VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Att komma hem! Jag vet som sagt inte om det kommer med jämna mellanrum om 2-3 månader eller om det alltid kommer med tentaperioden, men hemlängtan har varit brutal. Så att vara hemma på ön är ju bara UNDERBART!!

VECKANS SÄMSTA

Hmmm... Sjukt svår den här veckan. Men måste jag säga något så är det väl att jag är tillbaka i tentap. Samtidigt gjorde det ju att jag kunde komma hem till Gotland, så allt för dåligt är det väl inte. Plus att det är min sista ever, så jag har nästan (men bara nästan) lite separationsångest, haha!

VECKANS MYSIGASTE

Min Fredagkväll! Medan jag såg hur den ena efter den andra la ut stories om hur dom var ute på krogen eller på någon stor fest, så låg jag med huvudet i Mammas knä uppe i TV-soffan. Och under tiden som hon strök mig i håret hörde jag Wilma och hennes vänner stöka på nedervåningen. Ordet FOMO fanns då inte ens på världskartan.

VECKANS GAAAAH

Där kom bakslaget... Jag som nästan, nästan hade vågat tro på att vi var inne i våren. Men nej, snö it was.

VECKANS HAR

Haft mina sista redovisningar (som visserligen gick åt skogen, men med tanke på nivåerna på kurserna kändes det ändå okej, haha), haft ny release på min Cobmbat och kommit igång ordentligt med tentaplugget.

VECKANS TRÄNING

BodyCombat 83 going strong. I Tisdags hade jag release för mina Täby Centrum-deltagare, så det har betytt att jag har kört igenom 83an både en, två och tre gånger. Så galet bra! Och dessutom passade jag på att kidnappa ett par låtar utav Hedvig här hemma på Form. Som jag älskar att vara hemma!

VECKANS TIPS

Jag har ju nämnt att jag hade lite panik över utgifterna under förra veckan. Ny dator, 2 olika hotell för Mexico-resan, ny kavaj och lite mer - ja, ni förstår ju. Så den här veckan fick jag ett ryck, tog tag i det, och la upp en massa smink som bara legat i en låda här hemma. Plötsligt var jag nästan 1000 kronor rikare. Hör ni hur sjukt? Så veckans tips är utan tvekan Shpock.

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Jag vet hur många gånger jag har sagt det här nu, men fasen vad jag längtar efter att köpa lägenhet och få inreda den. Jag är verkligen helt såld på platsbyggda garderober med någon slags list på. Likaså drömmer jag om en stor härlig spegel. Gaaaah! Hemnetknarkare här!

VECKANS ÄTIT

Så himla mycket gott! Först lunch med Pappa på Arlanda (Itamaes Toriniku za in my heart), följt utav Wilmas födelsedagsmiddag på Pinchos och så får vi inte glömma all hemlagad mat. Vem klagar på hem-grillad hamburgare liksom??

VECKANS HAR INTE DRUCKIT

Typ något koffein. Som sagt, jag blir lika chockad varje gång det händer, haha! Men jag har haft 3 hela koffein-fria dagar och resterande har jag bara druckit vid ett tillfälle istället för 2 eller 3, haha!

VECKANS VÅGA VÄGRA VARA SJUK

Jag förstår inte hur det är möjligt men min älskade familj är konstant sjukt. Alltså alltid. Förutom just nu. Men gissa hur länge jag var hemma innan jag började känna något i kroppen. Till skillnad från alla dom som lägger sig ordentligt dåliga så köra jag på VÅGA VÄGRA. Inte har väl jag tid att vara sjuk nu? Nej, så det händer då inte.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Så härligt inlägg 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
malinkirstine
malinkirstine,
HUR kan jag ha missat denna bilden på Instagram? Herregud vad fin (som alla andra bilder du lägger upp haha) <3
nouw.com/malinkirstine
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Vilken härlig vecka <33
nouw.com/ebbasalomonsson
linndossing
linndossing,
Åh så underbart att vara hemma och få lite ny energi!! Kram
nouw.com/linndossing
Ajli,
Jag är jättesjuk 😟(( Men jag gillar din lista! Begriper dock inte pinchos... VAD väljer ni!? Har ätit typ allt på pinchos, har ALDRIG varit nöjd!!
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin