Veckans lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

Hmm! Helt ärligt har jag nog inte en enda jag kan specifikt välja ut. Det bästa är hela grejen med att jag är tillbaka i Stockholm, att jag är i kär i staden på nytt och att jag verkligen älskar det.

VECKANS SÄMSTA

Hela veckan har jag varit fruktansvärt uppblåst. Vi snackar riktig ballongmage. Bloated <-- tycker det ordet är så mycket bättre på engelska. Jag har inte riktigt satt fingret på vad det är (nej, varken laktos eller gluten är problemet) utan hoppas att det är något sporadiskt och att det lägger sig snart.

VECKANS MEST IRRITERANDE

Att Nouw har krånglat så mycket. Varken jag eller ni har kunnat komma in här. Inlägg jag har skrivit har inte publicerats. Inlägg jag har skrivit har försvunnit. Länkar funkar inte. Osv osv osv. Sjuuukt irriterande!

VECKANS REPOST

När jag loggade in på insta igår morse fick jag se något så sjukt kul. Jag la upp den här bilden i förra veckan (ett samarbete med Vero Moda) och plötsligt har Finska Vero Moda hittat den, haha! Vi snackar 5-6 olika butiker som delat den på sina konton. Så himla sjukt egentligen, men så kul!
Update: Plus Vero Moda i Umeå, haha!

VECKANS BACK IN BUSINESS

Skolan är igång igen. Mina två absolut sista kurser innan jag ska skriva min C-uppsats och sen ta min examen från KTH. Hur sjukt?? Roligast är att både kurserna är våra första (och enda) mäklar kurser: Fastighetsmäkleri i praktiken och Fastighetsmäkleri i Juridiken. Så himla kul!

VECKANS GODASTE

Sushin jag åt på Hattori Sushi Devil tillsammans med Philip i Onsdags. Nejmen, SÅ GOTT! Kan verkligen, verkligen rekommendera er att gå dit!

VECKANS BESVIKELSE

Lost.... Första säsongen, så otroligt bra! Andra, nja. Tredje, jag vill bara ge upp. Vad hände ens? Det spårade så otroligt att jag på riktigt överväger att sluta se. Samtidigt kan man ju liksom inte bara avbryta mitt i. Ni som sett det, vad säger ni? Ska jag bara ge upp eller ska jag kämpa mig igenom alla 6 säsonger? Blir det bra igen?

Mobilskal HÄR // Skjorta HÄR // Byxor HÄR

VECKANS OUTFITS

Med tanke på veckans collab har jag haft lite outfits att fota, vilket betyder att jag har klätt och känt mig riktigt snygg. Älskar't!

VECKANS COLLAB

Är samma som förra veckan då koden räcker hela Januari ut. Jag har lyckades jag få ett samarbete med Bubbleroom (till insta)(därav kläderna). Vilket gör mig SÅ J*KLA GLAD! Så om ni ska köpa något snälla, snälla, snälla använd koden MBERLIN. Då får ni dessutom 10%, så det är ju hur bra som helst! Puss

VECKANS BÄSTA ICKE-KÖP

Är också samma som förra veckan. Det betyder att ytterligare en veckan har gått och jag har inte köp en enda läsk. Woop woop woop för mig! Vi snackar tjejen som annars sänkte en 2-liters Cola Zero om dagen annars... Så goood job Matilda!

VECKANS DOFT

Jag har gått och blivit totalt kär i Olympea Intense! Den luktar verkligen heeelt otroligt! Jag har kommit på mig själv med att stanna upp, andas in och bli lycklig flera gånger om den här veckan, haha! Rekommenderar den verkligen!

VECKANS MYSIGASTE

Is probably to come då jag ska möta upp @isabylund och ta en riktig mysfika idag. Men skulle det utav någon anledning inte bli det (tvivlar verkligen på det dock), så är det gårkvällen. Planen var egentligen att vi skulle på tentapuben (fasen vad fesst-sugen jag var, hehe), men när det inte verkade som att någon annan skulle gå gjorde vi om planerna till Monopol-kväll hemma vid mig. Sjukt mysigt det med!

VECKANS SUG

Jag har inte kommit till kritan än, men i flera dagar har jag varit sjukt sugen på att plocka fram en bok och börja läsa - bara för kul. Hör ni hur underbart? Det betyder alltså att jag är så lugn att jag nästan kan hitta ro i att bara sitta och läsa. Vet dock att skolan snart drar igång till tusen igen, så känns lite smådumt att fastna i en spännande bok jag inte kommer ha tid att läsa klart. Men ändå, älskar känslan!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
men hur snygg?! kul med samarbetet med vero moda, din outfit är riktigt fin 😍 håller med gällande nouw, så jobbigt när det bara ballar ur sådär och inget funkar! gick ju inte ens att läsa andras bloggar heller 😆
nouw.com/megkaup
elllensvensson
elllensvensson,
Får jag låna denna listan om jag hänvisar till dig? <3
nouw.com/elllensvensson
Matilda Berlin,
Men SJÄLVKLART finaste!!! Ska bli så himla kul att läsa <3
matildaberlin.se
linndossing
linndossing,
Älskar att läsa dessa listor!! Du är så himla fin <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin