Veckans lista

VECKANS BÄSTA

Jag har ju nämnt att jag har haft ångest över både det faktum att jag inte kommer hinna ha haft all min praktik tills jag tar min examen och att jag varit rädd att mina framtida arbetsgivare på Fastighetsbyrån skulle se mig som otaggad och oseriös när jag nu reser bort 4 veckor i vår. Men efter ett möte jag hade med dom i Onsdags känns allt så himla bra (vilket bara gör mig ännu säkrare på mitt val av firma). Vi har planerat in lite praktik och jag fick till och med påhejningar om att passa på att resa iväg. Förstå hur bra det känns!

VECKANS SÄMSTA

Hmmm... Jag kan nog faktiskt inte komma på något (hur skönt??). Kanske det faktum att jag behövde beställa hem kurslitteratur jag hade hoppats klara mig utan? Mindre kul utgift.

VECKANS GODASTE

I Måndags åt jag på Reload (sååå gott) och maten på kickoffen var ju inte direkt att sticka under stolen, men godast måste nog ändå vara de hemgjorda semlorna vi gjorde hemma vid mig i Onsdags.

VECKANS ÄTIT

Kikärtor! Nämen alltså, att jag aldrig någonsin har ätit det tidigare i mitt liv? Jag har under den senaste veckan ätit både kikärtscurry, kikärtssallad, kikärtsröra och ugnsrostade kikärtor. MUMS!

Hur många gånger om dagen är du inne på min blogg?

Spelar det någon roll om jag publicerar 1 eller 2 inlägg?

VECKANS FUNDERING

Under flera år nu har jag haft som "regel" att ALLTID publicera 2 inlägg så att ni skall kunna kika in på morgonen och sen igen på kvällen och läsa något nytt. Men ibland känns det som att jag pushar fram inlägg "bara för att". Så jag började fundera på om det ens är någon som bryr sig eller om ni ändå bara kikar in en gång.

JAG SKULLE VERKLIGEN uppskatta om ni snabbt kunde svara på omröstningarna ovanför (den är helt anonymt) så jag vet.

VECKANS LÄNGTAR EFTER

På Torsdag ska jag äntligen gå till frisören igen, woop woop! Kan btw vara så att det kommer att komma en grym rabattkod, så om ni ska klippa er i Stockholm tycker jag verkligen att ni ska hålla ögonen öppna.
Anyways, så har jag dock ingen aning om vad jag ska göra. Toppning är en självklarhet, men också färgning - frågan är bara hur. Vad tycker ni? Har ni något bra förslag?

VECKANS VACKRASTE

Kan vi snälla ta en stund för himlen den här veckan? Soluppgångar, solnedgångar - MAGISKA! Och nej, nu tänker jag inte låta mig dras ned utav någon som kommenterar att det är på grund utav luftföroreningar eller liknande. Jag tänker istället njuta och uppskatta hur otroligt vackert det faktiskt är.

VECKANS LÄSKIGASTE

Eller snarare kanske obekvämaste. Igår satt jag och försökte filma ett samarbete. Ni läser rätt - filma. Jag har aldrig jobbat med rörligt innan, utan är rätt så nöjd och bekväm med bild och text. Men nu skulle jag plötsligt prata (!) framför kameran och skicka det till partnern. Nämen fyyyy.... Kan absolut inte säga att jag är nöjd (hur gör man ens för att vara bekväm framför kameran?), men jag hoppas att dom är det.

VECKANS

VECKANS MEST INSPIRERANDE

Kickoffen i Fredags alltså. Det kommer att komma ett längre inlägg senare, men det var verkligen allt. Inspirerande, socialiserande, otroligt roligt, men också....

VECKANS MEST FRUSTRERANDE

... så oerhört frustrerande! Hela dagen pratades det om nya säljutbildningar, hur man kan optimera sitt säljande, hur man kan sätta kunden i fokus och göra bostadsförmedlingen till en fantastisk upplevelse osv osv. Allt jag satt och tänkte var Jag vill, jag vill, jag vill - men jag får inte.... Inte än.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH så rolig lista att läsa! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så bra vecka du verkar haft! Och håller med dig om semlorna, så gott!! Jag försökte rösta men vet inte om det gick, men jag läser alltid dina inlägg och vet att det finns ett när jag vaknar och sen ett runt 19. Men du ska helt klart göra som du känner hjärtat, men än har jag inte upplevt att det varit ett inlägg utan mening/syfte<3
nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Jag brukar vara inne hos dig 1 gång om dagen och det spelar abolut ingen roll hur mycket du uppdaterar om dagen finaste du. Din blogg är så grym! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,
Alltid lika härligt att läsa dessa listor vännen min <3 När det gäller inlägg både morgon och kväll tycker jag inte att du ska känna någon press eller stress. Gör det som DU mår bra av, jag skulle aldrig kunna sluta läsa din blogg, du är en precis lika viktig inspo för mig oavsett om hur ofta du publicerar <3 Ååh spännande med frisören! Tyvärr har jag inga bra förslag när det gäller färgning, men är helt säker på att det kommer bli AMAZING oavsett vad du hittar på :* KRAM! <3
nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,
Skönt ändå att mötet med fastighetsbyron blev bra! Och jag älskar att du uppdaterar så ofta som du gör, men kvalitet över kvantitet är bra ibland! Om du inte känner att du är inspirerad en dag, publicera bara 1 inlägg då! Ingen kommer bli upprörd och jag är säker på att du inte förlorar statistik pga det <3
nouw.com/celinelundqvists

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin