Veckans Lista

VECKANS FEELING

Helt ärligt har jag ingen riktig aning. Tenta p har gjort sig ordentligt till känna och hela veckan är nästan som ett stort svart hål. Jag vet att det har varit mycket stress dock, ett par ögonblick av att vilja ge upp livet, riktig trötthet, men samtidigt väldigt många höjdpunkter utav välmående och lycka. Ett stort svart hål helt enkelt.

VECKANS BÄSTA

Allt jag har checkat av. Jag hade ju världens to-do-list med typ en miljon punkter, och nu är nästintill alla checkade. Good job Mathie!

VECKANS SÄMSTA

Ångesten tentaperioden för med sig. Oavsett vad man gör så får man ångest. Pluggar man inte får man ångest över det, pluggar man får man ångest över att man inte hinner ta tag i livet, pluggar man och det går dåligt får man ångest över det och för var minut som går får man ångest över att tentan bara kommer närmre och närmre, haha. Välkommen till livet som student!

VECKANS HAVE DONE

Pluggat, pluggat och pluggat. Jag har läst kurslitteratur till frukosten, gjort ex-tentor i timmar i skolan och sen läst föreläsnings-slides samtidigt som jag kört kondition på gymmet. Och vi får inte glömma; kikat på mina älskade post-its varje gång jag är i köket eller på toaletten (ta en titt på min instastory @matildaberlin så förstår ni vad jag pratar om).

VECKANS DRYCK

Kaffe! Jag säger då bara Thanks heaven for 7eleven!

VECKANS TRÄNING

Har varit grym! Basically har den bestått utav tre olika saker. 1. BodyCombat och BodyJam (dom passen jag instruerar i), 2. konditionsmaskinerna på gymmet samtidigt som jag läser föreläsnings-slides och 3. Barry’s Bootcamp. BAAM!!

VECKANS GODASTE

Två kvällar i rad nu har jag lagat spagetti carbonara, och alltså mm-mm-mmmm vad gott!

VECKANS KONCEPT

Taco-Torsdagar is the shit! Jag har gått från att Torsdagar nästintill bokstavligt talat hatade mig, till att jag fullkomligt älskar dessa dagar. Underbart ju!

VECKANS KONSTATERANDE

Alltså hur kul är det inte med pingis?? Bortsett från Torsdagspubben för 2 veckor sen så har jag nog inte kört pingis sen gympan på högstadiet (hur många år sen det är tänker jag inte ens räkna på). Men i Torsdags körde vi ett antal matcher, och på riktigt, hur kul är det inte??

VECKANS NEDRÄKNING

2 dagar till tenta ett, 5 till tenta två och 6 tills flyget lyfter från Arlanda. Fem dagar kvar att kämpa sig igenom och bara sec fjuttiga dagar tills jag åker på ett utav mitt livs resor. Ihhh!

VECKANS PROJEKT

I Onsdags gjorde jag det. Jag hämtade mina 3 enorma paket i Bergshamra. Då det är de närmsta DHL och Schenker ombuden skickas dom paketen dit, och det betyder att jag måste åka med paketen på tunnelbanan för att få hem dom. En timme tog det. Nej fy! Men nu är det i alla fall gjort.

VECKANS PSST

Missa inte att 1. Tävla om ett presentkort på 1000kr HÄR (sista dagen att tävla är idag!!) och 2. kika in på min insta imorn. Kan vara så att det dyker upp en ny tävling, hihi!

VECKANS MEST IRRITERANDE

Tydligen kunde jag inte förnya mitt p-piller-recept via 1177, så nu måste jag på något sätt få till en tid under nästa vecka (kartan tar slut under min semester...). Det stora problemet - var vänder man sig? Det var så enkelt för ett par år sen. Det fanns liksom en UM på Gotland. Men plötsligt är man inte välkommen på UM längre, och i Stockholm är utbudet enormt. Var ska man ens börja??

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Förnya receptet via kry eller mindoktor, supersmidigt!!<3
nouw.com/corneliakarlsson
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ja tänkte också tipsa om ngn vårdapp, mindoktor använder jag till ALLT 👏🏼🙏
nouw.com/johannagrahn
ellenholmberg
ellenholmberg,
Chanapha
Chanapha,
Jag som är sugen på spaghetti carbonara, du får gärna dela med dig av receptet <33
nouw.com/chanapha
Tentaångest är hemskt. Har själv en jag håller på mig, vill bara bli klar 😊
www.saramadeleine.se
Yela
Yela,
Men wow va grym du är som checkat av så mycket 😃 Testa vänd dig till kry vännen! Önskar dig en fin Söndag nu 🤗❤️
nouw.com/yela
Netti Starby,
Vad skönt att du har hunnit med alla dina punkter och carbonara är verkligen gott! <3 Kramis
starbys.se
fridachristinas
fridachristinas,
Vilken mysig lista! Känner verkligen igen mig i pluggångesten du skriver om. Du kommer dock att klara det <3
nouw.com/fridachristinas
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
STORT WIHOO på att checka av allt på to-do listan!! Du ÄR grym Matilda och du ska vara stolt över allt du gör, lova mig det <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh men så grym du är som checkat av så mycket på listan!!! Bääästa känslan!! Kram ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin