VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

Att välja en sak har helt ärligt varit så svårt, men i slutändan måste det ändå vara att efter den här veckans praktik blir jag bara säkrare och säkrare på mitt karriärval. Jag är så himla taggad på att kicka igång allt och är helt övertygad om att jag kommer älska det!

VECKANS SÄMSTA

En insikt. Ni vet en sån där som man innerst inne vet är rätt, men som man är tvungen att diskutera med sin Mamma bara för att få det bekräftat med. Dock vill jag inte skriva ut det än för jag har inte tagit upp det med berörda parter än. Men helt ärligt, den suger...

VECKANS BOKAT

Vårens resa nummer 3 - check! Som jag skrev i veckan så hade Barebelles tillsammans med BeachTravels en tävling på instagram där man kunde vinna en 1 veckas resa till Portugal tillsammans med dom. Och vet ni vem som vann? I did! Hur sjukt?? Så nu kommer jag alltså åka på 3 stycken utlandsresor under våren. Totalt 4 veckor borta från Sverige. Än en gång - hur sjukt?

VECKANS HAR GJORT

Haft mäklarpraktik. All day, every day - och som jag skrev så fullkomligt älskar jag det! Än så länge kan jag inte göra så mycket mer än att sitta brevid, men med tanke på hur mycket det kliar i fingrarna på mig att få göra allting själv och med tanke på hur kul jag haft trots att jag knappt gjort något får mig bara att inse hur kul det väl kommer bli att få göra själv.

VECKANS C-UPPSATS

And we're off! Okej, inte riktigt. Men, vi (jag och Sofia) har bestämt ämne, fått det godkänt utav våran handledare, haft första introduktionsföreläsningen och jag har taggat till som bara den på att komma igång på riktigt (ska bara checka av mina två PM och två tentor först...). Inte för att jag egentligen vill skriva den, utan för att jag bara vill bli klar och kunna börja jobba på riktigt sen. Yay!

VECKANS TAGG

Ni märker nog det va? Att få kicka igång min karriär som mäklare, att få vara effektiv, strukturerad och helt enkelt bara äga.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Okej, just den här veckans klädesplagg är utan tvekan dom HÄR byxorna tillsammans med den HÄR kavajen (har använt dom för fullt under praktiken). Men veckans bästa införskaffade klädesplagg är utan tvekan den här ↑ klänningen från Bubbleroom.
(Psst! Ni glömmer väl inte att ni med koden MBERLIN
får 10% rabatt hos just Bubbleroom. Hur bra??)

VECKANS BÄSTA FIKA

Jag är så glad att jag och @isabylund , trots att vi båda är som vi är (haha), lyckades få till en liten fika-aw i Fredags. En riktigt energiboozt mitt i vardagen + en insikt utav att man behöver inte göra saker så komplicerade som man ibland vill få det att framstå. Så mer fika-dejter i vardagen!

VECKANS FUNDERING

Är två stycken.
1. Varför beter man sig som man gör när det kommer till killar? Trots att man sitter och säger precis som man känner till en tjejkompis, så vänder man sen kappan helt och beter sig det helt motsatta när man väl träffar honom. Så himla dumt ju! Men ändå gör vi det...
2. Varför är det så svårt att boka boende till resor? Jag vet inte hur många timmar jag har lagt på att leta hotell till Mexico-resan den här veckan, men inget känns rätt. Så nej, inget är bokar än.

VECKANS TRÄNING

Vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle gå och bli en morgongymmare? Men vet ni vad? Jag älskar det! Okej, nu tar jag kanske inte. Men jag kan verkligen se mig själv fortsätta med det sen när jag faktiskt börjar jobba. Att starta dagen med ett riktigt träningspass och sen kunna fylla resten med kundmöten och visningar utav någon stress över hur sent det kommer bli.
Men det största träningsfokuset den här veckan är ju utan tvekan att jag testat Megaformer - och det om något älskar jag! Ni kan läsa mer om det HÄR, men efter pass nummer 2 kan jag säga att jag, tillskillnad från vad jag skrev i det inlägget, är 110% hooked!

VECKANS VARDAG

Jag har nästintill helt lagt om mitt liv de senaste 7 dagarna, och vet ni vad? Jag gillar det. Eftersom att jag börjar tidigare än när jag är i skolan så har jag inte kunnat gå mina morgonpromenader. Istället har jag satt larm tidigare och gått till gymmet. Istället för att sluta runt 3, hinna göra vad jag vill, träna och sen komma hem runt 8-tiden som jag i vanliga fall gör, har jag jobbat till 6-tiden och sen knappt vetat vad jag ska göra med mitt liv, haha! Istället för att lyssna på snicke-snack-poddar (Two of a kind, Två systrar en podd, Nu börjar livet osv) har jag lyssnat på poddar om mäklare och fastighetsmarknaden., och istället för Paradise Hotel eller liknande har jag sett till att varje dag se nyheterna. Hur sjukt? Men som sagt - jag älskar't!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Asså så fin🙈😍
nouw.com/louisefreij
sarasara
sarasara,
När jag var i Playa del Carmen bodde jag en natt på SC Playa del Carmen och var nöjd. Helt OK boende. Man får räkna med att standarden på hotell där är lägre än hemma och detta hotell var betydligt fräschare än många andra.
nouw.com/sarasara
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men vilken härlig känsla att bara bli säkrare och säkrare på ens jobbval! Låter som du har haft en toppen vecka.
nouw.com/malinhardstahl
artist
artist,
Fint att du har det bra!!!
nouw.com/artist
sofiahaag
sofiahaag,
Så kul med din praktik!! Jag har också praktik just nu och blir så himla taggad att verkligen komma ut och jobba, på riktigt!!
nouw.com/sofiahaag
Johannagrahn
Johannagrahn,
Oj oj OJ, sista bilden. Golden hour <3
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Blir återigen så glad av dina inlägg, du är bäst! Har också lagt om mitt liv helt senaste veckorna och jag älskar det! Kram
nouw.com/linndossing
ottilialof
ottilialof,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin