Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR

VECKANS FEELING

Måndag till Torsdag = press, stress och ångest. Fredag = packstress. Lördag till Söndag = woop woop woop! Life I’m back! And, se ya Sverige!

VECKANS BÄSTA

Den här kan nog till och med ni svaret på, haha! Men det är ju utan tvekan att tenta perioden är över!! Woop woop woop!!

VECKANS SÄMSTA

Den kan ni nog också svaret på; stressen och pressen tentorna satt på en.

VECKANS GODASTE

Som ni kanske förstår har det blivit en hel del matlådor den här veckan. Så om man bortser från Brayers mintchoklad-glass (hur god??) så skulle jag nog säga salladen från Holy Greens jag åt i Fredags. Mums!!

VECKANS RESTAURANGTIPS

1. Holy Greens
Jag åt deras Bif Nam Nam som var SÅ god! En fräsch, härlig sallad som man faktiskt blev riktigt mätt på.

2. Itamae
Har jag tid att äta i Sky City när jag reser från Arlanda så finns det bara ett enda option - Itamae. Toreniku za (asiatisk nudelsallad med kyckling = livet!

3. Sushirullen
Världens godaste sushi? Nej, men så sjukt prisvärd! Den på plattan brukar exempelvis ha happy hour strax innan dom ska stänga. Då kostar en rulle 25 kr och utav en rulle får man cirka 5 bitar. Det betyder att du alltså får en 15-bitars för bara 75 kronor. Hur bra??

VECKANS JOBBIGASTE

Eftersom att min syster har haft blodproppar behöver jag ta blodförtunnande när jag ska flyga länge. Detta får jag i sprutor som jag sen själv ska sticka mig i magen med. Dom där sekunderna innan man gör det, när man försöker samla allt mod och alla krafter man har, och man till slut gör det. Alltså, nej fy! Dessutom har jag rätt så låg fettprocent på just magen, så jag känner sen vätskan komma in mellan fingrarna jag håller greppet med. SÅ obehagligt!! Och så jobbigt!

VECKANS ÄLSKAR

Att jag har haft turen att så fantastiska samarbetspartners som låtit mig tävla ut helt otroliga priser till er. Först var det Poster Store, sen kom The Hairlust och ni har väl inte missat att det kom upp en ny tävling på min insta igår??

VECKANS TRÄNING

Den har basically bestått av tre olika upplägg. 1. dom passen jag själv instruerar, 2. pass på gymmets konditionsmaskiner i kombination med att läsa kurslitteratur, och 3. sjukt grymma pass på Barry’s Bootcamp. Over all - riktigt bra vecka!!

VECKANS SAKNAR

Den där peppen av att känna att jag mådde bra igen. Den senaste veckan har psyket tagit stryk, kosten fallerat och det allmänna måendet verkligen dippat. Alla i klassen har verkligen varit trasig människor.

VECKANS PEPP

Är då det omvända från ovan, det vill säga att må bra igen. Jag ser långa hiker i bergen, härlig mat och bara tid att slappna av framför mig. Med risken att det inte alls blir så nu på resan kliver jag i alla fall in med den målbilden, hihi!

VECKANS ROLIGASTE

Nämen alltså eventet jag var på. Boohoo pre Christmas party. Ni hör ju det på bara namnet. Alltså OMG! Jag har inte hunnit skriva något om det än, men tro mig, det kommer!!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Det är mina skinnbyxor från Moa Mattssons kollektion för Bubbleroom. Redan innan den släptes hade jag spanat in mig på dom på hennes insta, och sekunden det gick live köpte jag både dom beiga/bruna och dom svarta. Bortsett från att dom är sjuuukt snygga (dom jag har på bilden ovan) så är dom också sjuuukt sköna. Nejmen ni förstår inte. Det är i den nivån att jag har mina svarta på mig nu under min 40-timmars flygresa. Så ÄLSKA!

VECKANS INSIKT

Tenta p börjar redan sätta sina spår stress- och panikmässigt. Bara 9 dagar till första tentan. Utöver det måste jag dessutom packa för NZ, söka visum, fixa mina naglar, fota och publicera x antal samarbeten, fixa den nya kurslitteraturen så jag får med mig den på resan, och så mycket mer. 2 veckor sen semester. Let’s do it!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar