Veckans lista

VECKANS BÄSTA

Det måste nog ändå vara två saker. Nummer 1. Att vara tillbaka i Stockholm (och allt som det har fört med sig), och nummer 2. att ha skrivit båda tentorna.

VECKANS SÄMSTA

Att inte vara hemma på ön = hemlängtan.

VECKANS SKÖNASTE

Känslan av att ha checkat båda tentorna och plötsligt inse att man har ett par dagar utav total ledighet.

VECKANS KÄNSLA

Det stavas LUGN.
För första gången på, jag vet verkligen inte hur länge, har jag legat på sängen, sett på en serie och bara slöscrollat på mobilen. Gjort absolut noll och ingenting. Helt otroligt skönt! Och det bästa är att det var inte bara en kväll. Nej, det har varit flera. Helt fantastiskt faktiskt!

VECKANS SCHIZOFRENI

Jag är på sånt enormt shopping-humör när det kommer till att uppdatera/uppgradera/förnya saker. Jag vill ha en helt ny vår-garderob och byta ut nästintill allt gammalt. Jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha nya tallrikar (börjar tröttna lite lätt på IKEAs 365-serie, haha). Jag vill fortsätta mitt nya spå med fin inredning (dvs byta ut en massa gammalt). Jag vill så mycket. Men samtidigt vill jag verkligen inte göra av med några pengar. Inte som i att jag måste spara, utan vill liksom bara inte. Det hela resulterar i att jag antingen går på stan i timmar eller spenderar evigheter på olika webshoppar bara för att komma till kassan och känna Äsch... Nja... Pallar inte... Så sjukt irriterande, haha! Någon mer som kan känna igen sig?

VECKANS MYSIGASTE

En Fredag där solen skiner, Sofia vill ta en långpromenad runt Djurgården, vi stannade på Rosendalsträdgård för att fika och pratade konstant. Kan ju liksom inte bli så mycket bättre!

VECKANS SETT

Ledighet = ny serie. Eller ny och ny, tvärtom är den väldigt gammal. Men ny för mig. Jag har nämligen gett mig på LOST. Så bra! Har ni också missat det så är det ett supertips!

VECKANS VACKRASTE

Alla pratar alltid om solnedgångar, men soluppgångar är ibland minst lika vackra. Som den jag fick njuta utav under min morgonpromenad igår. MAGISK!

VECKANS COLLAB

I förra veckan lyckades jag få ytterligare ett samarbete med Bubbleroom (till insta). SÅ J*KLA GLAD! Så om ni ska köpa något snälla, snälla, snälla använd koden MBERLIN. Då får ni dessutom 10%, så det är ju hur bra som helst! Puss

VECKANS BÄSTA ICKE-KÖP

En veckan har gått och jag har inte köp en enda läsk. Woop woop woop för mig! Vi snackar tjejen som annars sänkte en 2-liters Cola Zero om dagen annars...

VECKANS DRUCKIT

Vatten och te. Målet om att dra ned på sötningsmedel har alltså startat riktigt bra.

VECKANS SJUKASTE

Det kan vara så, eller snarare är så men jag har bara inte tagit in det än, att jag har bokat vårens 3e resa. Lovar att berätta allt om det lite senare, för anledningen och situationen kring det är verkligen helt sjuk!

VECKANS STRESS

Jag kommer alltså att vara bortrest i hela 4 veckor. Hur tusan ska jag lyckas få ihop det med både C-uppsats och mäklarpraktik?? Jag har också kommit fram till att jag inte kommer att kunna få ihop mina 10 veckor innan jag tar min examen, vilket är lika med ångest.

VECKANS ÅNGEST

Fortsätter på samma spår som ovan. Om jag redan är borta så mycket under våren, när ska jag då hinna åka hem till Gotland? Mamma, Pappa, systrarna och mina närmsta vänner kan jag lura upp. Men Mormor och Morfar? När ska jag hinna se dom? (Saknar er, Mormor! <-- mitt största bloggfan btw, hihi <3)

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Men din outfit jag dör!!
nouw.com/mathildahogbergs
wiilmahansson
wiilmahansson,
Dessa listor! Älskar de!!😍 och såå himla skönt att ha tentorna avklarade! Nu förtjänar du ledighet! Kram <3
nouw.com/wiilmahansson
Hilma
Hilma,
Guuud så härligt att du är färdig med tentorna vännen, HEJA DIG! Och jag smäller av vilken vacker bild på himlen du bjuder på, helt magiskt!
Men jaaaaaaa jag är så otroligt glad för ditt samarbete med Bubbleroom, du är bara BÄST! Kommer LÄTT använda den koden, det kan du räkna med hjärtat! Puss och kram! <33
nouw.com/hilma
Svensson
,
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
charlottahagg
charlottahagg,
Grym du är!! Och sååå fin!
nouw.com/charlottahagg
linndossing
linndossing,
Men känner igen mig till 10000%, vill alltid ha massor men sen när jag väl kommer till affären känner jag "naaah skiter nog i det" 😂
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh alltså såååå underbart att du är klar med tentorna nu!!! Stor kram finis ❤️❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Fantastisk lista vännen och det låter ju SÅ spännande med ännu en resa!! Så skönt att ha checkat av tentorna också, kan tänka mig att det är ett lugn för dig <3 KRAM hjärtat!
nouw.com/emmaengstrom
malinkirstine
malinkirstine,
Men snälla KAN VI se till och boka in en helg? Viiiiiill också mysa med dig <3
nouw.com/malinkirstine
sarasara
sarasara,
Måste ni göra praktik i 10 veckor innan ni tar examen?
nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin