysigt!! Btw så trodde jag det var DIN lägenhet på bilderna först, jag ba oooooj vad fint hon fått det, haha.
nouw.com/isabylund
Linnéa,
Sååå tråkigt med resan - men kan alltid tipsa om svenska västkusten, vackraste som finns 🤩 Hoppas di får en fin kommande vecka ❤️
nouw.com/linnealiebig
Desireekujala
Desireekujala,
Så fin bild på dig!!<3 Och jag håller med, Lovisas lägenhet är rena drömmen!
nouw.com/desireekujala
elin,
Du är grym , grattis till att du gjort din sista tenta<3
devote.se/johnssons
linndossing
linndossing,
Alltid lika tråkigt med resan, men som du säger så står man bakom beslutet till 100%! Tycker absolut du förtjänar en weekend i Sverige! Bäst du är som gjort sista tentan, grym!! Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin