Veckans Lista

VECKANS HUMÖR

Det har varit väldigt upp och ned (ni bah: no shit). Ena dagen har jag varit oerhört deppig och funderat på vad jag ens gör med mitt liv, hur jag ska lyckas komma i kapp med allt eller varför jag konstant vaknar med den där ångestklumpen i magen. Bara för att nästa dag vakna och känna att livet är på topp.

VECKANS BÄSTA

Hmm. Sorgligt nog var den här sjukt svår att komma på något specifikt. Därför får jag nog ge den till mig själv. Jag har varit starkare i mig själv på vissa punkter än jag varit på jag vet inte hur många år. Jag har utvecklats och vuxit som person. Jag har helt enkelt faktiskt varit grym!

VECKANS SÄMSTA

Bortsett från dom där j*kla ångestklumparna är det utan tvekan vädret. Har det ens varit en enda dag utan regn?? Nej, fy!

VECKANS FUNDERING

Jag har tappat så oerhört mycket läsare. För ett par veckor sen fick det mig att överväga att lägga ned allt, men samtidigt tycker jag ju att det är så kul så nej, det är inget jag vill. Istället funderar jag på hur tusan jag ska lyckas få nya läsare. Den taktiken jag körde på innan (like-for-like, eller snarare kommentar-för-kommentar) är verkligen inte hållbar för mig (läs mitt inlägg Därför svarar jag inte på era kommentarer). Har ni några tips??

VECKANS SJUKASTE

Vet ni vad?? I Fredags åt jag inte en endaste godisbit, inte några popcorn, ingen glass, drack ingen cola och inget annat sött - överhuvudtaget. Jag tror faktiskt inte att ni förstår hur sjukt det här är i min värld.Det har nog på riktigt inte gått en endaste Fredag där jag inte tryckt allt möjligt gotte på typ 4-5 år. Helt galet!
Anledningen? Jag var helt enkelt inte sugen på det. SÅ SJUKT!

VECKANS GODASTE

Den här veckan går den till naturgodis. Alltså MUMS vad gott det är! Efter Fredagens ogotte blev jag istället riktigt sugen på Lördagen, hihi! Och då satt naturgodiset oerhört fint! Har ni smakat choklad- och yoghurt-kaffebönorna? Helt otroligt goda!

VECKANS MEST OVÄNTADE ROLIGA

I Lördags morse hade jag blivit inbokad för att köra ett (typ) BodyCombat-pass med ett 10-årigt fotbollslag. Jag började ju hela min "gym-karriär" som barndans-instruktör, men har ni inte kört något med barn på jag vet inte hur många år. Innan var jag sjukt nervös och ärligt talat lite halvtaggad. Men det var verkligen hur kul som helst och uppenbarligen gjorde jag något bra, för jag blev precis inbokad för 2 pass till.

VECKANS TRÄNING

Med tanke på träningsvärken jag fortfarande sitter med, och har haft ända sen i Onsdags, så måste det ju verkligen vara 100% godkänt och riktigt bra träningsvecka. Vi snackar BodyCombat, vi snackar BodyJAM, GRIT Strenght, eget grymt gympass och en massa gottigt där emellan. Älskar't!

VECKANS YAY ME

Jag har den här veckan bokat in träffar med 4 olika personer. 4 olika nya vänner. Hör ni hur stort det är? Efter mitt mål med att börja kompisdejta så är jag så otroligt stolt över mig själv. Så YAY ME!

VECKANS YAY ME TIMES 2

Trots att jag knappt har haft någon skola alls (rätt så exakt 1 två-timmars föreläsning) så har jag varje dag suttit och pluggat, och nu nästan kommit ikapp med allt jag missat. SÅ YAY ME (igen)!

VECKANS BÄSTA KÖP

OM jag fyndade?? Hell yes att jag gjorde! Breyers glass för 15 kronor styck (istället för typ 50 kronor). Så jag gick loco och fyllde hela frysen, hihi!

VECKANS

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Godmorron finaste Matilda! ÄLSKAR veckans bästa, den borde du ha som veckans bästa varje vecka för du är totally awesome EVERY DAY! <3
Gud vad pepp JAG blev av att du ger dig själv credd, blev inspirerad att göra detsamma mot mig själv. Du ska bara veta vad du inspirerar mig, blir så himla motvierad till allt möjligt varje gång jag läser dina inlägg <3 Tack för att du är du hjärtat <3 STOOOOR söndagskram till dig, PUSS!
nouw.com/hilma
Joanna,
Håller med om att vädret suger. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Hannas krypin,
Alltså det är svårt att behålla läsarna, hur ska man få de som kikar in att tänka, wow här vill jag fortsätta kika in? Kämpar dagligen med att få upp min statistik. Funderar över om jag skulle sätta mig in mer i SEO för att kunna optimera inläggen så google rankar dom högre. Men det kommer ta mycket tid och jag lägger redan alldeles för mycket tid på min blogg.
http:/hannafialotta.blogg.se
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Men ååh de måste jag testa! Köpte choklad med kaffebönor i när jag var i Sydamerika och det var så gott! Visste inte att det fanns som naturgodis här 🙈💕 kram!
nouw.com/oliviakulpakko
Emmamehrali
Emmamehrali,
Vänta nu här! Jag måste läsa om detta, läser jag verkligen att du inte ens ha ätit popcorn?! Nej nej detta kan väl ändå inte vara möjligt? haha!! Shiiiiit vad mycket glass du köpte haha, skicka några till mig? ja tack!! <3
nouw.com/emmamehrali
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Naturgodis är sååå gott, men nästan löjligt dyrt. Då var glassen betydligt mer plånboksvänlig. Jag som älskar mintglass hade nog också handlat frysen full.
nouw.com/jossustravelpics
happyM
happyM,
Omg sån glass för 15kr???? Kan det ens bli bättre?? Hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så grymt att känna att du är stark i dig själv och verkligen starkt att ta tag i plugget så mycket du gjort, trots inga föreläsningar. Det kan ibland vara så segt att komma in i plugget igen. Hoppas du får en grym vecka hjärtat! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
charlottahagg
charlottahagg,
Så himla fin du är! 😊
nouw.com/charlottahagg
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Har försökt skriva en kommentar flera gånger nu, men den försvinner så fort jag klickar på knappen. Försöker en gång till 😂
nouw.com/feliciaidachristina
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Nä, jag ger upp. Kommentaren försvinner så fort jag ska skicka iväg den, haha </3 Förhoppningsvis så dyker det inte upp 5+ identiska kommentarer från mig helt från ingenstans nu, hahah
nouw.com/feliciaidachristina

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin