VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Utan tvekan att jag har haft sån otrolig energi! Jag vet att jag har skrivit det typ tretti-elva gånger nu, men på riktigt, min hjärna håller på att explodera - på ett bra sätt. Och dessutom har jag lyckats få ut det på helt rätt sätt vilket har resulterat i en helt sjuk produktivitet. Riktigt bra vecka helt enkelt!

VECKANS SÄMSTA

Jag har haft ett sånt brutalt skavsår mellan min ringfingertå och min lilltå. Det blev så illa att jag i Torsdags bokade en läkartid via Kry för att se vad jag kunde göra åt saken (vilket inte var så mycket...). Håll tummarna för att det snart lägger sig!

Bilder från WeHeartIt

VECKANS BOKAT

Oh yes, oh yes, oh yes! Mexico here I come! I Tisdags bokade jag resan och i slutet utav Mars får jag två hela veckor att njuta i värmen.

VECKANS NERVÖSASTE

Jag har i veckan... spelat in en haul. Ni läser rätt - spelat in. Video. Rörligt. OMG! Jag har aldrig gjort något sånt innan och det är så sjukt nervöst att släppa det här. Men vad gör man väl när man får en grym samarbetsmöjlighet? Ni vet väl btw att ni får 10% rabatt hos Bubbleroom med koden MBERLIN?? Den gäller Februari ut, so happy shopping!

VECKANS BÄSTA TELEFONSAMTAL

Det är nog en tie mellan 45-minuters samtalet jag hade med Mamma igår (inte för att det handlade om något speciellt, tvärtom helt enkelt. Tror jag har lite hemlängtan, hehe) och telefonsamtalet jag hade med min lillasyster Wilma där jag fick berätta något så roligt att hon började gråta utav lycka.

VECKANS MYSIGASTE

Att fika! Jag har egentligen aldrig varit någon sån som gillar att fika och bokar därför väldigt sällan in några. Men den här veckan har jag fått njuta utav 3 stycken. Hur underbart??

VECKANS OKLRASTE

I Torsdags kom dom med min hemleverans och storhandel från ICA. Jag tog emot den, tog hand om frysvarorna men lät sen resten stå ett tag under tiden som jag fortsatte skriva på mitt PM (hade sånt sjukt flow just då). När jag sen går tillbaka för att packa upp allt inser jag att det i hörnet står en hel påse fylld med bananer. Alltså vi snackar 25 stycken. 25 bananer som inte jag har beställt.
När jag då hör av mig till deras kundtjänst ber dom 1. om ursäkt om misstaget (tror definitivt att stackaren som faktiskt beställt dom blev betydligt ledsnare än jag), och 2. säger att jag får behålla dom (kostnadsfritt). 25 bananer! Bananbröd, nicecream, smoothies, fryst banan, fruktsallad, bananpannkakor - here I come!

VECKANS GO ME

Energi och effektivitet resulterade i riktig målmedvetenhet och ett grymt skrivflow. På 3 dagar lyckades jag skriva ihop ett helt PM, vilket aldrig har hänt innan. Dessutom har jag kommit igång riktigt bra med PM nummer 2 och är så redo att kriga vidare med det idag.

VECKANS TRÄNING

Den här veckan har faktiskt varit riktig bra på variations-fronten. Jag har fått till både grymma Combat-pass, en otrolig BodyJam, gårdagens fantastiska BodyPump och framför allt hittade jag en yoga-instruktör jag faktiskt gillar. Äntligen! Såklart ska hon dock resa bort i 4 veckor... Men när hon kommer tillbaka, då j*klar skall här yogas!

VECKANS ÄLSKAR LIVET

Hell to the freaking yes that I do!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Låter som en bra vecka! Härligt med lite yoga 😊✨
nouw.com/desireekujala
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men åh vad härligt det låter med Mexico! Det är ju ett land man alltid har velat besöka, man får bara en sån myskänsla när man kollar på bilder därifrån. Ser verkligen så mycket i fram emot att få hänga med på resan här på bloggen hihi! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åhhh men vilken power o energi man fylls med i detta inlägget. Har haft en toppenvecka jag också <3
nouw.com/corneliakarlsson
malinhardstahl
malinhardstahl,
Låter som du har haft en bra vecka fylld med energi <3 KRAM
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Blir så himla glad av denna listan!! Har också haft sån jäkla energi denna veckan trots att jag jobbat 6/7 dagar! Kram och hoppas nästa vecka blir lika fin ❤️
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men OMG vad roligt med en haul!! Klart man måste se den :> Vilken grym lista Matilda, blir alltid så glad och peppad av att läsa den hos dig!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Gabicalafell
Gabicalafell,
Åh vilka fina bilder!❤
nouw.com/gabicalafell
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Så fina bilder kul att läsa dena listen 😊
nouw.com/amandamalmflod
happyM
happyM,
Åhhh men gud vad underbart att ha massa energi, bääääästa känslan som finns ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin