Veckans lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS MÅENDE

Lite splittrad. Att komma hem har dragit upp en del gammalt. Men samtidigt kan man ju inte vara på allt för dåligt humör när man får tillbringa dagarna hemma med min älskade familj. Så överlag: väldigt bra.

VECKANS BÄSTA

Julafton! Without a doubt! Det slog mig precis att jag fortfarande inte har skrivit något om det (har inte haft tid att redigera bilderna bland annat), så det kommer fortfarande komma. Men kortfattat så gjorde vi knappt någonting - förutom att vara tillsammans. Vi 5 i familjen + Mormor. Och det var precis så som det skulle vara!

VECKANS SÄMSTA

Att behöva plugga. Förstår ni hur mycket det tar emot att lämna familjen hemma för att åka till biblioteket och tillbringa en heldag med näsan i kurslitteratur.

VECKANS MONEY WASTE

Så mycket onödiga pengar jag har lagt på Espresso House den här veckan... Framför allt det faktum att jag 3 utav 4 dagar har köpt en Pepsi Max (var verkligen inte sugen på något annat). Vet ni vad dom kostar? 32 spänn (!). Helt sjukt! Och sååå onödigt egentligen för jag hade ju aldrig köpt det i affären. Men jag får se det som investering i mitt pluggande.

VECKANS SETT

Ingen kan ju ha missat att You säsong 2 släpptes den 26. Vad tycker ni? Jag tycker den är bra, men inte alls som första. Kanske så att man hade för höga förväntningar?

VECKANS SPONTANA

Jag har sedan ett tag tillbaka funderat på om jag inte skulle ta ett till hål i örat, men så såg jag priset och blev sjukt otaggad (249 kr för ett hål och 399 för två). Men så gick jag förbi Ur och Penn i Lördags och såg att det i deras fönster stod "Få hålet gratis vid köp av örhänge". Och vips hade jag plötsligt två nya hål, haha!

VECKANS MEST OVÄNTADE

Jag hade aldrig någonsin trott att min blogg på något sätt skulle kunna bli så pass stor att någon okänd person skulle känna igen mig från den. Men på juldagen hände det. Sjukaste ever enligt mig! En tjej stannade mig och sa just dom orden - ”Jag läser din blogg”. Nejmen jag höll på riktigt på att börja böla! Så mycket betydde det för mig. Så ALL kärlek till dig Mimmi! <3

VECKANS ÄTIT

Såååå mycket julmat. Vem har inte tillbringat dom här dagarna med att äta, äta och äta liksom, haha! Men kan vi snälla ta en stund för hur gott det varit?

VECKANS KÄRLEK

Går utan tvekan till 1. mina familj, 2. mina vänner och 3. till er.
Jag har varit sjukt nervös över att släppa mina årsresuméer. Jag har funderat om och om igen på hur mycket jag ska dela med mig utav, hur jag ska formulera mig och hur det ska landa. Jag bestämde mig att totalt livrädd trycka på publicera efter att ha öppnat mig totalt (jag skrev till och med saker jag inte ens berättat för min familj). Och ni svarar genom att lämna de mest otroliga kommentarerna. Jag är nästintill mållös. TACK! TACK snälla ni för all er kärlek! <3

VECKANS PLAGG

Jag är verkligen kär i klänningen jag hade på mig på julafton. Så enkel med så himla fin. Jag såg förresten att den är på rea just nu (ni hittar den HÄR). Dessutom har jag ett samarbete på min insta där ni får 10% extra på allt hos Bubbleroom, även REA, om ni använder koden MBERLIN =)

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Jag har blivit sååå sugen på att flytta. Innerst inne vet jag att jag inte alls är det, för det är ju rent ut sagt ett rent helvete. Men jag kan inte sluta titta in på Hemnet och dagdrömma om vilken lägga som skulle kunna bli min.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Men alltså hur kan du vara så himla fin? Assnygga skor 😍 Haga håller med, har typ levt på julmat sedan jul 😂 massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
marietheresel
marietheresel,
Du är så bra vännen! Häftig känsla det måste vara att någon känner igen en sådär, coolt ju 😊. Kram på dig finaste!
nouw.com/marietheresel
disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh din vecka låter ändå som den varit helt underbar!
nouw.com/tildablanksvard
Mimmi
,
Du är grym!🌟⭐️❣️

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin