VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Livet! Jag är så otroligt lycklig över att jag haft sån tur att jag halkade in och fick praktik på just Östermalms-kontoret, att dom verkar gilla mig och att jag snart kommer att få kicka igång min karriär där. Andra veckan på praktiken och jag har haft Fredags-feeling både Onsdag, Torsdag och Fredag. Hör ni hur bra det är?

VECKANS SÄMSTA

Att dom här veckorna är över. Tro mig när jag säger att jag inte är taggad på att gå tillbaka till skolan imorgon...

VECKANS MÄKLARE

Tänk att jag snart ska få göra allt det här själv - ihhh! Roligast var ju också att jag på Fredagen fick avsluta med att åka iväg och hålla en egen privatvisning som sen slutade med kontraktskrivning på kvällen. Inte för att jag egentligen bidrog så mycket då jag hastigt och lustigt blev inkastad och inte hade någon info alls om objektet, men hade jag inte gjort det hade det inte blivit någon skrivning. Så riktigt kul att jag kunde bidra i alla fall =)

VECKANS TRÅKIGSTE

Veckans tråkigaste är att jag har kört mitt sista Megaformer-pass på ett bra tag. Min gratis-månad hos Classpass går ut nu och med tanke på vad Megaformer tyvärr kostar så kommer det ta ett tag. Men så kul att få ha kört ett par pass i alla fall.

VECKANS HEMLÄNGTAN

Är rätt så brutal. Tur att det bara är 3 dagar kvar tills jag får andas lite ö-luft igen! Tre små dagar tills jag får kramas med Mamma, pussa på min lillasyster och bara njuta utav att vara hemma.

VECKANS INKÖP

Snarare veckans where did all my money g0, hehe. Men efter snart 5 månader med en dator som funkar när man slår på den (lite våld löser allt - bokstavligt talat...) har jag köpt en ny dator. Bilden ovan är när jag fick hem den jag har nu, och som jag längtar efter att få sätta mig likadant med den nya. 3-5 arbetsdagar, here we go!
Dessutom har jag bokat hotellen för Mexico-resan. Så ja, det ekar rätt så tomt på kontot just nu...

VECKANS SETT

Jag har efter rekommendation från några vänner börjat se La Casa De Papel. Jag struntade i den först för att jag inte kan se på Spanska (jobbar oftast med annat samtidigt och måste därför kunna lyssna och förstå), men nu startade jag den i alla fall. Jag var på riktigt tvungen att fråga om hur lång tid det skulle ta innan dom börjar prata spanska. Först då fick jag förklarat för mig att jag ser den dubbad, haha!

VECKANS FRAMÖVER

Jag ser mitt liv lite som i block. Så just nu ser det ut såhär:
Praktik (check), redovisningar, tentap (inklusivet Gotland), tentor, praktik, Mexico, Portugal, praktik, portugal, praktik, och så en massa c-uppsats däremellan så att den blir färdigskriven. Taggad är ordet!

VECKANS DRUCKIT

Alldeles för mycket kaffe. Och med alldeles menar jag alldeles. Däremot har jag bara druckit en enda energi-dryck. Så egentligen kanske det går på ett ut koffein-mässigt?

VECKANS ÄTIT

Till skillnad mot vad många tror om mäklare så åt vi allihopa matlådor nästintill varje dag. Så skönt som student kan jag säga, haha! Så första delen av veckan har det varit matlådor till både lunch och middag. I Torsdags fick jag dock sushi till lunch, fruktsallad till fika och sen gick vi och åt på L'avventura på kvällen för att fira deras All time high under förra året. SÅ OTROLIGT GOTT!!

VECKANS TRÄNING

Något enformig med mycket cardio (helt klart enklaste att köra tidigt på morgonen), men igår fick jag testa nya Combaten, mina egna klasser i Tisdags gick hur bra som helst och så fick jag plötslig feeling och sprang 15 km i Fredags (har inte sprungit sen Oktober). Så ändå en väldigt bra vecka!
Och det stora konstaterandet är att jag kommer att bli en morgontränare framöver. Inte nu när jag fortfarande går i skolan, men så fort jag börjar jobba. Det har verkligen varit så skönt att "checka av" träningen på morgonen, kunna jobba och sen helt enkelt gå hem när dagen är slut.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilken härlig och peppig vecka, HEJA DIG!!
nouw.com/johannagrahn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh fina du, så galet snygg outfit! Så skönt att ha en sån pass fullspäckad och planerad vecka, det är ju det man mår som bäst av. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag ska också få spendera lite tid hemma kommande vecka <33 Så välbehövligt!
nouw.com/celinelundqvists
Liv,
Vad härligt att få åka hem en sväng! Och roligt med en så lyckad praktikplats 😊
ambivertaliv.blogg.se/
natalierenstroom
natalierenstroom,
Finaste du!! Kuul att det känns så bra med praktikplatsen!! Kram<3
nouw.com/natalierenstroom
Emmamehrali
Emmamehrali,
Gud vad roligt att du har praktiken på Östermalm det visste jag inte!! Verkar så grymt spännande!!! 💕💕💕
nouw.com/emmamehrali
malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså det bästa med livet är väl ändå du!!!! Fina vän <3
nouw.com/malinkirstine
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Alltså Nouws solstråle är duuu! <3
nouw.com/feliciaidachristina
Hilma
Hilma,
Helt underbar lista vännen! SÅÅÅÅ kul att praktiken varit så bra och jag förstår att det är tråkigt att den är över <33 Så nu är det skola hela tiden igen? Kommer du få praktik igen snart? PUSS bästa du! <33
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Alltså jag äääälskar dessa inlägg, blir så jäkla peppad och glad! Du kommer bli en kick as grym mäklare alltså!!! Pussas
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin