Veckans lista

VECKANS MÅENDE

Måndag-Torsdag var det rätt så värdelöst. Jag gick runt med den där ångestklumpen, var riktigt nere och mådde bara allmänt dåligt. Fredagen vände däremot allt. Sedan dess har jag mått hur bra som helst!

VECKANS BÄSTA

Att jag har fått ”Jullov”! Inga mer föreläsningar, övningar eller måsten, utan ”bara” tentor det första jag gör i Januari.

VECKANS SÄMSTA

Måndag till Torsdag. Det finns liksom inget specifikt som varit sämst utan det är det där måendet som dragit ned allt. Kan vi snälla få lämna det bakom oss nu?

VECKANS FEELING

Den här veckan har varit sååå lång. Inte på ett negativt sett (okej, i Måndags när jag räknade ned dagarna var den det men nej) utan nu när jag tänker tillbaka har jag hunnit med så otroligt mycket.

VECKANS FUNDERING

Kommer jag att kunna fortsätta vara Jag nu när jag kommer hem till Gotland? Eller kommer jag att tryckas tillbaka till mitt gamla fack pågrund utav andras bild och förväntningar om att jag ska va mitt gamla jag?

VECKANS PEPP

Jag har fått en helt ny syn på hälsa (när det kommer till mig själv). Jag har upptäckt brister jag måste förbättra - vilket jag är så peppad på att göra. Men jag har också reflekterat över så många förändringar jag redan gjort och hur mycket bättre jag faktiskt mår. Så heja mig!

VECKANS ADVENTSKALENDER

Ni har väl inte missat att ni HÄR kan vara med i min adventskalender och tävla om ett riktigt julpaket med fantastiska produkter från Urbanista. Behöver jag ens säga att nästan är lite avis på att jag inte får vara med och tävla?

VECKANS TACKSAMHET

Det är verkligen helt otroligt vilka människor jag har i mitt liv! Jag är så oerhört tacksam över att jag äntligen inser det. Och jag är så oerhört tacksam över att jag fåtts födas i en sån kärleksfull familj! Som jag längtar efter att få åka hem och krama på alla nu i jul!

VECKANS DRYCK

Om vi försöker glömma det faktum att jag har fortsatt att överkonsumera läsk.... Så är kaffe och varmchoklad utan tvekan veckans dryck. Inte kaffe som i Jag måste ha koffeinet nu för att överleva. utan kaffe som i Hur mysigt med en riktig fika?

VECKAS HAR GJORT MER ÄN NÅGONSIN

Nejmen kan någon berätta för mig när jag har fikat så här mycket sist? Möjligtvis i Högstadiet när man gick till Kaffis varje rast och sen EH efter skolan, haha! Men det var en fika med Isa i Måndags, egen pluggfika på EH i Tisdags, avslutningsfika med DM-gruppen i Onsdags och sen fika här i Dublin varje dag (dvs Fredag, Lördag och Söndag). Så mycket mys!

VECKANS ÄTIT

Jag kan heller inte minnas sista jag åt ute så mycket som jag gjort den här veckan. Så mycket gott! Resterande mål däremot har varit världens kontrast. Vi snackar alla möjliga märkliga kombinationer för att äta ur det sista jag hade i kylen innan jag nu lämnade läggan. Jag menar, vad gör man för sista middag utav ett par ägg, lite rödbetssallad, 1/3 purjolök, ett halvt paket marsipan och två kokta potatisar?

VECKANS VACKRASTE

Dublin i mörker! Nejmen det är verkligen helt otroligt! Var man än kikar är det julbelysning, upplysta byggnader, blinkande lyktor och belysta broar. Helt otroligt!!

VECKANS UPPMANING

Ni bara MÅSTE besöka Dublin i mitten av December någon gång!! Som ni kanske förstått på mina senaste inlägg (hehe) så är det verkligen heeelt magiskt för ens julhjärta.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vilken härlig vecka du har haft, så fint det är i Dublin måste jag säga! God Jul <3
knullkontakten.eu
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va mysiga bilder!
nouw.com/tildablanksvard
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Haha alltså människan med selfiepinnen bakom dig på sista bilden, älskar't 😂<33
nouw.com/feliciaidachristina
malinlinneaa
malinlinneaa,
Kanske får boka in en julresa till Dublin helt enkelt 😍🎅
nouw.com/malinlinneaa
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbaring, du är så kärleksfull jämt! <3
nouw.com/lillymihlte
elllensvensson
elllensvensson,
Får alltid en bra känsla av att kika in här!! Bästa du <3
nouw.com/elllensvensson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin