VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Att Agnes är här!!! Det var så nära att hon inte kom då tågpriserna var löjligt dyra, men så hittade hon sista-minuten-biljetter och vips är hon här. Kan man önska sig något annat liksom? En hel helg med sin bästis.

VECKANS SÄMSTA

Jag har fallit dit igen. Över två veckor helt detoxad från läsk och saft, sen föll det. Jag har varit tillbaka med två dagar där jag sveper 1,5 liter... Aja, alla har vi våra laster i livet, haha!

VECKANS NEW YEAR, NEW ME

Gissa vem som har gått och blivit blond igen, hihi! I Torsdags var jag ju hos frisören och det kommer som sagt mer om det. Men ja, jag blev blond.

VECKANS IRRITATIONSMOMENT

Men snälla... Kan Nouw bara fungera som det ska?? Jag blir verkligen så ledsen när jag suttit i flera timmar, skrivit och redigerat ett inlägg, publicerat det bara för att sen inse att allt ligger nere så ingen kan se det. Dessutom har jag flera vänner som sagt "Förlåt, men det är ingen idé att gå in på din blogg längre - den funkar ju aldrig".
Här har jag kämpat år in och år ut, och plötsligt ser jag bara allt jobb rinna mig ur fingrarna pga något jag själv inte kan påverka. Så himla tråkigt!

VECKANS I JINXED IT

Så irriterande... Under förra veckan tänkte jag skriva VECKANS ÄNTLIGEN med att mina munsår äntligen hade försvunnit (har haft sprickor i mungiporna i typ 3 veckor nu...). Well that jinxed it för gissa vem som har fått tillbaka dom... Tips på hur man behandlar mottages gärna!

VECKANS BUTIKSEVENT

I Onsdags var jag och Sofia på Dashl's butiksevent hos NA-KD i gallerian. Sånt mysigt avstick ifrån vardagens. Lite bubbel, lite snacks, bra erbjudanden och en Makeup Masterclass. Kan ju liksom inte bli bättre en helt vanlig kväll.

VECKANS VINST

Under eventet hade dom en lägg-upp-en-bild-på-insta-och-tagga-oss-tävling. Jag kände lite att nja... det orkar jag inte. Men så la jag bara upp en story under masterclassen, bara för kul liksom. Förstå min förvåning (och totala lycka) när jag på kvällen fick ett meddelande om att jag hade vunnit en utav deras goodiebags!! Och guys - det här var goddiebagarnas, goodiebag. DRÖM!

VECKANS SETT

Såååå mycket bra! Jag kom till säsongsavslutningar på både Lost och Arrow och kunde hålla mig från att dra igång nästa. Istället har jag sett (anteckna, för här kommer tips!) Älska mig, Box 21, Heder, filmerna om Avdelning Q, nya säsongen av Lyxfällan (woop woop woop!) och börjat på The handmaid's tail.

VECKANS FRULLE

Behöver jag ens säga något?? I onsdags delade recept på en massa proats HÄR och varje morgon har jag nu ätit proats med det här proteinpulvret med smak av salted caramel (sååå gott!).

VECKANS MÅL

Nu är det nära alltså! 3000 följare på Insta. Kan jag nå det målet innan nästa vecka? Vad tror ni??

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Men så kul att du vann! 😊
nouw.com/enlitenbitavmig
matildardn
matildardn,
Åhh handmaids tale är så himla bra!!
nouw.com/matildardn
Cindyllb
Cindyllb,
Ååå kult at du vant!!
nouw.com/cindyllb
happyM
happyM,
Åh alltså finns ju inget som slår en helg med sin bästis ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
myjjohansson
myjjohansson,
Äsch du vi har alla våra laster här i livet, och vad vore egentligen dagarna utan dem? Tråkigare om du frågar mig 😉 Lite läsk här och där har ingen dött av! Och snart 3000 följare, vips säger det och sedan har du nått det målet också darling! KRAMAR <3
nouw.com/myjjohansson
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vilken fin vecka vännen & hur underbart att bästisen är i huvudstaden hos dig!? Bättre blir det ju inte, kramar till er tjejer! <3
nouw.com/lillymihlte
malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH stort grattis att du vann! Och låter hur mysig som helst att bästis är hemma oss dig. KRAM
nouw.com/malinhardstahl
Emma Engström,
OMG, håret!! Så himla fint det ser ut ju, vill också fixa mitt haha :'D Att ha fallit tillbaka är ingen nedgång, det ska du veta <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men hur snygga är inte ni då!!! Wow wow wow <3 Kram
nouw.com/linndossing
coldinfinity
coldinfinity,
Blir oxå irriterad på Nouw. Det är så förbannat frustrerande när ingenting funkar!
nouw.com/coldinfinity

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin