Veckans lista

VECKANS MÅENDE

Bortsett från Veckans sämsta har jag faktiskt mått riktigt bra. Att få komma hem har gjort mig så bra. Jag jobbar just nu på att eliminera stress ur mitt liv och att få landa hemma på lilla Gotland har hjälpt mig enormt med det. Underbart!

VECKANS BÄSTA

Att få vara hemma med min älskade Familj! Att få ligga med huvudet i Mammas knä och mysa. Att få kramas med min älskade Lillasyster. Att få diskutera allt viktigt med Pappa. Att bara vara tillsammans!!

VECKANS SÄMSTA

Min mage.... Jag är diagnostiserad med beskedlig magkatarr vilket betyder att jag överlag inte har några problem. Men emellanåt, kanske en gång varannan - var tredje månad, får jag en riktig attack där magen pajar totalt. Vi snackar fosterställning och gråta ögonen ur sig i 6-8 timmar (trots att jag överlag har rätt så hög smärttröskel). Och just så startade jag min vecka... Sen så får vi inte glömma mina j*kla ögonlockseksem.

VECKANS INSPO-BILD

Okej, innan jag säger något: gissa vad det är jag tyckte var så sjukt inspirerande med den här bilden som jag sprang på inne hos Rebecca Stella!

Jo, det är att hon kan sitta sådär i stolen. Visserligen är hon betydligt kortare än mig, men en gång i tiden var jag faktiskt så rörlig att jag också kunde göra det. Klipp till att jag idag är både skadad och så pass stel att jag knappt når golvet om jag har raka ben. Så mer stretch åt folket!

VECKANS TRÄNING

Har helt ärligt varit rätt så värdelös. För det första ställde min mage till allt, för det andra har vi varit ute och rest, och för det tredje har gymmens gruppträningsscheman såklart reducerats inför julen. Jag hade dock helt glömt det och planerat min träning utifrån gamla schema. Utav den veckoplaneringen fanns typ 1 enda pass kvar... Därför har veckan mest bestått utav oinspirerande gympass. Så ny vecka nya tag!

VECKANS FUNDERING

Vad tusan ska jag ha på mig på Julafton, Juldagen och Nyårsafton?? Lätt panik! Julafton hoppas jag hinna få hem en klänning till. Juldagen är körd att beställa något till, så hoppas jag lyckas hitta något på stan (det vill säga på HM eller BikBok - älska Gotlands shoppingutbud, haha). Nyår däremot. Jag hinner fortfarande beställa något. Problemet är bara att jag har ingen aning om var jag ska vara, eller vilken nivå festen kommer vara på. Snackar vi långklänning? Paljettklänning? Bara den lilla svarta? Gaaaah!

VECKANS ADVENTSKALENDER

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå vilka fantastiska vinster jag haft i år. Helt otroligt! Och i den här sista luckan kan ni tävla om ett maxat presentkort från Hunkemöller (oh yes, ni läser rätt). Så klicka in HÄR och tävla om ni inte redan gjort det!

VECKANS SETT

Har ni inte sett Hjem til jul (Home for Christmas), som finns på Netflix, så har ni verkligen missat något! Jag har tänkt se den jättelänge, men först nu fick jag tid. Och det faktum att jag (trots tentaplugg) såklart den på 2 dagar säger ju nåt. Helt galet klockren och så himla rolig! Nej, ni måste se den!!

VECKANS LÄNGTAR

Okej, jag har panik över att julen snart är över. Är verkligen inte redo för det. Men fasen vad jag längtar efter julafton, julmyset, julmaten och allting!!

VECKAS YAY ME

Jag har kommit igång med tentaplugget! Visserligen inte alls så mycket som jag hade hoppats på, men något i alla fall.

VECKANS YAY ME x2

Jag har haft ett personligt mål, något jag kämpat med där första målet var att klara mig en månad. Och vet ni vad? Idag är exakt den dagen. I made it, så yay me!

VECKANS TANKAR KRING MELLANDAGSREA

I och med julen vet jag att vi är många som tänker på det här med konsumtion. Det dyker liksom upp i allt från julklappsinköp, all reklam, stress, planera utifrån en CSN-budget osv. För mig handlar det inte jättemycket om dom första, för när det kommer till julklappar är jag rätt så realistisk. Däremot har jag redan börjat tänka på mellandagsrean. Ett halvt CSN-bidrag vs gå loss?
Nej, jag kommer inte shoppa sönder. Däremot kommer jag köpa sånt som jag behöver - till bra priser. Jag behöver bland annat nya vitaminer, nytt proteinpulver, nya strumpor en ny foundation och så vidare. Så istället för att det ska bli en massa spontanköp har jag redan börjat planera. Hur tänker ni på den här punkten? Tell me! Tycker det är så intressant!

VECKANS JAG FÖRSTÅR INTE

Kan någon snälla förklara Instagram för mig?? På senaste tiden har jag börjat jobba med att få mitt konto att växa, vilket det sakta men säkert har. Men jag förstår mig verkligen inte på algoritmen. Hur kan det vara att en bild jag publicerar på ”rätt tid” enbart når ut till 453 utav mina 2600 följare?? Kan någon förklara det? Och kan någon förklara hur jag ska göra för att nå fler?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Undrar också väldigt över instagram, jag förstår mig inte på det! Kram
nouw.com/linndossing
trettiofyran
trettiofyran,
Jag försöker planera så gott det går av det jag behöver kanske nu eller inom snar framtid. Leta rabattkoder och gå via återbäringssidor. Köpa på sig hälsokost, värktabletter om det är nån bra rabattkod (tex MEDS har redan nu 18% på ord pris). Bunkra på sånt som går åt. Även olika företag kör ju sina "rea-kampanjer" Man kan se över vissa abonnemang som mobil, el och få betalt för det.. Så impulsköp, ja men ta kvitto o kolla upp ångerätt eller bytesrätt innan köp 😊
nouw.com/trettiofyran
linneahedberg
linneahedberg,
Funderar också över det där med instagram, fattar verkligen inte haha! Älskar dessa listor, så kul läsning. Stor kram
nouw.com/linneahedberg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin