Veckans lista

Pic by bästa @beattriicee

VECKANS MÅENDE

Första delen utav veckan har jag mått helt otroligt bra! Eller egentligen har jag gjort det hela veckan. Men efter att det har hänt lite personliga grejer så är Veckans sämsta utan tvekan den där deppigheten och ångestklumpen som liksom ett svart hål dragit ned mig. Det är svårt att riktigt förklara, men det är som att jag går runt och är konstant lycklig, tacksam och energifylld, samtidigt som en stor sten likt tyngdkraften drar mig djupt, djupt ned mot jordens mitt.
Så för att sammanfatta: väldigt splittrat.

VECKANS FEELING

Precis som Veckans Mående har veckan varit väldigt splittrad och oblanserad. Och just så känner jag i den här stunden: oblanserad. Needs to find it again!

VECKANS BÄSTA

Overall - engergin!
Specifikt - Julmyset i Fredags!

VECKANS SÄMSTA

Överlag har jag mått väldigt bra den här veckan, och först var det rätt så svårt att komma på något sämsta. Men rätt så väldigt självklart är det den där klumpen av deppighet.

VECKANS NEDRÄKNING

4 dagar kvar tills jag får krama på henne ↑, och 5 tills vi sitter på planet påväg till Dublin. Åh vad jag längtar!!

VECKANS KONSTATERANDE

Det här låter kanske löjligt för många, och till viss del kanske tjatigt för andra. Men jag är så otroligt både stolt och fascinerad över hur långt jag har kommit på kompis-fronten. För ett år sedan hade jag ärligt talat inte många kompisar. Backa tre så hade jag nästintill ingen jag hittade på något med utanför jobb/skola. Men efter den här hösten är jag en helt ny person. Har har kompisar, vänner och kontakter både till höger och till vänster. Jag vågar träffa nya personer. Jag vågar boka in saker och inte bara sitta hemma (vilket jag gjort enormt mycket innan). Älskar't!

VECKANS UNGKARLS-TRICK

Det är nästan så jag skäms, men ja, jag gjorde det. Nya strumpor och nya underkläder är inhandlade. Inte bara för att jag inte orkar tvätta (vilket jag ändå verkligen MÅSTE göra nu i veckan) för det behövdes verkligen. Men jag skulle utav tvekan ljuga om jag sa att det inte var en bidragande faktor till köpen, hehe.

VECKANS ADVENTSKALENDER

Ni har väl inte missat att ni HÄR kan vara med i min adventskalender och tävla om produkter från Ideal Of Sweden till ett värde utav hela 1200 kronor. Hur sjukt??

VECKANS SAKNAR

Jag har världens hemlängtan just nu. Allt jag vill är att få kramas med hela min familj. Men någon jag saknar ännu mer är min bästa vän Agnes. Hon pluggar sedan 1,5 år tillbaka i Göteborg och våra scheman har verkligen inte alls gått ihop, så vi har inte setts sedan Augusti. Dessutom är vi båda rätt så värdelösa på att höra av oss till varandra (varje samtal blir minst 40 minuter, så det blir liksom ett lite större projekt än "att bara slå en pling"). Så just nu saknar jag henne enormt! Tur att vi båda ska vara hemma på ön hela julen!

VECKANS GODASTE

Jag har fortfarande kvar veckans dille på grönkålen (alltså ÄLSKA!), men finns det något som slår pepparkakor? Med grönmögelost på? Möjligtvis pepparkaksdegen. Oavsett har jag ätit allt, så klagar då verkligen inte!

VECKANS DRUCKIT

Alldeles, alldeles för mycket läsk. Totalt har det nog gått ned fem eller sex 1,5 liters flaskor. Illa! Kan nog vara så att jag behöver någon slags sötningsmedels-detox....

VECKANS MYSIGASTE

Jag säger då bara JULMYSET i Fredags = livets liv! Ni som följer mig på insta fick se ett par stories därifrån. För er andra så kommer ett helt inlägg imorgon, så stay tuned =)

VECKANS VACKRASTE

Nämen alltså snälla! Att det här ↑ är vad jag fick njuta utav på min morgonpromenad imorse gör varenda tidigt larm och varenda frusen nästipp utan tvekan värt det!

VECKANS BLIR SÅ TRÖTT PÅ

Förlåt, men jag är verkligen SÅ trött på alla som försöker bygga något slags säljnätverk på sociala medier. Har ni stött på dom själva? Precis som pyramidspelen en gång i tiden höll på irl, finns nu motsvarande sak på instagram. Jag får konstant DMs i stil med Hej fina! Råkade helt random hitta ditt konto, och wow vilket fint feed du har! Tjänar du pengar på dina sociala medier idag?" alternativt mail där personen i fråga vill ringa en och förklara sitt koncept, och när man säger att dom gärna får maila istället kommer alltid invändningen Då det här är en unik möjlighet vill jag gärna prata med dig. Förlåt, men ingen utav er är unika. Ni har samma "utbildning", använder samma ord (det märks redan i första meddelandet exakt var konversationen kommer sluta) och NEJ jag kommer inte haka på.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Ullie,
så fin du är . ja jaobbigt o må så vet va du menar ja är väl lite ä oxå nu
vi kramar om o ha en fin måndag
weberskold..se
sarasara
sarasara,
Jag tycker att det är så fult att låtsas som man erbjuder ett jobb, men att det i själva verket innebär att man själv måste köpa en massa produkter för att sedan bara tjäna pengar om någon annan köper dem efter ens rekommendation. Höll på att fastna i en sådan fälla för ett tag sedan.
nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin