Veckans Lista

VECKANS FEELING

Som nu kanske har förstått så har den varit sjuukt bra. Jag har fått sett och uppleva helt otroliga saker, jag har fokuserat 100% på mig själv, rest helt ensam och känt mig som en riktig boss as woman. Älskar’t!

VECKANS BÄSTA

Hur ska man ens kunna välja en urskild sak? Jag vill egentligen börja med Hobbiton, men tekniskt sett var det förra veckan. Dock var det efter att Veckans lista publicerades så den hann aldrig komma med där. Annars var Redwood skogen helt otrolig! För att inte glömma att jag tränade på Les Mills Auckland City. Eller utsikten från Auckland Skytower för den delen heller. Alltså ihhh! Ni hör ju själva.

VECKANS SÄMSTA

Är ju utan tvekan att resan är slut. Det i kombination med den över 30 timmar långa resan hem. Fyy vad jag hatar att sitta still så länge!

VECKANS ÄTIT

En väldans massa asiatiskt. Här är det utan tvekan det som dominerar restaurangmarknaden. Sushi, dumplings, koreanskt, ramen, udon, thai. Det gick liksom inte att gå 50 meter utan att springa förbi ett ställe som sålde något asiatiskt. Så mycket sånt blev det. Inte för att jag klagar direkt, hihi!

VECKANS DRUCKIT

Jag har varit riktigt sådär utlands-duktig på att dricka vatten. Förstår ni vad jag menar? Sådär som man typ bara är när det är varmt ute och man konstant tänker på att packa ned vattenflaskor innan man drar ut på äventyr. Nu ska jag bara försöka se till att hålla i det hemma med.

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar efter julen just nu. Kan någon förklara hur jag ska hålla mig i 3 veckor till innan det är okej att plocka fram allt?

VECKANS JUST HIT ME

Det slog mig verkligen precis nu, i skrivande stund, att jag planerar att lämna lägenheten redan runt den 14 December. Det betyder ju faktiskt att jag bara hinner ha den julpyntad i 2 veckor. Borde inte det vara ursäkt nog för att få smyga igång med pyntningen ännu lite tidigare?

VECKANS TRÄNING

O to the M to the Freking G! Jag har varit och tränat på mitt tränings-Mecka. Jag har fått köra BodyCombat med Dan Cohen och framför allt har jag fått dansa BodyJam med the man himself - Gandalf Archer Mills. Ihhhh! Livet alltså!

VECKANS SKÖNASTE

Att få krypa med i sin egna säng! Det är ju verkligen något speciellt med det.

VECKANS VILL

Uppdatera garderoben - ordentligt. Men efter den här resan säger min plånbok fetnej på den. Någon som vill köpa hälften utav allt jag har? Tänkte att pengar in på det gör ju utan tvekan plats för lite nytt ;)

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh jag är också sugen på att julpynta, så mysigt ju! 😃
nouw.com/desireekujala
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha börja pynta lite nu, grannen under oss har det och jag hittade en inomhus-minigran på Ikea som står framme😅 och vilken helt underbar vecka! Du har verkligen utvecklat dina foton och hur du tar dem under denna resa, älskart! Puss hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
Jasmine,
Vilket hänlig lista! Låter som att du trivs med tillvaron och med glädje ser framåt. 😊
Kram
rosanatt.blogg.se
elllensvensson
elllensvensson,
happyM
happyM,
Nej men känner bara goals!!!!❤️ Allt låter sååå otroligt drömmigt ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linneahedberg
linneahedberg,
Åh julen är absolut den mysigaste tiden på året. Räknar ner dagarna nu tills det börjar bli okej men julpyntet 😍
nouw.com/linneahedberg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin